%100 Detoks Diyeti Deneyimlerimiz

hayır özicim 6.takım tümüyle kiraz yaptı ama ben bunu denedim kiraz diyeti yapmadım hatta deniicektik hangisinden daha iyi sonuç alıcaz diye

tuh ya cok ama cok gecmıs olsun...ılk kez duydummm gercekten...çalıştıgım yerde neredeyse 2 aydır uygulanıyor ve tık yok...

hayır özicim 6.takım tümüyle kiraz yaptı ama ben bunu denedim kiraz diyeti yapmadım hatta deniicektik hangisinden daha iyi sonuç alıcaz diye

CADIARZUCADIARZUCADIARZU o zaman arkadsların dedikleri gibi hassas bi yapın var canım bende tek etkisi wc :eek:

bence dekı ben kornet yersem 1 saat boyunca hızlı yurumem gerekır onun yerıne 1 top vanılyalı dondurma yemelıyım de...yada nanelı sakız cıgne...heves meves kalmaz :))))

pühhhhhhhhhh sende hevesimi kaçırma benim alla alla bi dondurma dedik neyse maks yiyeyim kabul olurmu :uhm:

CADIARZUCADIARZUCADIARZU o zaman arkadsların dedikleri gibi hassas bi yapın var canım bende tek etkisi wc :eek:

pühhhhhhhhhh sende hevesimi kaçırma benim alla alla bi dondurma dedik neyse maks yiyeyim kabul olurmu :uhm:

kacsın kacsın:) twester ye sırf buz:) cıkolatadan nekadar uzak durursak okadar hızlı zayıflarız..1 tane mm yıyınce 1 futbol sahası yurumek gerekıyor erıtmek ıcın :) haftada 1 kez odul olabılır ama kılo verılırse ok hihihih :)

arkadaslar ben şimdilik cıkar akşam gorusurus sorusu olanlar ıcın olmayanlar ıcın yarın sonuc bıldırmede gorusurus.bu dıyetın en guzel ynı sıfır aclık hıssı :)

kacsın kacsın:) twester ye sırf buz:) cıkolatadan nekadar uzak durursak okadar hızlı zayıflarız..1 tane mm yıyınce 1 futbol sahası yurumek gerekıyor erıtmek ıcın :) haftada 1 kez odul olabılır ama kılo verılırse ok hihihih :)

tamma işte canım yarın inş vermiş olurum bende ödül veririm kendime alkisalkisalkis:Saruboceq:

arkadaslar ben şimdilik cıkar akşam gorusurus sorusu olanlar ıcın olmayanlar ıcın yarın sonuc bıldırmede gorusurus.bu dıyetın en guzel ynı sıfır aclık hıssı :)

görüşürüz canım ben akşam yokum artık yarın kilolar konussak biz< susca<sengözlerimebaksanab

evde malzeme yoktu gittim aldım ama yağsız yoğurt bulamadım.normal yoğurtla yapsam olur mu?dr umu arasam a.s yarın başlıyorum ben de.hadi size kolay gele.

Son düzenleme:
ben hazır ayranla yaptım ayhu onlarda yağlı oluyo sanırım tabi benimki doğru olan değilde hani ebnce olur

of ya 6 kepce herseferınde ıcıyom ama bıtcke gıbı degıl:KK43:
neyse sımdılık ben cıkar yazarım yıne gelısmelerı:)

Aynen ilk mesajındaki gibi kahvaltıyla birliktemi uygulicaz bu diyetii dün baktığımda kahvaltı yoktuda sadece o içeceği içecekmişiz yazıyordu :uhm:

evt canım saat söylendiği kahvaltı yapılacak sonra her iki saatte bir bu içilecek başka bişey yok su yeşil çay serbest bide günde bi kere sade soda

benimde evde varmış allahtan aramadım da yeşil mercimek sorun olmuştu onuda alta eltimden istwdim bu ayı kapadık bi dahaki ayada alır hazır ederim evde
bu ay işe yararsa her ay yapmayı düşünüyorumda

çorbadan sonra bence güle oynaya yapılabilir yani lahana çorbası diyetinden sonra şahsen ilk günün 2.kasede geri çıkartıyordum iğrenç bir tadı var yaa :KK43:((

benim çorban bu gidişle kalacak yarına, kalanı atsam mı yoksa yarın içsem mi? ne dersiniz?

anacım senin kepçe nasıl bişey be 6 kepçe bi seferdemi içiyon ben 2 kepçe anca

cnm ya 2 lt ayran degılmı?
her seferde 6 kepce hala bıtmedı aksam 10 son ama tencere dolu burda bı yanlıslık var
arkadas 2 kepce dıyo her seferde nasıl bıtırmıs ya?

X