10 yılımın Çöp Oluşunu Aklımdan Silemiyorum

Direkt telefonundan tanık olduklarım ve sadece gerçekte kimdi bu adam ,ben kiminle beraberdim yaşadığım gerçekler neydi diye öğrenmek için açtığım fake hesaplarla .
Neden kendinize bunu yaptınız? Belliydi iyi gelmeyeceği, gelmemiş de. Siz bu boşanma mevzuları olmadan evvel de konu açmıştınız diye hatırlıyorum, orda da sizi aşağıladığını, beğenmediğini, sizi çirkin bulduğunu yazmışsınız. Çok da mükemmel biri değilmiş, harika bir evliliğiniz yokmuş, birşeyler çok sürpriz olmuş gibi davranmışsınız, neden? Açıklamasının o adamın aslında kim olduğunu anlama isteği olduğunu sanmıyorum. Her hayal kırıklığı yaşayan insan gibi bir gönül ferahlığı aramışsınız, mutsuzluğunu pişmanlığını görmek istemişsiniz ısrar ve inatla, fazla akıllı bir kadın olduğunuz için az buçuk şey sizi tatmin etmemiş, çabalarının bile sizi hep el altında hazır olun yoklukta işini görün diye tutmak için olduğunu anlamışsınız. Sizin probleminiz bu, bu adamın canının istediğini canı istediği zaman yapması. Onu izlemekten hayatı kaçırıyorsunuz, farkında mısınız?

GGerçekten bu kadar zamanınızı yazik olmuş.

Cirkin bulduğunu yazmadım hiç ,56 kilo iken manken gibi iken beğenirdi 62 oldum bi ara dedim kalçalarım yüzüm felan dolduğu işim daha çok kadınsı bulmasına beğenmesine rağmen başla bi yerden eleştirir enerjimi düşürürdü .Aşçılığımdan,temizliğimden,anneliğimden hayat görüşüme kadar hep eleştirirdi kızarak degil eğlenerek ama benim enerjimi sömürürürdü .
Mükemmel bi evliliğim vardı demedim çocuktan önce su götürür yanı vardı kıymetli idim yine de ,çocuklardan sonra ikimiz de değiştik vs muhabbeti işte .Ama yine diyorum çocuklardan önce de evliliğim de istediğim uyum yoktu .

Karaktersizin biriymiş. Çok haklısınız. İnsanın içi yanar 10 yılım gitti diye.

Ama ne güzel sağlıklı çocuklarınız var. Bakın biz hastanelerde yıllar geçiriyoruz tüp bebekle çocuk sahibi olacağız diye. Çocuklarınızla huzurlu bir yuvanız olur umarım. Eski eşinizle o kadar yakın yaşamak sizi yıpratıyor olabilir. Çocukların bakıcısı, oyun ablası vb, yok mu?
Sadece gündüz için demiyorum. Akşam da bırakıp rahatça çıksanız arkadaşlarınızla sinemaya, konsere vb. biraz bu sıkıcı konulardan uzaklaşırsınız

Çok teşekkür ederim ,tüm kalbimle coluklu çocuklu o bahsettiğiniz huzurlu yuvanın size nasip olmasını diliyorum .

Bi yerde size bacakların boru gibi dediğini hatırladım da. Ondan dedim.

Sizden uyumsuz olduğunuz hissini hep aldım. Nerden buldunuz nasıl evlendiniz ki bu adamla?

Siz nasıl bu kadar yanildim nasil boyle bir secim yaptim yillarimi bu adama nasil verdim cocuklarimin babasi boyle bir insan olmamaliydi.Bunlarimi hazmetmekte zorluk cekiyorsunuz.Sanirim o inanmamazlik hissini atamiyorsunuz icinizden.Yasiniz cok genc daha 2.bir evlilik yapip mutlulugu yakalama sansiniz bile var.Onu takip etmeyin oncelikle bundan vazgecmelisiniz.Napin edin kendinize telkin edin

Ohooo sizin hayretlik biseyiniz yok ki kaç sene olmuş artık sizinki hastalıklı saplantı hala aşıksınız diğerlerini birakcam söz dese kollarina atlayacaksiniz.

Bi yerde size bacakların boru gibi dediğini hatırladım da. Ondan dedim.

Sizden uyumsuz olduğunuz hissini hep aldım. Nerden buldunuz nasıl evlendiniz ki bu adamla?
İri kemikli olduğumu ve kocamın 62 kilo olduğumda bana Roberto Carlos bacaklı karım benim dediğini yazmıştım cunku zaten aramızın limonu olduğu ve yeni toparlamaya çalıştığımız günün akşamı özellikle şaka veya gerçek böyle şeyler duymak istemediğimi .

Ne yazarsanız yazın ne canımı acıtamazsınız çünkü önemsemem .Sizin ruhsal problemlerinizi bu şekilde deşarj olarak atıyorsanız ,dilediğiniz kadar yazın en azında birilerine faydam olsun sevinirim gerçekten .

Hiç bir zaman uyumlu bi insan olduğumu iddia etmedim bende çok kendimi tanımıyorumdur belki ama tüm kalbimle biliyorum ki iyi bi insanım ve çok merhametliyim.Araştırın didikleyin sorun yok çekinsem zaten her şeyi alelade yazmam .

Beğenmedim atmak kolay iş,yazdığıma mantıksal bi açıklama yapabilseydiniz keşke

Empati yapabilen insan nasıl güzel ifade ettiniz teşekkür ederim mesela bir tanesi de bu ;çocuklarımın babası böyle bi insan olmamalıydı ..
Kesinlikle .
Hayal bile edemediğim şeyleri yaşıyor olmak..

Çok uzun ama şu benim de canımı sıkıyor

boşanmak çocukların -yükünden- kurtulmak adamlara ödül oluyor

tüm sorumluluk anneye kalıyor

bu durum canımı sıkıyor

ama çözüm de yok

çocukları babaya bıraksan İnan rezil olurlar bakmaz ki öyle tipteki adamlar

kıyamazsın evlatlarına

Öncelikle şu konuda Bi anlaşalım. Karşınızdaki insanı size kendini gösterdiği kadar tanır anlarsınız. Heleki bazı konularda ustaysa Bi yerlerde yanlışlık olduğunu bilir ama anlamlandıramazsınız.. Onun için 10 yılımı verdim iki çocuk yaptım nasıl anlamadım diye kendinize yüklenmekten vazgeçin. İnsanlar bazen herkesi kendi gibi zanneder. Görür ama aslında görmemiş gibi davranır. Kendi içinde hak verir bazı yaptıklarına. Çünkü sevmek bazen yanlışta olsa kabullenmek hoş görmek demektir.
Siz geçmişi geçmişte bırakıp önünüze bakmazsanız, kendinizi sürekli suçlamaya devam ederseniz bir adım ileriye gidemezsiniz. 2 yıl olmuş boşanalı. Olan olmuş Boşverin.Adamın hergün yeni bir pisliğini öğrenmeye çalışarak ne geçiyorki elinize. Bunun tanımı tam olarak kendinize yedirememek yaptığınız evliliği. Kendini affedememek. Ama kendinizle ve hatalarınızla barışın artık. Gerekirse terapi alın. Evet yanlış bir evlilikti. Evet ciğeri 5 para etmez bir adamdan iki çocuk yaptınız. Evet adamın bu kadar iğrenç olduğunu 10 yıl boyunca idrak edemediniz. Ama bitti gitti artık .Kendinizi suçlamayı bırakın lütfen artık. İnsanlar karşındakini tanıyamadığını farkettiğinden yılda binlerce çift boşanıyor.

Empati yapabilen insan nasıl güzel ifade ettiniz teşekkür ederim mesela bir tanesi de bu ;çocuklarımın babası böyle bi insan olmamalıydı ..
Kesinlikle .
Hayal bile edemediğim şeyleri yaşıyor olmak..
Anliyorum sizi ama artik bu duygulardan o insandan arınmak icin bir adim atmalisiniz bu bu sekilde kendi kendine gecmeyecek.Bence ilk evvela ona sahte hesaplardan yaziyorsaniz bunu birakin takip ediyorsaniz bunuda birakin.Sonra evinizi ondan uzaga tasiyin.Hayatiniza yeni bir insan almak bile zorunda degilsiniz tum bunlari yaptiktan sonra hayatinizi akışına birakin.Bence kendi kendine yola girecek birseyler.Bu adamin boyle olmasi boyle cikmasi sizin basarisizliginiz degil

Hiç takmıyorum, sevmiyorum, umrumda degil vs. demissiniz de fake hesap açıp adamı takip etmişsiniz konuşmusunuz. Boşanmışsınız bir cadde öteye taşınmışsınız, iyi babaydı niye şimdi görmüyor ilgilenmiyor demişsiniz...

Eğer gerçekten bize dediğiniz gibi umrunuzda olmasa fake hesap acmazdınız. Evli kadınlarla oldugunu gecelere kadar yazistigini bilmezdiniz.
Bir cadde öteye taşınmazdınız. Fersah fersah uzağa taşınırdınız böyle adamdan. Çocukları bahane etmezdiniz. Ha çocuklar için üzülürdünüz ama bir yandanda adamla muhattap olmadığı için sevinirdiniz. Dindar demişsiniz ama zaten sizleyken de bunları yapıyormuş ki değisen bir sey olmamis.

İlk önce bu adamı takıntı yaptığınızı kabul edin tedaviye başlayın. Daha sonra başka insanlara şans verin. En en kötü bakış açınız değişir. İcinizdeki kocaman boşluğu doldurun. Ve o evden daha uzaga tasinin

10 yılı siz tek başınıza yaşamadınız, beraber yaşadınız. Eski eşiniz kendine yeni sayfa açıyor, başkalarıyla olabiliyorsa neden siz geçmişte debelenip duruyorsunuz.
Büyük üstad Necip Fazıl Kısakürek demiş ki:
"Ben geçmişimi dürdüm, büktüm ve kaldırıp çöpe attım. Bu çöpleri ise ancak kediler ve köpekler karıştırır."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…