10 yılımın Çöp Oluşunu Aklımdan Silemiyorum

Merhaba inFlamess .
Bir de şöyle düşün , ya 10 yılın değil de 28 yılın çöp olsaydı , ya boşanmayıp seni bu evliliği sürdürmeye mecbur etseydi , ya da boşandıktan sonra şu manyak kocalar gibi başına bela olsaydı .
Şanlısın bence .
Bırak ne .ok yerse yesin . Çocuklarına sarıl hayatını yaşa .
Unutmaya çalış dicem ama zor , çok zor .
İnşAllah bundan sonrası senin için çok çok güzel olur .

Hannaz çok teşekkür ederim,samimiyetinizi buradan hissettim .

Annesi iyi bi insandı ,anneliğide gayet güzeldi bence .Sıcak,samimi güler yüzlü ama çok hisli bi kadın değildi diye düşünüyorum
.
Libidosu yüksek degildi hala öyle olduğunu düşünmüyorum .Can sıkıntısı ,heyecan arayışı yalnızlık gibi faktörler dünyasını sadece kadın yapmış.Bekarlıgında da yaşayamamış pek bir sey o yüzden ergenliğini boşanma sonrası yaşıyor .

3.paragrafta ki analizin süper aynı şeyi bende düşünmüştüm ,muhtemel şıklar arasında .

Ve söyle de bi gerçek vardı aile yaşantısı olarak benim ailem rahattı ve onun aile de kız çocuğu fazla önemsenmezdi ve benim hep ezik,boyun eğen tam itaatkar bi kadın olmamı bekledi .Ailemden aldığım rahatlıktan nefret ediyordu ama boşandıktan sonra yay gibi fırlayıp giden ucan o oldu .
Kendi kendini bi kalıba zorla sokmuş ,oynamak zorunda bırakmış kendine o rolleri. İnanılmaz toplum baskısını üzerinde hisseden başkalarının düşüncelerini önemseyen ve bu yönde adım atan biriydi .

işte üzülüyorum oysa yıllarca hep kendimde hata aramıştım çok gözyaşı döküp kendimden uzaklaşmıştım .

Önerileriniz için de çok teşekkür ederim mutlaka inceleyeceğim .

Bundan sonrası için çok güzel bir ömür versin Allah, iyilerle karşılaştırsın.

Kendimiz değil suçlu hissettirecek daim değerinizi, kıymetinizi hissettirecek...

Korkunç bir adam bu. Korkunç.

Tüm kalbimle bende size mutluluk diliyorum, çok mutlu olun

Adamın bu özgüveni nerden geliyor?
Çok mu yakışıklı çok mu zengin?
Nasıl tüm kadınları kandirabilecegini düşünüyor?
Günübirlik ilişkilerden mi hoşlanıyor?
Yoksa sadece mesajlaşmak ;heyecan arayışı mi?

İnsan isteyince, inanınca yapıyor. :)

Zavallı bunlar yaa.
Cidden zavalli.
El ayaktan düşünce görürüm ben onu.
O zaman çocuk kadın peşine duser.
Böylelerine hiç acımayacaksin.
E zaten inkar etmemiş. Elden ayaktan kesilince, Elvis binayı terkedince çocuklarının anasına yıkılma planı yapmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…