- 7 Temmuz 2015
- 222
- 234
Cok guzel de doyurdumu bunlar seni.ben doyamam sankiKızlar bi kase yoğurt kürü sabah yumurta salatası yedim daha doğrusu öğlen akşam için bi havuç bi mandalina birazdan da yoğurt yicem yemek yapmaya üsendim de :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok guzel de doyurdumu bunlar seni.ben doyamam sankiKızlar bi kase yoğurt kürü sabah yumurta salatası yedim daha doğrusu öğlen akşam için bi havuç bi mandalina birazdan da yoğurt yicem yemek yapmaya üsendim de :)
Tatlım lahmacun olmamışIyi Akşamlar hanımlar bugün ki menümde şöyle
Sabah bir yumurta 2 dili peynir közlenmiş biber salatası 2 dilim ekmek
Ara bir mandalin 4 ceviz
Öğlen bir kase Çorba bir lahmacun ayran
Ara kahve
Akşam bir kase Çorba Brokoli salatası
Hayırlı olsun cnmGünaydın arkadaşlar ben de inşallah yarın yeni yerimde göreve başlicam bi aksilik olmazsa ve yarın da yeni diyetime başlıyorum buraya da kısaca yazayım:
Sabah: 1 veya iki yumurta (haşlanmış ve ya omlet) + beyaz peynir + yarım domates + zeytin + yulaf ekmeği
Öğlen: Tabldot (ne çıkarsa günlük yazarım)
Akşam: Yoğurt + Izgara et/tavuk/balık ya da yoğurt + salata ya da yoğurt çorba/baklagil
Gece: Tarçınlı Zencefilli süt
Aralarda: 2 adet yeşil çay + 2 adet Türk kahvesi (orta şekerli)
Bugün 109,7 yim bakalım yarın başlangıç kilomu da yazarım. bu sisteme yarın sabah başlicam
Antepia27 nasılsın. Yasin kaç acaba. Sana içimden abla demek geldi neden bilmiyorum.ama pot kirmayim ondan soruyorum. Azmine hayran kalıyorum. Menunde süper.
Burada denk gelmiş abla. O zmn tmm bende 27 yasindayim.Masaallah ya. Yanı 30 dan sonra kilo vermek zor gibi hurafelerle orneksin.inşaallah daha çok veririz abla.ABLA DEMENDE BİR SAKINCA yok canım 43 yaşındayım takımdada sorabilirdin tekrar başarılar iyi tatiller
Burada denk gelmiş abla. O zmn tmm bende 27 yasindayim.Masaallah ya. Yanı 30 dan sonra kilo vermek zor gibi hurafelerle orneksin.inşaallah daha çok veririz abla.
Canım yoğurt kürü karnını doyuruyo zatenCok guzel de doyurdumu bunlar seni.ben doyamam sanki
Bu da gecer.umarim cidddi bisey degildirÇok canım sıkkın ya
Ya ciddi değil demek isterdim ama ciddi kilo veremiyorum irademe hakim olamıyorum ciddi ciddi ameliyat olsam mi diyorum ama o da bir Sürü riski olan ve sonrasında ciddi rahatsızlıklara sebep olan bir süreç eşimle aram aylardır bozuk Sırf bu kilolar Yüzünden ama çözüm zorrrrrrBu da gecer.umarim cidddi bisey degildir
Canim esinle kotu olmaniza uzuldum.ama ameliyati sakin dusunme.sabret muhlet ver kendine.inanverebiliriz inan.uzulme lutfen bu gunler de gececek rabbim dermansiz dert vermesinYa ciddi değil demek isterdim ama ciddi kilo veremiyorum irademe hakim olamıyorum ciddi ciddi ameliyat olsam mi diyorum ama o da bir Sürü riski olan ve sonrasında ciddi rahatsızlıklara sebep olan bir süreç eşimle aram aylardır bozuk Sırf bu kilolar Yüzünden ama çözüm zorrrrrr
İnşallah demekten başka birşey bulamıyorum evlendiğimde 80 kiloydum en azından evlendiğimiz zaman gibi ol diyor başka bişey istemiyorum bende istiyorum ama yok yani eskiden daha iradeliydim şimdi o da yokCanim esinle kotu olmaniza uzuldum.ama ameliyati sakin dusunme.sabret muhlet ver kendine.inanverebiliriz inan.uzulme lutfen bu gunler de gececek rabbim dermansiz dert vermesin