10 yıllık arkadaşıma aşık oldum ;(

Kız erkek arkadaş olamaz diyen zihniyeti hiç sevemedim.
Evet aşık olunabilir ama benim çocukluğumdan beri en yakın arkadaşlarım hep erkekler olmuştur çünkü bayanlar gibi dedikodu peşinde değillerdir.

Konuya sert giriş yaptım çünkü şu KOZ ORKOK ORKODOŞ OLOMOZ zihniyetini gerçekten hiç sevmiyorum:KK20::KK45:

Size gelince bence beraber kaldığınızda tüm puzzle parçaları yerine oturur. Siz de ona göre yolunuzu çizersiniz. Şimdilik önceki gibi konuşmalarınıza devam edin. İnşallah hayırlı biten bir tatiliniz olur. Her şey gönlünüzce olsun efenim.. :)

Kız erkek arkadaş olamaz diyen zihniyeti hiç sevemedim.
Evet aşık olunabilir ama benim çocukluğumdan beri en yakın arkadaşlarım hep erkekler olmuştur çünkü bayanlar gibi dedikodu peşinde değillerdir.

Konuya sert giriş yaptım çünkü şu KOZ ORKOK ORKODOŞ OLOMOZ zihniyetini gerçekten hiç sevmiyorum:KK20::KK45:

Size gelince bence beraber kaldığınızda tüm puzzle parçaları yerine oturur. Siz de ona göre yolunuzu çizersiniz. Şimdilik önceki gibi konuşmalarınıza devam edin. İnşallah hayırlı biten bir tatiliniz olur. Her şey gönlünüzce olsun efenim.. :)
Tesekkur ederim umarim dediginiz gibi olur :)

siz 10 yıllık arkadaşsınız dimi? bak şimdi sizin arkadaşlığınız sürekli devam eden bir durum erkekler bayanlarla dost olabilir ama bu zaman dilimindeki samimi olan dostluğunuz bana biraz şüpheci geldi şüpheci derkekn çocuğun sizinle olan dostluğu ya bak bahsettiğin çocuk dediğin gibi kapalı bir kutu. erkekler kızlarla çoook uzun bir dostluk geçiremezler çünkü siz sürekli takılıyor ve takıldıkça birbirinizi benimsiyorsunuz erkekler çabucak herşeyden sıkılan varlıklardır ama bu çocuk senle dostluğunu hala sürdürüyor yaa en azından ayda yılda bir sürmesi gereken bir arkadaşlık arkadaşlıktır. ama bu ileri bir boyutta gibi buluştuğunuz zaman arkadaşlarınızın arasında en çok hangi arkadaşını daha çok benimsiyo en çok kime yakın bu arkadaş? bide erkekler bir bayanla çook samimi olduğu zaman gerekten hoşlanıyordur çünkü beyinlerinde engel olamadıkları bir düşünce dönüyordur yaşadığım için biliyorum ve sizi sevgili zannedenler var ve siz hemen karşı çıkıyorsunuz ama arkadaşınız bişey demiyor sizin bu tavrınızla oda sizin gibi size açılmaktan korkuyor ve uzaklaşmanızdan korkuyor olabilir bide o sizi gerçekten dost olarak görseydi bu çevresindeki sorulan sorulardan rahatsız olur ve sizinle arasına mesafe koyardı ama arkadaşınız tam tersi hala samimi onun sana karş olan duygularını gözlerinden anlarsın mesela bir oyun geliştir göz göze bakmacılık oynayalımmı de Aşık erkek sevdiğinin kadının bakışlarınızı yakalamaya çalışır.Aşık olduğu kadın ile göz göze geldikten sonra gözlerini kaçırır :KK70: ve bir kaç saniye sonra tekrar kadına bakar :KK70: Bunu yaparak sevdiği kadının tepkisi ölçmeye çalışır.Acaba bakışlarımdan etkilendi mi? bişeyler ima edebildim mi,?bakışlarımın farkında mı gibi ?düşüncelerle sürekli sevdiği kadınla göz kontağı kurmaya çalışır :KK70: veeee Sevdiği kadınla konuşurken gözlerini kısarak konuşurlarmış ve gözlerinin içi gülermişşş :KK70: ve bakışlarında biraz utangaçlık vardır :KK70: bide hareketlerine bak asla sabit duramaz sürekli bir kıpırdama vardır hareketlerinde nefes alışverişine de bak düzensiz nefes alıp vericektir ona bu oyuna ikna et :KK39::KK39::KK39: her zman olduğun gibi davran cilve yapma yapmacıklıktan uzak dur çünkü zaten hoşlanıyorsa onun yanında olduğun gibi davran çünkü senden sırf bu yüzden hoşlanmıştır HoppaHoppavee yüzünde gülümsemen eksik olmasın sürekli gülümse bir kadının gülümsemesi erkekelrin hoşuna gider gülümsemek insanı herzman güzel gösterir karşısındakini daima mutlu eder vee bide onun ağzıdan kendinde laf alabilrsin dersin yaa kız yokmu felan hoşlandığın diyo sor aşık olduğun kız varmı? göstersene merak ettm yengemizi felan de bazı erkekler var der ve senden bahseder benim başıma geldi benden hoşlandığını anlamak için böyle konuştum bir baktım var dedi başkasından bahsediyormuş gibi bei anlattı tabi ben ona o niyetle bakmıyorum o yüzden anlamaya çalıştım buda benden hoşalndığı söledi snunda böle yap işte Allah yardımcın olsun :KK70: kendine mukayet ol inşAllah muradına eresin :KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

X