100 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok teşekkür ederim.İ
Tşk.ederim cnm
Aslında bildiklerimizden farklı bişey yapmadım
İlk 6 ay hiç kaçamak yapmadım
Tatlı yağlı hamurişi yemedim şimdi arada olabiliyor
Genelde çok olmasada yürüyüş yaptım
İnsan kararlı ve azimli olursa mutlaka başarıya ulaşıyor
Sizlerede gönülden başarılar diliyorum
Bisüre sabredelim fazlalıklardan kurtulalım en önemliside psikolojik çıkmazlardan feraha çıkalım
Teşekkürler, İnşaallah hep beraber istediğimiz kilolara iner, mutlu bir şekilde hayatımıza devam ederiz.

Kızlar aranızda cuma yarışmasında olanlar var
Olmayanlarada tavsiye ederim
Yarışma hırsı heyecanı motivasyonu hep diri tutuyor
Benim 8 ayım bitti ve nasıl geçtiğini anlamadım bile

Tşk.ederim cnm
Aslında bildiklerimizden farklı bişey yapmadım
İlk 6 ay hiç kaçamak yapmadım
Tatlı yağlı hamurişi yemedim şimdi arada olabiliyor
Genelde çok olmasada yürüyüş yaptım
İnsan kararlı ve azimli olursa mutlaka başarıya ulaşıyor
Sizlerede gönülden başarılar diliyorum
Bisüre sabredelim fazlalıklardan kurtulalım en önemliside psikolojik çıkmazlardan feraha çıkalım
Ablacim ben de bugun sizin topiginizi okuyordum sayfa 14 deyim:):KK45:hayran kaldim azminize lutfen bana da yardimciolun bebek istiyorum:emir_bebek:bu son sansim gencligim kilo ile savadarak gectio_O2 haneye bi insem.lutfen beni de destekleyin araniza alin yani ciddden kilo butunhayatimi olumsuz etkiliyo bitsin bu cile lutfen olsun artikEn Büyük KKsevgiler ve de tebriklerr:KK76::KK52::KK54:

Ablacim ben de bugun sizin topiginizi okuyordum sayfa 14 deyim:):KK45:hayran kaldim azminize lutfen bana da yardimciolun bebek istiyorum:emir_bebek:bu son sansim gencligim kilo ile savadarak gectio_O2 haneye bi insem.lutfen beni de destekleyin araniza alin yani ciddden kilo butunhayatimi olumsuz etkiliyo bitsin bu cile lutfen olsun artikEn Büyük KKsevgiler ve de tebriklerr:KK76::KK52::KK54:
Tatlım yaşın boyun kilon kaç
Ama önce o, bu diyetini bırakıp sağlıklı beslenmeye başlaman lazım
Ben 9.takımdayım
İstersen oraya katılabilirsin
Yarışma hırsı insanı daha çok azimlendiriyor
Hergün menünü ve en az haftada 35 mesaj yazman gerekiyor
Aslında insan ne kadar çok paylaşım yaparsa o kadar motive oluyor
Kabul edersen gel tatlım senin içinde elimden geleni yaparım

Tatlım yaşın boyun kilon kaç
Ama önce o, bu diyetini bırakıp sağlıklı beslenmeye başlaman lazım
Ben 9.takımdayım
İstersen oraya katılabilirsin
Yarışma hırsı insanı daha çok azimlendiriyor
Hergün menünü ve en az haftada 35 mesaj yazman gerekiyor
Aslında insan ne kadar çok paylaşım yaparsa o kadar motive oluyor
Kabul edersen gel tatlım senin içinde elimden geleni yaparım
Anladim sanirim enbuyuk sorunum neye cok girememek.kimi zaman zamansiliktan.kimi zaman da yuzum tutmadigindan.ama kesin karar verdim ben de basaricam.ve hemen geliyorum o halde soylenileni yapicagima soz veriyorum ya olacakkk ablam geliyorum:KK47:Bu arada yas 34.boy163.kilo malesef 107:mad:

Anladim sanirim enbuyuk sorunum neye cok girememek.kimi zaman zamansiliktan.kimi zaman da yuzum tutmadigindan.ama kesin karar verdim ben de basaricam.ve hemen geliyorum o halde soylenileni yapicagima soz veriyorum ya olacakkk ablam geliyorum:KK47:Bu arada yas 34.boy163.kilo malesef 107:mad:
Tatlım biliyosun ben daha yüksek kilodan başladım
İhtiyacın olan şey zaman ve sabır hemen 2 ayda bitecek değil
Dediğim gibi bak benim 8 ay bitti halâ devam ediyom
Sen yeterki laf dinle gerisini bana bırak

Tatlım biliyosun ben daha yüksek kilodan başladım
İhtiyacın olan şey zaman ve sabır hemen 2 ayda bitecek değil
Dediğim gibi bak benim 8 ay bitti halâ devam ediyom
Sen yeterki laf dinle gerisini bana bırak
Harikasin ablam Allah raziolsun cok umutluyum ve an itibariyle her soyledigine amadeyim zuhal ablavim sevgiler:KK49::KK52::KK54:

ara
bir avuç çekirdeksiz taze üzüm
1 bardak sade nescafeli süt
akşam
2 kayık dilim kavun
2 yemek kaşığı patlıcan
2 yemek kaşığı pilav
1 kase cacık
1 küçük dilim t.b. ekmek

az öce
1 kitkat
yarım pakete yakın çubuk kraker

ara
bir avuç çekirdeksiz taze üzüm
1 bardak sade nescafeli süt
akşam
2 kayık dilim kavun
2 yemek kaşığı patlıcan
2 yemek kaşığı pilav
1 kase cacık
1 küçük dilim t.b. ekmek

az öce
1 kitkat
yarım pakete yakın çubuk kraker
Hersey harika ama kitkat isi bozmus sanki he ben de dayanamiyom ama o bi gfrer bile kilovermemize engel canim lutfen dikkatet.yerine biraz daha uzum olabilirmis sanki

Hersey harika ama kitkat isi bozmus sanki he ben de dayanamiyom ama o bi gfrer bile kilovermemize engel canim lutfen dikkatet.yerine biraz daha uzum olabilirmis sanki
aylardır ilk defa canım çikolata çekti benimkiler markete giderken listeye yazdım oğlum bitter çikolata yerine ondan almış kahveyle bitter çikolata yiyecektim güya :KK43:

sabah
2 servis kaşığı bol yeşillikli lor salatası
1 dilim patatesli yumurta
ekmek yok

ara
yarım cevizli sucuk (elin yarısı kadar şekerli çekti yine canım :)

aylardır ilk defa canım çikolata çekti benimkiler markete giderken listeye yazdım oğlum bitter çikolata yerine ondan almış kahveyle bitter çikolata yiyecektim güya :KK43:
Ya bana ne demeli cnm hersey iyiydi yedigim 2 yemekkasigi seftali receli olmasaofffo_Opismanim neyseki bugun yuzucem 1 saat .bi daha da bu kacamaklara kanmam ins

Kizlar motivasyonum gunum guzel devamediyor .kacamak yapsak bile sayfamizdan kopmayalim.cunku biz bu kez son defa basaricaz .anlastik mi hareket etmeyi unutmayalim canlar:KK55:

X