%100 Detoks Diyeti Deneyimlerimiz

Merhabalar arkadaşlar güzel bir diyete benziyor bubakalım bende yarın sabahtan itibaren denicem şuan tok karnına tam 60 kilo çıkıyorum sbahları aç karnına ise 59.800 59.500 arası değişiyor 2 gün dendiktn sonra yorumlarımı paylaşırım sizlerle :) umarım işe yarar vücudumun acaip şekilde değişikliğe ihtiyaacı var çünkü bu bilgiyi ekleyen arkadaşımızada çok teşkkür ederim eger işe yararsa dahada çok minnettar kalırım paylaşımın için sağol canım...

Merhabalar arkadaşlar güzel bir diyete benziyor bubakalım bende yarın sabahtan itibaren denicem şuan tok karnına tam 60 kilo çıkıyorum sbahları aç karnına ise 59.800 59.500 arası değişiyor 2 gün dendiktn sonra yorumlarımı paylaşırım sizlerle :) umarım işe yarar vücudumun acaip şekilde değişikliğe ihtiyaacı var çünkü bu bilgiyi ekleyen arkadaşımızada çok teşkkür ederim eger işe yararsa dahada çok minnettar kalırım paylaşımın için sağol canım...
rıca ederım :) kılonu bılmen super 2 gun sonra sonucunuda beklıyoruzzz :)

rıca ederım :) kılonu bılmen super 2 gun sonra sonucunuda beklıyoruzzz :)

tabiki sonuçları paylaşıcam sizlerle hatta ben iki gün sonunda değil sürekli buralarda oldugum için gram fark olsa yazraım sizlere :roflol: her sabah tartıldıgım için kilomu bilmemem mümkün değil canım ya :) hatta gtün içinde bile neyin ne kadar kilo yaptıgını şişirdiğini bilmek için bile tartıldıgım oluyor yani delikafadulden :lepi: sırnaşık şey

canım bır kase kadar artıyorrrr 2 kepce ıcıyorom yaklasık 300ml..1800 yapar :kedi: bılmem...zorlama canım ...kalanı yarına ıcersın...
cnm anca bıtırdım hepsını
ama yarına 1.5 lt yapcam
kepcelerı saydım 28 kepçe
anlamıyorum ya ıkı kepce olayını
malzeme dedıgn gıbı of gobegım şişti ya:KK43:

o zaman bende 2 ay hatta 3 ay da bile fark eder:=))))

senı varya hele bı bırak :eek:klava: 2.gund e bı kacamak yap kk sahıt olsun kovalıcam senı :))

tabiki sonuçları paylaşıcam sizlerle hatta ben iki gün sonunda değil sürekli buralarda oldugum için gram fark olsa yazraım sizlere :roflol: her sabah tartıldıgım için kilomu bilmemem mümkün değil canım ya :) hatta gtün içinde bile neyin ne kadar kilo yaptıgını şişirdiğini bilmek için bile tartıldıgım oluyor yani delikafadulden :lepi: sırnaşık şey

anladım canım...ama unutma hep derlerkı dıyetın basında ve sonunda tartılıcaksın...beynımisiıde kılo verıyorummm gıdıyo kılolar ddıye sartlandır sırnaşık şey hihihii..

cnm anca bıtırdım hepsını
ama yarına 1.5 lt yapcam
kepcelerı saydım 28 kepçe
anlamıyorum ya ıkı kepce olayını
malzeme dedıgn gıbı of gobegım şişti ya:KK43:

senı varya hele bı bırak :eek:klava: 2.gund e bı kacamak yap kk sahıt olsun kovalıcam senı :))

bırakmak yok devam...canım kepce mepce sıkma canını madem cok geldı 1.5 lıtre ıc sen ...mutlaka artıyor hepımızde...onemlı olan 6 ogun 2 satte bır kase olması canımmm

:KK43:(
yaa ben yaaa sadece 5 öğün içebildim çorbayı, çok toktum içemedim.
gün içinde 4 ltye yakın su içtim 2 fincan bitki çayı içtim.

benim nerdeyse çorbanın yarısı kaldı. ama yarın çorbamın tamamını 6 eşit parçaya böleceğim biraz fazla kavanoz taşımam gerekecek ama olsun :))

4lt sumu ? cnmben 3sat spor aktıvıtesı yaptıgm gunlerde bıle enfazla 3.5 lt ıcıyorum
bıde ayran ası ıcıyoruz oda sıvı bu kadar yuklenme kendıne cnm

:KK43:(
yaa ben yaaa sadece 5 öğün içebildim çorbayı, çok toktum içemedim.
gün içinde 4 ltye yakın su içtim 2 fincan bitki çayı içtim.

benim nerdeyse çorbanın yarısı kaldı. ama yarın çorbamın tamamını 6 eşit parçaya böleceğim biraz fazla kavanoz taşımam gerekecek ama olsun :))

olsun sıkma canını benımde arttı sonuctaaaaaaa veeeeeeeeee tammmmmmmmmmm 1900gr vermişim arkadaslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.............tartıda gozlerım fırladı yıne mutluluktannnn..........

yasemin tebrik ederim canım bende o kadar kilo kaybı yok malesef canımcım
ama şu rahatlama gerçekten çok doğru haftamı kilo vererek kapadım çok şükür ama
benim çok kilo kaybım yok fisfisfis
ama herkese tavsiye ederim arkadslar vucutta inanılmaz bi rahatlama oluyo

yasemin tebrik ederim canım bende o kadar kilo kaybı yok malesef canımcım
ama şu rahatlama gerçekten çok doğru haftamı kilo vererek kapadım çok şükür ama
benim çok kilo kaybım yok fisfisfis
ama herkese tavsiye ederim arkadslar vucutta inanılmaz bi rahatlama oluyo

kesınlıkle suan fecı rahatım ohh arınmış gıbıyım...ok mutluyummm ohoh...sen yesıl cay yada 5i bıryerdede ıctınmı...hıcmı veremedın kılo...hassa tartıda tartıldın dımı :) yaa üsülürüm bakk

hassas da tartılıyom canım yeşil çay da içtim 2 kere bi sabah bide öğleden sonra
ama şimdi bak nasıl oldu bende tam anlamıyom ben bu diyete başlamadan önce 74,7 felan geliyodum başıcam dediğim sabah bi çıktım kıyafetsiz hani sizde yazmıştım ya 74 gelmiştim sonra gene çıktım gene 74,7 geldi üzüldüm birinci gün bunu içtim tartıya çıktım 73,7 geldim spordan sonra ve kıyafetsiz gene bu dediğim bu günde sabah spordan sonra ölçdüm hem kıyafetli hem kıyafetsiz 73,7 geldim
yani herşekilde kilo verdim az veya çok artık hangi kilolarım dikkate alınırsa :::::))
ama bildiğim bişey varsa gewrçekten vucudum rahatladı insan kendini zayıflamış hissediyo bu arada göğüslerim küçülüyo galibna :))

kızlar bugün benim ikinci günüm, dün tartılmışım sabah 79,9 gösteriyordu bu sabah dayanamadım tartıldım 79,2 gösteriyordu :))
yani bir günde 700 gram gitmiş, biliyorum bitene kadar tartılmamalıydım ama dayanamadım :)

hassas da tartılıyom canım yeşil çay da içtim 2 kere bi sabah bide öğleden sonra
ama şimdi bak nasıl oldu bende tam anlamıyom ben bu diyete başlamadan önce 74,7 felan geliyodum başıcam dediğim sabah bi çıktım kıyafetsiz hani sizde yazmıştım ya 74 gelmiştim sonra gene çıktım gene 74,7 geldi üzüldüm birinci gün bunu içtim tartıya çıktım 73,7 geldim spordan sonra ve kıyafetsiz gene bu dediğim bu günde sabah spordan sonra ölçdüm hem kıyafetli hem kıyafetsiz 73,7 geldim
yani herşekilde kilo verdim az veya çok artık hangi kilolarım dikkate alınırsa :::::))
ama bildiğim bişey varsa gewrçekten vucudum rahatladı insan kendini zayıflamış hissediyo bu arada göğüslerim küçülüyo galibna :))

benim gögüslerim bi küçülse zaten ben kesin 10 kilo vermiş gibi olacağım... ya kızlar bu arada gögüs küçültme detoksu varmıdır sizce :)

dilerim küçülüyorlardır seninkilerde :))

ıNŞ ıNŞ
bu arada kızlar mide boş kalıyo ya iki gün bu gün inanılmaz acıkıyorum bide suna kanaat getirdim sabahları yenen yumurta çok tutuyor

:kedi: külülebilir goğsun %90nı yag cunku :) olsun vermısındrı sanırım..ben 1lıtre su 3 kupa 5i bıryerde ıctım 2gun...olsun rahatlık super hakkaten :)

X