-
- Konu Sahibi yasemin1306
canım sen kiraz diyeti uyguluyodun yanlışmı hatırlıyorum acaba ondan olabilrmi
gözümde kornette canlanıyo
hayır özicim 6.takım tümüyle kiraz yaptı ama ben bunu denedim kiraz diyeti yapmadım hatta deniicektik hangisinden daha iyi sonuç alıcaz diye
he vallaha biz sınavı atlatmak üzereyiz
ay nasıl heycanlıyım sormayın bide biizm takım yarışta ya
oyoyoyo güzel kilo istiyom
hayır özicim 6.takım tümüyle kiraz yaptı ama ben bunu denedim kiraz diyeti yapmadım hatta deniicektik hangisinden daha iyi sonuç alıcaz diye
bence dekı ben kornet yersem 1 saat boyunca hızlı yurumem gerekır onun yerıne 1 top vanılyalı dondurma yemelıyım de...yada nanelı sakız cıgne...heves meves kalmaz :))))
CADIARZUCADIARZUCADIARZU o zaman arkadsların dedikleri gibi hassas bi yapın var canım bende tek etkisi wc
pühhhhhhhhhh sende hevesimi kaçırma benim alla alla bi dondurma dedik neyse maks yiyeyim kabul olurmu :uhm:
kacsın kacsın:) twester ye sırf buz:) cıkolatadan nekadar uzak durursak okadar hızlı zayıflarız..1 tane mm yıyınce 1 futbol sahası yurumek gerekıyor erıtmek ıcın :) haftada 1 kez odul olabılır ama kılo verılırse ok hihihih :)
arkadaslar ben şimdilik cıkar akşam gorusurus sorusu olanlar ıcın olmayanlar ıcın yarın sonuc bıldırmede gorusurus.bu dıyetın en guzel ynı sıfır aclık hıssı :)
evt canım saat söylendiği kahvaltı yapılacak sonra her iki saatte bir bu içilecek başka bişey yok su yeşil çay serbest bide günde bi kere sade soda
anacım senin kepçe nasıl bişey be 6 kepçe bi seferdemi içiyon ben 2 kepçe anca