- 22 Kasım 2014
- 2.135
- 3.204
Iste kendinizi yetersiz hissetmenizden kaynaklaniyor bu durum. Kendinizi suçlamayı birakin. Aldatma/siddet/ahlaksizlik olmadigi surece bir kadinin kolay kolay kusurlu olacagini dusunmuyorum. Cunku kadin fedakardir, ilk zorlukta kacip gitmez, elinden geleni yapar yuvasi icin. Ugrasir,didinir...Çok teşekkür ederim Çok güzel tespit etmişsiniz evet yetersizlik hissi ve kusuru kendimi arama evliliğimde de yaşadığım psikolojik sıkıntımdı zaten .
Ben 23 o 26 idi evlendiğimizde .
Aileden dini baskı görmemiş ama bastırılmış duyguları varmış demek ki.
Hic bir hata tek tarafli olmaz bunu da aklindan cikarma. Diyelim ki sen kusurluydun da karsindaki melek miydi? Insanin deli olmasi lazim her yönden ona tapan birini elinin tersiyle itmesi icin, kendinden sogutmasi icin.. karsinizdaki adam degilmis zaten !
Ayrica sen 4 4 luk ev hanimi olsan kocan bu sefer
Cinsellik yok derdi,
Cinsellik super olsa bu sefer de evle ilgilenmiyordu,pasaklinin teki der yine bosardi
Gitmek isteyenin de kalmak isteyenin de bahanesi cok olur !
Onun gidesi varmis, sevmemis, bahane edip gitmis. Kaldi ki , trafik kazasinda bacaginizi kaybedebilirdiniz/kör olabilirdiniz..
Kanser olma durumu olabilirdi, yaşlilik olur.
Boylesi adam her turlu aldatirdi, sagliginda yaninda olmayan adam ileride nasil olurdu bir dusun istersen !
Degil 10 yil, 30 yılın çöp olacakti belki de.
Ayrica yine bir yerde okudum dogru ise,
birbirini seven evli olarak ölen ciftler obur tarafta helallik icin birlesecekler. Hakkıni helal etmeyecegin biriyle evli olarak ölmek ister miydin?
Demek ki senin bu hayatta alman gereken ders buraya kadarmis, ders sen ogrenene kadar devam eder. Dersini aldiysan ne mutlu sana, yoluna bak
Gecmisle ugrasma
Olan olmus,bitmis, bosanmissin..
Isterse 100 kadin olsun etrafinda onun.
Senin sinavin buymus demek ki, uzulme.
Dua et ki kocanla sınanmissin ya cocugunla sınansan? Kendine gelemezdin..
Dua et, sukret haline
Geciyor, gececek.. sadece sabır
Gun gelecek, bu adamla mi 10 yıl evli kalmisim diyeceksin. Hatirlamayacaksin bile
Insanin en guzel ozelligi zamanla unutabiliyor olmasi.
Yoksa yerimizde duramazdık
Yaratan a sukurler olsun...