10 yılımın Çöp Oluşunu Aklımdan Silemiyorum

Görüşlerinize saygı duyuyorum ancak bu orijinal hali ile tanısam zaten boşanmazdım .

Eski eşinizle kadınlar arasında şuan olanları nasıl bu kadar ayrıntılı biliyorsunuz??
Fake hesaplarla öğrendim bundan 1 yıl önce .Arkadaş listesindeki kadınlardan erkek hesabımla ve fake kadın hesaplarımla kendisi ile arkadaş olarak .
Kafamdaki tüm soru işaretlerine ve gerçeklere ulaşmamı sağladım.

Adamin icinden resmen o**** cikmis. Ama bana göre gözü hep fildir fildir disarda olan ne kadar da baskalara dindar gözüksede kendini belli ediyor. Bence psikolojik destek almalisiniz. Ben hep böyle düsünüyorum: Bir insan canimizi cok yakti diye hayatdan vazgecmemeliyiz. Ne olursa olsun. O boş islerde kendini ispatlamak cabasina girmeye devam etsin bakalim. Asil siz nasil bir hayat istiyorsunuz ona odaklanalim? Neden bir daha kimseye güvenemeyesiniz ki? Bence imkaniniz varsa psikolojik tedavi görün. Esinizin kiminle yatip kalktigini bu kadar takip etmeyin. Cocuklara uygun bir ortam yaratamiyorsa yanina vermeyin. Bunu da aklinizdan hic cikartmayin: Sorun sizde degildi. Siz kendinizi parcalasaniz bile adamin mayasi bu.

1 yıl kadar önce yaptım bu bahsettiklerimi .Böyle bi adamı boşamış olmayı dert etmiyorum istesem bugün yeniden evlenir benimle .Beni sevdiği için degil aradığı güzellikte karakterde birini bulamadığı İçin.

Çok teşekkür ederim Pamukannesi83 desteginiz için.Sanırım sorun bende değildiye inanmaya daha çok ihtiyacım var kendime bunu ispatlamaya..

Hayallegercek çok teşekkür ederim ,size de geçmiş olsun .

+
Aldatılma ve ayrılıktan sonra da insanlar ölümdeki gibi travma, kabullenme, yas süreci geçirir, eğer bu süreç 6 aydan fazla sürerse bir uzman yardımı alınmalı demişti bir psikolog
Değmeyenin yası olmaz. Birkez geldiğim dünyaya beni sevmeyenin, değer vermeyenin, saygı duymayanin yasini tutmayacak kadar seviyorum kendimi. Her şey kafada bitiyor.

Çok teşekkür ederim Pamukannesi83 desteginiz için.Sanırım sorun bende değildiye inanmaya daha çok ihtiyacım var kendime bunu ispatlamaya..

Size bir örnek vereyim. Ben bir ara birisi ile tanistim arkadaslarimin cevresinden ve ben bazi sebeplerden dolayi bir iliski istemedigim icin bir sürü hakaret etti. Iste kötü insanmissim. Kendimi ne zannediyormusum. Benim yerime 7 gün icinde baskasini da bulurmus, beni kim ne yapsinmis(güya cok seviyordu). Benim bugün cok güzel giden bir evliligim ve hayatim var. Gecen ortak arkadasimiz anlatti ki o kisi hala bekar dogru dürüst bir iliski tutturamayan boş biri. Bir insanin ne oldugu kendini belli eder. Kendi hayatiniza bakin, onun hayatina bakin. Siz hayatiniza basarilar ve güzellikler katarken o kendine en fazla cinsel yolluyla bulasan hastaliklar katar. Herkes genc yasta tecrübesizlikten yalnis insanla evlenebilirdi. Bence siz hic kendinize yüklenmeyin. Kimin ne oldugu gayet ortada ❤

D DefneYaren evet tam da böyle hayal kırıklığı oldu ve yıllarca yaşadım zaten finalini de muntazam yaptı .
Yeniden birini hayal bile edemiyorum birine verecek bi duygum kalmamış gibi .Teşekkür ederim yorumunuz İçin.

Senin eski konularını hatırlıyorum. Bak bu adamı takip etme , haberdar olma. Sen kendi anneliğinden sorumlusun , boşver bunun babalığını , çocuklara olan sevgisini falan. Hatta çocuklardan uzak olması daha iyi bence. Azgınlığın sonu bozgunluktur. Bu adam ahlaksız , midesiz ve haysiyetsiz.

yaşadığınız travmayı atlatmadan hayatınıza kimseyi almayın derim.

Çünkü yeniden yanlış seçim yakar ve üzücü şeyler yaşarsanız bu sefer daha zor atlatabilirsiniz.

Yaşınız kaç çocuklarınızın yaşı kaç bilmiyorum ama çocuklarda etkilenmiştir illa ki hep beraber destek alın.

Eski eşe gelince onunki cinselliğe düşkünlük vs değil hastalık.

Yazdıklarınızda haklısınız .Ve yine haklısınız onun bana yaşattıkları doğrultusunda evet derdim kendimle.

Ayrıldığımız da bi oğlum 3 diğeri 6 idi.Suan 5 ve 8 ler .Evet onlar da etkilendi özellikle küçük oğlumla babaya özlem konusunda hala sıkıntı yaşıyoruz.

Kimseyi alacak bi duygum yok zaten .Hissizlik var içimde .Bir erkeğe de ihtiyaç duymuyorum .

Boşandıktan sonrasını bu kadar detayli nerden biliyorsunuz ?
Listesinde ki kadınlara fake erkek hesaplarla bunun hakkında bilgi aldım nasıl aldığım detaylı konular .
Kendisinden de fake kadın hesaplarla yaşantısını öğrendim .Hatta o kadar ki adam şırıltılısı soyunup tanımadığı hiç görmediği bi kadına şovlar bile yaptı .Ben utanır haya eder felan sanırdım adam görmediği tanımadığı bi hesaba bile soyunabildi.

Bir 10 yılınızı daha heba edeceksiniz bu psiliğin uğruna anlaşılan. Aşamamış olabilirsiniz ama bir yardım mı alsanız ? Ayrıca çocukları tek yapmadınız , seve seve bakacak ! Bir de bu kadar ayrıntıyı nasıl biliyorsunuz ? Gece çıplak resim vs olayını orasını anlamadım.

Adam les orası kesin de.
2 sene olmus biteli hani niye hala bunları konusuyorz demiyor musunuz kendi kendinize?
Bukadar sorunlu bir 10 yıl gecirdikten sonra insan oturup bunları düsünüyorsa biyerde bitmeyen bisey var.
Aldatmıs,pislesmis olması gerekeni yapmıs bosanmıssınız.
Daha neden gecmisi düsünüyor ,bana bunu da yaptı,su kadına da gitti diye dram yaratıyorsunuz ki?
Canıma yazık der,yardım alırım ben olsam.

Adamı fake hesaplardan takip mi ediyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…