10 yılımın Çöp Oluşunu Aklımdan Silemiyorum

Iste kendinizi yetersiz hissetmenizden kaynaklaniyor bu durum. Kendinizi suçlamayı birakin. Aldatma/siddet/ahlaksizlik olmadigi surece bir kadinin kolay kolay kusurlu olacagini dusunmuyorum. Cunku kadin fedakardir, ilk zorlukta kacip gitmez, elinden geleni yapar yuvasi icin. Ugrasir,didinir...

Hic bir hata tek tarafli olmaz bunu da aklindan cikarma. Diyelim ki sen kusurluydun da karsindaki melek miydi? Insanin deli olmasi lazim her yönden ona tapan birini elinin tersiyle itmesi icin, kendinden sogutmasi icin.. karsinizdaki adam degilmis zaten !

Ayrica sen 4 4 luk ev hanimi olsan kocan bu sefer
Cinsellik yok derdi,
Cinsellik super olsa bu sefer de evle ilgilenmiyordu,pasaklinin teki der yine bosardi

Gitmek isteyenin de kalmak isteyenin de bahanesi cok olur !

Onun gidesi varmis, sevmemis, bahane edip gitmis. Kaldi ki , trafik kazasinda bacaginizi kaybedebilirdiniz/kör olabilirdiniz..
Kanser olma durumu olabilirdi, yaşlilik olur.
Boylesi adam her turlu aldatirdi, sagliginda yaninda olmayan adam ileride nasil olurdu bir dusun istersen !
Degil 10 yil, 30 yılın çöp olacakti belki de.

Ayrica yine bir yerde okudum dogru ise,
birbirini seven evli olarak ölen ciftler obur tarafta helallik icin birlesecekler. Hakkıni helal etmeyecegin biriyle evli olarak ölmek ister miydin?

Demek ki senin bu hayatta alman gereken ders buraya kadarmis, ders sen ogrenene kadar devam eder. Dersini aldiysan ne mutlu sana, yoluna bak
Gecmisle ugrasma
Olan olmus,bitmis, bosanmissin..
Isterse 100 kadin olsun etrafinda onun.
Senin sinavin buymus demek ki, uzulme.
Dua et ki kocanla sınanmissin ya cocugunla sınansan? Kendine gelemezdin..
Dua et, sukret haline

Geciyor, gececek.. sadece sabır
Gun gelecek, bu adamla mi 10 yıl evli kalmisim diyeceksin. Hatirlamayacaksin bile
Insanin en guzel ozelligi zamanla unutabiliyor olmasi.
Yoksa yerimizde duramazdık
Yaratan a sukurler olsun...

Üzgünüm ama sizin eski eşinize takıntınız var. Sizden sonra yaşadığı herşeyi ayrıntılı olarak nasıl biliyorsunuz böyle. Bilmeyin araştırmayın sormayın, merak etmeyin. Ne geçecek elinize. Bu eziyeti kendinize niye yapıyorsunuz.
Maalesef siz resmiyette boşanmışsınız sadece, bitmemiş bir ilişki bu. Önce İlişkinizi bitirin lütfen, çocuklarla iletişimi dışında tüm bağlarınızı kopardın ve psikolojik yardım alın.

Direkt telefonundan tanık olduklarım ve sadece gerçekte kimdi bu adam ,ben kiminle beraberdim yaşadığım gerçekler neydi diye öğrenmek için açtığım fake hesaplarla .
gerçekleri bilseniz ne olacak
hayır yani ne geçecek elinize?
kendinizi kandırmayın bakmak görmek istiyorsunuz işte

hızlı bir şekilde kapatın o fake hesapları bakmayın etmeyin

sizi nasıl elinde tutmaya çalışıyor onu anlamadım
yanınıza gelip gidip pişman modunda mı konuşuyor

Rabbim bundan sonra size ve çocuklarınıza mutlu huzurlu yuva nasip etsin inşallah

Yaşadıklarınız zor ama geride bırakmayı öğrenmeniz gerekiyor. Üzerinden 2 yıl geçmiş ama bugün yaşamış gibi detaylı anlatabiliyorsunuz. Psikolojik destek alarak bu saplantılı halinizden kurtulmanız hem size hemde çocuklarınıza iyi gelecektir.

Sizde boşanmışsınız ama adamın hayatını takip ediyorsunuz
Yaşadıklarınız çok üzücü ona birşey diyemem de
Siz boşandınız artık
İstediğiyle olur resim gönderir bilmem ne
Artık özgür bir adam
Nerden bu kadar bilgi sahibi oldunuz ayrıca gelip size mi anlatıyor?

Fake hesaplarla adama ulasip, baskasiymis gibi ondan fotograf/video istemis.
Ve adam karsisindakinin kim oldugunu bilmeden kameraya soyunmus/resim vs atmis.

Fake hesaplarla adama ulasip, baskasiymis gibi ondan fotograf/video istemis.
Ve adam karsisindakinin kim oldugunu bilmeden kameraya soyunmus/resim vs atmis.
Oha diyorum
Konu sahibi bence terapi almalı
Takıntılı ruh hali sağlıklı değil
Unuttum bitti gitti yapıyor ama takıntıya dönmüş bu iş

Iste insan deşmeden yapamiyor.
Adam grup sex yapmis olsa ne yazar, lgbt olsa neye yarar.. konu sahibine ne faydasi var?
Koca bir hiç...
Hani ispatliyim de tazminat alayim,delil olsun dese o da yok..
Boşanılmış,bitmis gitmis..
Kendini uzuyor ancak boyle yaparak.
Kabullenmek lazim bazen. Niye ,neden,nasil olur' un anlami kalmiyor cogu zaman

Konu aynen boyleymis ;(

Gozunun disarida oldugunu anladiginizda biraksaydiniz, hic dusunmeyin bile artik.

Eşiniz diğer insanların yanında maskesini takıp,düzgün,efendi biri gibi dolaşan ama sizin için maskesi düşmüş, Gerçek yüzü görünmüş.
Yaşananlar zor hak veriyorum ama 2 sene geçmiş hala kiminle düşüp kalkıyor bilecek kadar yakın olmamalısınız.
Çocuklarınız ve siz yolunuza bakmalısınız. Bence uzman desteği alıp bunları aşmaya bakın. Kolaymış gibi yazıyorum farkındayım ama 2 koskoca seneniz heba olmuş 10 senenizin üzerine,gerisi de gelecek bu şekilde devam ederseniz.
Artık geride,tamamen arkaya bakmayacak şekilde geride bırakmanızın zamanı gelmiş geçmiş bile çoktan.
Tabi ki hayatınızdan silip atamayacaksınız çocuklar sebebiyle ama sizi ilgilendirmeyen ,önemsiz birine dönüşmüş olmalıydı artık eski eşiniz.
Lütfen kendinizi kurtarmaya bakın,eski eşiniz de kendi pisliğinde boğulsun.

Ben bu üyeyi başkalarına yaptığı yorumlardan tanıyorum ve çok hayret ettim takıntısına aklı başında bir hanıma benziyordu..... şaşırdım. Destek alın taşının bi erkek arkadaş falan yapın bu saçmalık nedir yahu

Travma olacak bir konu olmamali aslinda senin acindan cunku kendi pisligi ,cikmalisin artik (evet biliyorum cik demeyle olmuyor) fakat soyle dusun hepimiz baska baska insanlar tarafindan incitiliyoruz ustelik en yakinlarimiz oluyor cogu zaman ,dagilman normal ,insanlara guvenmemende ama uzamasi sıkınti, yani hayatin kaciyor elinden, uzgun olduguj 1 saat bile kendi bedeniden ruhundan gidiyor ,bunlari dusunerek gecirme omrunu surekli dikatini dagit

Ve mahkeme yoluyla coculariyla ilgilenmesini saglayabilirsen tum yollari dene derim gurur falan yapmaz ugrasirdim sen anneyse oda baba gorevini bilsin

Cocuklarin maddi olarak hakkini versin ilgilenmesin isterse boyle birine cocuk mu emanet edilir, korkar insan.

Üstünüze yükmüş kurtulmuşsunuş...ne hali varsa görsün elbet bulur belasını biryerden sizinde içiniz soğur...
Evet annesiniz 2 evladınız var ama bu size hayatınıza yeni birini almamanız için engel değil
Önce kendinizi toplayın gücünüzün farkına varın gerisi kendiliğinden gelir

Benimde mi içimden süpriz çıktı
Siz.sanalda tanımadığınız birinin yaptığı bi fiil için oturup “çok hayret etmişsiniz”; ben iki cocuk yapıp 10 yılımı verdiğim adamın bana yaşattığı travmadan bahsediyorum.
Yazdığınızı ve yazdığımı bir kaç kez okursanız ortak noktada buluşuruz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…