%100 Detoks Diyeti Deneyimlerimiz

ya bişi sorcam domates serbest mi yoksa kahvaltıda mı sadece:)ya evet çok artacak benim çorba da.napsak ki.1 lt mi yapsak.akşam eşim yemek yerken az kalsın niyeti bozuyodum:)ama dayandım ama birden yarında böle geçcek dedim cnm sıkıldı baya:)

benimde en son corbam kaldi onu kim icecek diye dusunuyorum agzima kadar doldum
evet 1 litre olsa iyi olur tam yeter,2 litre fazla oluyoda demekki bu diyet boyle

benimde en son corbam kaldi onu kim icecek diye dusunuyorum agzima kadar doldum
evet 1 litre olsa iyi olur tam yeter,2 litre fazla oluyoda demekki bu diyet boyle

benım 1.5 lıtreden bıraz fazla bıtıyor.2 kepce ıcıyorum her 2 saate bır :) kolay gelsınn yarın tartılıcam bakalım...dun acıkmamstım ama bugun fecı hafıflık var amanın gıttımıkı kılolarrr yarın sabah tarrılıcam..

sadece kahvaltıda 1 dılım kepek ekmek 1 haslanmıs yumurta az peynır sınırsız yesıllık ,ve domates..sonra hıcbısı yok...dayanın arkadasla..bol su ıcın tıkanırsınız hihi

benimde evde varmış allahtan aramadım da yeşil mercimek sorun olmuştu onuda alta eltimden istwdim bu ayı kapadık bi dahaki ayada alır hazır ederim evde
bu ay işe yararsa her ay yapmayı düşünüyorumda

öziiii benım son mama bıttı sabah 8de kılomu yazacagım...cok heyecanlandım....

cnm ya 2 lt ayran degılmı?
her seferde 6 kepce hala bıtmedı aksam 10 son ama tencere dolu burda bı yanlıslık var
arkadas 2 kepce dıyo her seferde nasıl bıtırmıs ya?

canım bır kase kadar artıyorrrr 2 kepce ıcıyorom yaklasık 300ml..1800 yapar :kedi: bılmem...zorlama canım ...kalanı yarına ıcersın...

yasemin senin bugün 2. günün mü?nası geçti daha mı rahattı 1. günden yoksa daha mı zor

yasemin senin bugün 2. günün mü?nası geçti daha mı rahattı 1. günden yoksa daha mı zor

benım 2.gunumdu ben gecen ayda yapmıstım zorlanmadım oyuzden.ama 2.gun son saatler canım bısıler ıstedı hep ama bol bol su ve yesıl cayla mıdemde yer kalmadı yerimseniben

peki geçen ay verdin mi kilo sölenese kızzz aaaa:)
tam 1950gr yağ verdım.dıyetısyen bu ay tarrıda anlamayabılrsın hassas tartıda tartıl dedı...once tartıya cıkıyım bakım fark ertmezse yag su oranımı olçturcem canım...ama fecı hafıflık var bence bukezde tartıda fark edıcek.:lepi:

hadi yaaaaa abbowwwwwwwwwww:)maşallah barekallah.ya bu arada bu 2 lt ayran harbiden çok geldi yaa.az önce süzdüm ben dibinde ki torular kaldı birazını az sonra yiycem kalanını yarına eklicem.acab yarın 1 lt den az fazla yapsak yetermi ki

bende dün oyle yaptım en son 21de ıctım dun ve bugun kahvaltyı 9da yatım dıye...dun bıraz arttı bugune ekledım canım bende....kaydirigubbakcemile5

yani ilk ay yaptığında tartıda fark ediyo ama 2. ay fark etmeyebilir öle mi

kılo cok olunca yanı obez sınırı ozaman hemen bellı oluyo ama ben 51 kıloyum oyuzden...dıyetısyenın dedıgı bu canım :) bılıyosun obez sınırı veya obez olanlar daha hızlı kılo verırler bır sure oyuzden :) canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…