100 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

1. Gün Menum

Sabah : 1 haşlanmış yumurta, 1 fincan yeşil çay

Öğlen : 1 dilim fırında kabak mucver, 1 kase yoğurt

Aksam : 1 dilim fırında kabak mücver, 1 kase taze fasulye, 1 kase yoğurt.

Ara : 1 fincan şekersiz Türk kahvesi, 1 sade maden suyu

* 1.5 lt su
* 30 dk yürüyüş

Gunaydin dünkü gereksiz stresten yemenin cezasi bugun+500gr olarak dondu bana yazikettimneymis stres yasakkkk.....

sabah
çeyrek bazlamadan pizza
1 yumurta
2 dilim peynir,
çeyrek domates salatalık

Gunaydin dünkü gereksiz stresten yemenin cezasi bugun+500gr olarak dondu bana yazikettimneymis stres yasakkkk.....
stres ve olumsuz düşünceler en büyük düşmanımız abur cubur çikolatadan bile tehlikeli stresten motivasyon kaybından olabildiğince uzak durmalısın kardeşşş

Bu harika geldi cidden oyle zayiflamak istiyorum ve olacakk
dedim ya çözdüm ben bu işi zayıflamanın diyetle ilgisi yok ben direk zihin altı olumlama ve telkinle ilgileniyorum bu sayede troid bezi olmadan zayıflayabiliyorum bilinen tüm diyetleri v.s. at zihninde çöpe:) sağlıklı beslenmeliyim komutunu ver beynine yani kısacası formatlıyoruz tüm yanlış bildiklerimizi:) sağlıkla ideal bedenimize kavuşuyoruz

akşam

1 kase dolusu yoğurda 1 dolu kaşık yulaf kepeği pul biber ve baharat karışımı yanında yarım litre su

Kizlar vazgecmeyin bak topigimizi canlandiralim biraz tmmi.arada yamulsak da pes etmiyoruz ok.dusunun citir olicaz fistik gibi. Valla bak cabucak gecicek zaman 2016 da muhtesem olcak burdaki bayanlar neler neler paylasicaz hadi tatli uykular herkese. UmutluyuzzzzKesinlikle yilmiyoruz

2. Gün Menum

Sabah : 1 haşlanmış yumurta, 1 domates, 1 fincan yeşil çay

Öğlen : 1 tabak tavuk sote, 1 kase kısır

Ara : 1 şeftali

Aksam : 4 köfte, 1 kase yoğurt.

* 2 lt su
* 30 dk yürüyüş

2. Gün Menum

Sabah : 1 haşlanmış yumurta, 1 domates, 1 fincan yeşil çay

Öğlen : 1 tabak tavuk sote, 1 kase kısır

Ara : 1 şeftali

Aksam : 4 köfte, 1 kase yoğurt.

* 2 lt su
* 30 dk yürüyüş
menün cidden harika sabah azcıkta olsa peynirde eklesen gün boyu 1 kase yoğurt az oluyor bence canım

iyi günler sevgili takımım menümü veriyorum
SABAH
8.30 CİVARI
2 dlm civarı kepek ekmek
domates salatalık
peynir
5 zeytin
1 hş yumurta
ARA
küçük ssalkım siyah üzüm 11 30 civarı
13 30 ÖĞLE
1 KASE KURU FASILYE yoğurt
19 30 20 00 civarı
AKŞAM
tavuk şiş salata yeşillik ayran

2.5 lt civarı su yürüyüş yapamadım
2.y çayımı içiyorum hepinize hayırlı günler

Başarınızdan dolayı sizi tebrik ederim.Neler yaptığınızı anlatabilir misiniz biraz?Ben ve topikteki diğer arkadaşlar eminim çok faydalanacağız.

sabah
1 haşlama yumurta tuz dökmedim
2 kk peynir
domates salatalık nane reyhan
ekmek yok

bu ara tuzlu yemeye başladım herşey tuzsuz geliyor ilave tuz ekip yedim şiştim ben yaaa su tuttum biliyorum sabah bacaklarım ayağım şiş kalktım bu tuzu kesmem lazım

Başarınızdan dolayı sizi tebrik ederim.Neler yaptığınızı anlatabilir misiniz biraz?Ben ve topikteki diğer arkadaşlar eminim çok faydalanacağız.
Tşk.ederim cnm
Aslında bildiklerimizden farklı bişey yapmadım
İlk 6 ay hiç kaçamak yapmadım
Tatlı yağlı hamurişi yemedim şimdi arada olabiliyor
Genelde çok olmasada yürüyüş yaptım
İnsan kararlı ve azimli olursa mutlaka başarıya ulaşıyor
Sizlerede gönülden başarılar diliyorum
Bisüre sabredelim fazlalıklardan kurtulalım en önemliside psikolojik çıkmazlardan feraha çıkalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…