- 30 Temmuz 2015
- 32
- 5
- 34
- Konu Sahibi Mianinuveyannesi
Peki mia kim? Adamın kızı mı?
Mia benim kopegim. Bahsettigim sahis da ben de 24 yaşındayız. Korkmayin baska kadin adam evlilik filan yok ortada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki mia kim? Adamın kızı mı?
O zaman bir şans ver olsun bitsin. İkinizde bekarsınız gençsiniz denemekten ne kaybedersin ki.Mia benim kopegim. Bahsettigim sahis da ben de 24 yaşındayız. Korkmayin baska kadin adam evlilik filan yok ortada
başka biri ağzını arasa?Cok düşündüm ama korkuyorum ya bisey hissetmiyorsa. Hayatimdan çıkarsa boşluğu çok derin olur. Belki sacma gelebilir size ama gerçekten neyim olursa olsun hayatimda olsun istiyorum
söylediğin şey %99 oranında doğru ama ben %1ine denk geldimo da hoşlanmasaydı eğer, her gün konusmazdınız. normal arkadaslar her gün konusmazlar çünkü
Hakkinda hayirlisi olur umarim canimIste bu risk su an benim içimi yiyen. O yüzden fikir almak istedim. Arkadaslarimin yanlı yorumlarinin beni yaniltmasini isyemiyorum
Birlikte mi kalacaksin ? Aynı evde mi ?Ve bu aşkın ne kadar sinsice işlediğini fark ettim. Su an her gün konuşuyoruz ve ben haftasonu onun yanina gidiyorum. Baska sehirde yaşıyor bu arada. Birlikte kalacagiz 1hafta. Nasil davranacagmi bilmiyorum litfen yardim edin. Var mi basina gelen?
Elalemn adamiyla aynı ev . Ailen ne diyor bu işeVe bu aşkın ne kadar sinsice işlediğini fark ettim. Su an her gün konuşuyoruz ve ben haftasonu onun yanina gidiyorum. Baska sehirde yaşıyor bu arada. Birlikte kalacagiz 1hafta. Nasil davranacagmi bilmiyorum litfen yardim edin. Var mi basina gelen?
24 yaşına gelmiş, muhtemelen ailesinden bağımsız yaşıyordur.Elalemn adamiyla aynı ev . Ailen ne diyor bu işe
Bir arkadasimin evinde kalmayi nasil buyutmussunuz elalemin adami diye. Nolacak kalinca sence sex partisi mi duzenliycez? Tobe yaa. Biraz kendi niyetimizi sorgulayalim. Kisi kendinden bilir diye çok sevdiğim bi soz var. Hemen nasil boyle seyler geliyo akliniza ben anlayamıyorum. Konunun özünü kaciriyorsunuzElalemn adamiyla aynı ev . Ailen ne diyor bu işe
Teşekkür ederim24 yaşına gelmiş, muhtemelen ailesinden bağımsız yaşıyordur.
aynı evde kalmak kendi bileceği iş.
Detay verebilir misiniz rica etsem nasil oldu?benim 2 yıllık arkadaşlıktan sevgililikten eşime döndü
Detay verebilir misiniz rica etsem nasil oldu?