- 29 Eylül 2014
- 8.893
- 16.672
- Konu Sahibi Mianinuveyannesi
6 senelik kardeş dediğim arkadaşım evlenme teklif etmişti bana. Olabilir olmaz değil. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok hızlı bir giriş yapmis eniste bey. Mutluluğunuz daim olsunn :)6 senelik kardeş dediğim arkadaşım evlenme teklif etmişti bana. Olabilir olmaz değil. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun :))
6 senelik kardeş dediğim arkadaşım evlenme teklif etmişti bana. Olabilir olmaz değil. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun :))
Sevmiyordum olmadı. Arkadaşlığımız bitti.
Cok hızlı bir giriş yapmis eniste bey. Mutluluğunuz daim olsunn :)
Hayır deneyelim ben de seversem olur dedim. Elini bile tutamadım içimden gelmedi. Hiç sevmiyordum. O gözle bakamadim.Peki kabul etiniz mi :)
Ay ben de evlendiniz sandimSevmiyordum olmadı. Arkadaşlığımız bitti.
Tesekkur ederim umarim dediginiz gibi olur :)Kız erkek arkadaş olamaz diyen zihniyeti hiç sevemedim.
Evet aşık olunabilir ama benim çocukluğumdan beri en yakın arkadaşlarım hep erkekler olmuştur çünkü bayanlar gibi dedikodu peşinde değillerdir.
Konuya sert giriş yaptım çünkü şu KOZ ORKOK ORKODOŞ OLOMOZ zihniyetini gerçekten hiç sevmiyorum
Size gelince bence beraber kaldığınızda tüm puzzle parçaları yerine oturur. Siz de ona göre yolunuzu çizersiniz. Şimdilik önceki gibi konuşmalarınıza devam edin. İnşallah hayırlı biten bir tatiliniz olur. Her şey gönlünüzce olsun efenim.. :)