Merhaba bu tür erkekler kanser gibidir sizi tüketir, bitirir, yaşama hevesinizi yok ederler. Ruhlarındaki boşluğu hiçbir kadın hiçbir sevgi de dolduramaz. Çok değil 10-20 yıl sonra kimsenin istemediği bir adam olacak muhtemelen cinsel hastalıklar taşıyacak birlikte olduğu kadınlara bulaştıracak, günün birinde hayatında biri olsa dahi onunla mutlu olmayacak zira tatminsiz ve sevgisiz bir insan. Çocuklar için en büyük şans her daim ‘anne’ olmustur. Ne mutlu ki siz varsınız ya siz de babaları gibi olsaydınız?! Nafaka alıyorsanız eski eşiniz ile konuşun o karşılasın ve bir oyun ablası bulun haftanın 1-2 günü 3-4 saatliğine oyun ablası ile etkinliklere katılsın çocuklarınız siz de bir spor salonuna/ kursa vs yazılın. Alışverişe çıkın, kuaföre gidin kendinizi ihmal etmeyin. Sizin bir suçunuz yok desem de ruhen ‘neden ben’ diye kendinizi sorgulamaya devam edeceksiniz bundan kurtuluş yok. Ancak insanların %100 güvenilir olmadığını anladığınız zaman hafifleyeceksiniz. Ben şahsen herkesten her şeyi beklerim ama insanlar bir hata yapmadıkça da güvensiz davranmam. Kimseye de 2. Şans vermeyin. O şahısa da babalık görevlerini yerine getirmesi hakkında sıkı bir uyarı çekin mümkünse sosyal medya hesaplarını stalklamayın, özel hayatı ile bir şey söyleyen olursa dinlemeyin kendisinin de çocuk dışında bir iletişimde bulunmasına müsade etmeyin. İnanın bana berbat ve acınası bir halde. Dinen bakmıyorum mevzuya ruhu ölmüş, bedeni çürümüş bir insan. Hepsi bu.