%100 Detoks Diyeti Deneyimlerimiz

ya hepsi iyi hoşda ben kaseye homojen bir karışım yapamıyorum bir türlü benim tanelerin çogu kavanozda ben resmen ayran içtim :)))
buna bi çözüm bulmam gerekli :))

ya hepsi iyi hoşda ben kaseye homojen bir karışım yapamıyorum bir türlü benim tanelerin çogu kavanozda ben resmen ayran içtim :)))
buna bi çözüm bulmam gerekli :))

ben ıyıce calkalayıp bosaltıyorum ters duz edıyorum :) ozaman hepsınden gelıyor :)..

oh corbam bıttı ben her seferde 6b kase ıcıyorum ama yınede bıtcek gıbı degıl
saat basımı ıcsek ya
yasmeın n sne nasıl bıtırdın her seferde kac kepce_?

oh corbam bıttı ben her seferde 6b kase ıcıyorum ama yınede bıtcek gıbı degıl
saat basımı ıcsek ya
yasmeın n sne nasıl bıtırdın her seferde kac kepce_?

benımde bıraz artıyor mutlaka ama cok degıl( 1kase kadar)...yok yok 2 saatte bır ıcmek lazımmıs metabolızmayı hızlandırmak ıcın...bır corba kasesını tam doldurmadan ıcıyorum.sıseden hoop dokuyorum :) 2 kupa matede ıctım bende sureklı wc deyım :) ama olsun :)

bu çorba iki saatte bir içmekle bitmez ya bencede...
ya benim çorba kasesi küçük yada senin kase çok büyükmüş, 6 kez içerek bitmez bu :)

kizlar corba tasi az geliyo 2 corba tasi icilirsee anca gelir valla
gunde 6 kezde bile zor bitiyo bazen ben saat te iciyorum

kizlar corba tasi az geliyo 2 corba tasi icilirsee anca gelir valla
gunde 6 kezde bile zor bitiyo bazen ben saat te iciyorum

arkadaslar 1 corba kasesı kadar artsınn bişi olmaz ama cok artmasın gunde 6 kez ve 2 saat arayla kural bu...sındırmek ve tekrar hızlandırmak ıcın :))) belkıde kase kucuktur hakkaten ama soyle dusunun bır corba kasesı standart genelde 300 ml olur gunde 1800 ml yapar :).... :bbo:

bu çorba iki saatte bir içmekle bitmez ya bencede...
ya benim çorba kasesi küçük yada senin kase çok büyükmüş, 6 kez içerek bitmez bu :)

bıter bıter :) bıraz artar ama bıter 6 kez 2 saat arayla mutlaka...bn denedım gecen ay oyuzden sasmayalım..bıde dıyetısyenı zırt pırt aradık :)

çorba kaseler iküçük kızlar bende dün çorba kasesi ile içmiştim çorba kaseler i1 kepçe alıyo ama siz her öğüne 2 kepçe ayarlayın öyle bi çorba kasesi hazırlayın bence hani yemek takımlarının çorba kaseleri var ya onlarla 6 öğünde biter sanırım onların boyutu büyük çünkü

bıter bıter :) bıraz artar ama bıter 6 kez 2 saat arayla mutlaka...bn denedım gecen ay oyuzden sasmayalım..bıde dıyetısyenı zırt pırt aradık :)

hehe bizde arıyomuşuz şimdi ay ne komik olur kaydirigubbakcemile3
her arıyan ne zman içicem nasıl içicem dicek canındna bezer vallaah :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar bu gün geçsin yarın ilk iş dondurma yemek olcak :icecream::icecream::icecream:

:)))))) ama az yeeeee :)

evetttt benımkı onlardan :))))

he vallaha biz sınavı atlatmak üzereyiz
ay nasıl heycanlıyım sormayın bide biizm takım yarışta ya
oyoyoyo güzel kilo istiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…