- 1 Ocak 2015
- 1.441
- 1.306
1. Gün menum
Sabah : 1 haşlanmış yumurta, 1 fincan yeşil çay
Öğlen : 1 dilim fırında kabak mucver, 1 kase yoğurt
Aksam : 1 dilim fırında kabak mücver, 1 kase taze fasulye, 1 kase yoğurt.
* 2 lt su
* 30 dk kondisyon bisiklet
stres ve olumsuz düşünceler en büyük düşmanımızGunaydin dünkü gereksiz stresten yemenin cezasi bugun+500gr olarak dondu bana yazikettimneymis stres yasakkkk.....
Bu harika geldi cidden oyle zayiflamak istiyorum ve olacakk
dedim ya çözdüm ben bu işi zayıflamanın diyetle ilgisi yok ben direk zihin altı olumlama ve telkinle ilgileniyorum bu sayede troid bezi olmadan zayıflayabiliyorum bilinen tüm diyetleri v.s. at zihninde çöpe:) sağlıklı beslenmeliyim komutunu ver beynine yani kısacası formatlıyoruz tüm yanlış bildiklerimizi:) sağlıkla ideal bedenimize kavuşuyoruzBu harika geldi cidden oyle zayiflamak istiyorum ve olacakk
menün cidden harika sabah azcıkta olsa peynirde eklesen gün boyu 1 kase yoğurt az oluyor bence canım2. Gün Menum
Sabah : 1 haşlanmış yumurta, 1 domates, 1 fincan yeşil çay
Öğlen : 1 tabak tavuk sote, 1 kase kısır
Ara : 1 şeftali
Aksam : 4 köfte, 1 kase yoğurt.
* 2 lt su
* 30 dk yürüyüş
menün cidden harika sabah azcıkta olsa peynirde eklesen gün boyu 1 kase yoğurt az oluyor bence canım
Başarınızdan dolayı sizi tebrik ederim.Neler yaptığınızı anlatabilir misiniz biraz?Ben ve topikteki diğer arkadaşlar eminim çok faydalanacağız.Selam topik güzelleri
9.takımdan hayırlı olsun demeye geldim
Bende bi zamanlar 123 leri görmüş biri olarak kilonun acısını derinden yaşadım
Daha tam hedefime ulaşamasamda baya bi yol katettim
1 ocakta 113.5 kiloyla sağlıklı beslenmeye 5 ocakta 110.6 la başladığım kk yolculuğuna şimdi 75 kiloyla devam ediyorum
Yani insan gerçekten ister, çaba gösterir ve sabrederse olabiliyormuş
Umarım tüm kadınlarımız hedeflerine ulaşır
Sizlere başarılar canlar
Tşk.ederim cnmBaşarınızdan dolayı sizi tebrik ederim.Neler yaptığınızı anlatabilir misiniz biraz?Ben ve topikteki diğer arkadaşlar eminim çok faydalanacağız.