10 yıllık arkadaşıma aşık oldum ;(

Bu durumun aynısını yaşadım.Gerçi benim 5 yıllıktı ama öyle normal bir arkadaş değil hep en yakınımdı. Her an beraberdik her şeyi beraber yapardık ama sadece arkadaştık. Sonra ne olduysa oldu ama çokta güzel oldu.Şu an 4 yıldır sevgilim Ve seneye evleneceğim adam olacak :)

Kanki arkadaş olarak başlayan ilişkiler sürmüyor. . Çevremde çok örneği var. Mantık en de surmemesi normal adam sizinle kanka muhabbeti yapıyor yeri geliyor hoşlandığı kızı anlatıyor ve daha bir çok şey bilmjyorum denemekten zarar çıkmaz da diyemiyorum çünkü arkadaşlığı izi da kaybedebilirsiniz.

Iste bu risk su an benim içimi yiyen. O yüzden fikir almak istedim. Arkadaslarimin yanlı yorumlarinin beni yaniltmasini isyemiyorum
Hakkinda hayirlisi olur umarim canim
10yillik arkadasinin herseyini bilirsin ara sira da gorusuyor olsan bu durum senin icin avantajli gibi geldi bana adamin sana rol yapma sansi yok

Eğer bir hafta aynı evde kalacaksanız,
ben sizi arkadaş olarak gördüğünü düşünmüyorum zaten.
ya size karşı bişeyler hissediyor hoşlantı anlamında sizi daha iyi tanımak
istiyor ya da hoşlantı yok ama bir takım istekleri olacak :KK22:

Ve bu aşkın ne kadar sinsice işlediğini fark ettim. Su an her gün konuşuyoruz ve ben haftasonu onun yanina gidiyorum. Baska sehirde yaşıyor bu arada. Birlikte kalacagiz 1hafta. Nasil davranacagmi bilmiyorum litfen yardim edin. Var mi basina gelen?
Birlikte mi kalacaksin ? Aynı evde mi ?

Ve bu aşkın ne kadar sinsice işlediğini fark ettim. Su an her gün konuşuyoruz ve ben haftasonu onun yanina gidiyorum. Baska sehirde yaşıyor bu arada. Birlikte kalacagiz 1hafta. Nasil davranacagmi bilmiyorum litfen yardim edin. Var mi basina gelen?
Elalemn adamiyla aynı ev . Ailen ne diyor bu işe

Elalemn adamiyla aynı ev . Ailen ne diyor bu işe
Bir arkadasimin evinde kalmayi nasil buyutmussunuz elalemin adami diye. Nolacak kalinca sence sex partisi mi duzenliycez? Tobe yaa. Biraz kendi niyetimizi sorgulayalim. Kisi kendinden bilir diye çok sevdiğim bi soz var. Hemen nasil boyle seyler geliyo akliniza ben anlayamıyorum. Konunun özünü kaciriyorsunuz

Ya bir şey hissetmiyorsa demişsin de zaten hissetse direkt anlarsın.
Belli eder muhakkak.
Bunlar rahat anlaşılan şeyler.
O yüzden hissetmezsen hiç açma konuyu.

Detay verebilir misiniz rica etsem nasil oldu?

normalde 2007 yılında tanıştık ben o ara geçici iş yapmıştım şarküterilik
sonra tekrardan geri döndüm o esnada yine ark. devam etti benim 2. bayan ark. dahil ettik kanki olduk
sonra ben büro işine girdim orda sorun çıkınca msn görünce yazdım konuştuk buluştuk
arkadaşça bana ilgisi olduğunu anladım bekledim
askere gideceğini öğrendik o zaman teklif ettim 2009 yılında başladık
2013 yılında evlendik

X