10 yılımın Çöp Oluşunu Aklımdan Silemiyorum

Hayal kırıklığı olmuş. Bu duyguyu yıllarca yaşamışsınız zaten. Artık geride bırakın, terapi alın. Güven duygunuz zedelenmiş, herkes aynı değil. Kadınların edepsizi de edeplisi de olduğu gibi erkeklerde de böyle. Kendinizi suçluyorsaniz bundan da vazgeçin. Olması gerekiyormus olmuş. Zor şeyler yaşamıssiniz artik geride kaldi. Allah iyi birisiyle karşılastirsin
D DefneYaren Siz katılıyorum erkeklerin bir olduğunu düşünmüyorum ama bir olup olmadıklarının anlamaya her seferinde bedel ödeme ihtimalinin olabilme ihtimali sanırım bana korkunç geliyor .

D DefneYaren Siz katılıyorum erkeklerin bir olduğunu düşünmüyorum ama bir olup olmadıklarının anlamaya her seferinde bedel ödeme ihtimalinin olabilme ihtimali sanırım bana korkunç geliyor .
Haklısınız kolay değil yaşadıklarınız kendi eksiklik duygunuzu degistirdiginizde ayni seyi yasamazsiniz. Kendinizi degistirince aynı insanlar cikmaz karşınıza. Bu hayatın kuralı. Fatih Civelekoglunun videolarına bakabilirsiniz hoşunuza giderse. Biraz açık konuşuyor ama çok dersler cikiyor içinden

Öncelikle gecmis olsun
Bende cocuklj bosanmis bir kadin olaral tek tavsiyem onunuze bakin. O ilerlemis o gezmis o sevmis o yatmis kalkmis hayati yasiyor birakin bunlari yoksa onu gozetlerken (aslinda demek istedigim kelime bu degil ama turkcem biraz zayif dogru kelimeyi bulamadim) sizin hayatiniz kayip gidiyor. Yasadiginiz her ani kendinize zehir ediyosunuz
Zaten adamla yasarken hayatin berbatmis simdi bir oh cek
Onune bak

Ben 6aylik bebekle 20 yasinda ne rezillikler cektim. Ayni sekilde kizimin babasida hic bisekilde destek olmadi.
Maddi evet oluyodu (yani nafakasini aksatmazdi arada cocuga alisverisde yapardi) ama manevi olarak hic bi yardimi olmadim.
Bazen Allahim nolur basima bi is gelmesin olur kalirim cocuk ortalikda buyur baba bakmaz. Calisiyorul der bakmaz devlet yurduna verir diye dua ediyodum.

Adam tatile giderdi, evini aldi, gezip tozardi, evlendi, cocugu oldu. Hep hasbinallah venimel vekil dedim
Bende evimi aldim evlendim cocugum oldu cok sukur huzurlu ve mutluyum ama o hala anasinin kuzusu oldugu icin evliliginde hep sorun yasiyor.

Demekki neymis herseyin bi zamani vakti varmis yeterki sen durust ol yolunda yururken kendine inan.

Tam bir ayrışma olmamış aranızda.
Sanki evliliğin uzatmaları gibi olmuş.
Boşanma değil bu ayrı yaşam.
Boşanma olunca artık o bir yabancıdır.
Yaptıklarını bilmeyeceğiniz bir yabancı.
Onla iletişim yollarını kapatın.
Yapabiliyorsanız ayrı şehre gidin.

Hepsinin ötesinde acilen psikolojik ve duygusal destek alın.
İlki uzmandan, adres belli.
İkincisi ise, ex'ten size haber taşımayacak sadık dostlarla çevreleyin etrafınızı.
Günlerinizi doldurun, onu düşünmeyecek kadar dolu geçirin.

Ben nasıl bir hayat istiyorum, şuan hayalimin kaçıncı merdivenindeyim deyip, ara ara bunu check edin.

Ama tekrar ediyorum, acil olarak terapi şart.

Adam azgın boğaymış ama kendini gizlemiş karekter olarak çok bozuk iyi olma imkanı yok ancak hastalanırsa size sadık olacak oda kendine baktırmak için

boşanmış kadınlardan en çok duyduğum şey o hayatını yaşıyor, umursamıyor. en çok üzen bu oluyor. bence öyle görünüyorlar ama hiç huzuru bulduklarını sanmıyorum günü birlik hayatı yaşıyor, düzeni bozuldu bence onun iğrenç hayatının bir anlamı yok. siz ise bir sınavı kazanmışsınız önününe bakmaya daha güzel bir hayat kurmaya çalışıyorsunuz

Böyle yapmayın, hayatımızdaki insan bize kötü hissettirdi diye biz kötü olmayız. Hayat bu kötü şeyler yazamissiniz ama iyilerini de yaşayacaksınız hatta belki gene aşık olup gene acı cekeceksiniz.
hayatı Çok didiklemeden anın keyfini çıkarmaya bakın. Unutmayın annesinin ama bir kadinsiniz, kendinizi sevin, kendinize değer veri

Aynı şeyleri yaşamışız. Size naçizane tavsiyem onu ölmüş olarak kabul edin. Takip etmeyi bırakın. Acinizi taze tutmayın. Bunu bı travma olarak kabul etmeyin. Allah'ın sizi sevdiğini , gerçekleri görmenizi sağladığını ve bu acıların üstüne size güzel bir hayat vereceğini unutmayın.

Direkt telefonundan tanık olduklarım ve sadece gerçekte kimdi bu adam ,ben kiminle beraberdim yaşadığım gerçekler neydi diye öğrenmek için açtığım fake hesaplarla .
Fake hesaplarla adamı takip etmeye devam ederseniz psikolojiniz iyice bozulacak.
Adamın ne mal olduğunu öğrenmişsiniz işte son verin artık takip etmeye. Ne geçiyor elinize?
Ayrıca ben sizin iddia ettiğiniz gibi boşanmayı dert etmediğinize inanmıyorum. Adamı unutamadığınız çok belli. Kopamamışsınız hala. Bende bıraktığınız izlenim bu yönde oldu en azından

Eski eşinizle kadınlar arasında şuan olanları nasıl bu kadar ayrıntılı biliyorsunuz??

Aynı şeyleri yaşamışız. Size naçizane tavsiyem onu ölmüş olarak kabul edin. Takip etmeyi bırakın. Acinizi taze tutmayın. Bunu bı travma olarak kabul etmeyin. Allah'ın sizi sevdiğini , gerçekleri görmenizi sağladığını ve bu acıların üstüne size güzel bir hayat vereceğini unutmayın.
+
Aldatılma ve ayrılıktan sonra da insanlar ölümdeki gibi travma, kabullenme, yas süreci geçirir, eğer bu süreç 6 aydan fazla sürerse bir uzman yardımı alınmalı demişti bir psikolog.

Boşandıktan sonrasını bu kadar detayli nerden biliyorsunuz ?

bende en çok bunu merak ettim ,

veeee hep yazdıgım ve kk daki hanımların hepsinin begenmedim mi tıklamalarına sebep olan yorumum geliyor ,

sen neden sadece çocukları alıp adamı bekar ve özgür bırakıyorsun , o çocukları babanın evinden mi getirmedin ,

büyüdüklerinde seni suçlayacak olan çocuklara , daha ne kladar bakmayı planlıyorsun , hayatını mahfedercesine ,

Merhaba Arkadaşlar ,
zamanında buralarda çok yazdım çizdim ,
Kadınlar Kulübü benim hep sığınayımdı.

Hikayem şöyle arkadaşlar,10 yıl evli kaldım 2 yıl önce ayrıldım.Çocuklar olmadan önce yine evliliğimizin bi su götürür yanı vardı kavga gürültü de olsa daha iyi idi.Çocuklardan sonra kötü olan şeyler daha kötü oldu iyi olan hiç bir sey kalmadı .
Bu adamın kadınlara zaafı beni hasta etti .Fiili olarak aldatma olmasa da hep gözü dışarıda idi.
Bu hissediyordum.
Evliliğimizin en kötü dönemleri iken evli bi kadınla yazışma arama kayıtlarını görmemle her sey koptu ve boşandık .

Boşandıktan sonra 5-6 ay çok acı cektim.Hiç bir zaman boşandığıma pişman olmadım üstümden yük gitmişti ama duygusal sarmalın içinden çıkamamıştım çünkü o boşanıp bekar hayatına çoktan alışmış keyfini çıkarıyordu .2 tane çocuğumuz var çocukların sorumluluklarından kurtulmakta özgür yaşamakta ona çok iyi gelmişti .
Artık mutluydum ,yollarda ki ekranlarda ki güzel kadınlar artık umrumda değildi cunku evliliğimde adamın güzellik takıntısının olduğunu bildiğim için hep acı cekiyordum.

Biz ayrılalı 2 yıl oldu ama bu 2 yıllık süreçte beni de hep elinde tutmaya çalıştı maddi manevi olarak kendince çabaladı ama hep kadınlar vardı hayatında hatta çocuklardan bile öncelik verir olmustu .

Bu adama benim ne sevgim ne saygım kaldı onu net biliyorum suan ki hayatımda mutluyum da sadece bekar anne olarak bir basıma olmanın yadsınamaz zorlukları gerçeği dışında.
7/24 annesin ve hep teksin .Neyse bu ayrı bi konu ama benim asıl bahsetmek istediğim mesele benim ruhumun derinliklerinde yaşadığım bu travmadan kurtulamamak.

Bu adam benim için ölecek kıvama gelse bile asla bi kıymeti yok benim için cunku ne olursa olsun bazı konularda çok güveniyordum .
Şöyle ki bu adam dindar bi adamdı efendiliği herkesin dilinde olan bi adamdı .
Boşandıktan sonra namazı bıraktı ve evli kadınlarla bile yatıp kalkmaya başladı .Deli gibi bagımlı oldıgu çocuklarından aramızda bi cadde olmasına rağmen kaçıyordu .Onları çok seviyorum ama zor oluyor cocuklara bakmak diye .

İnstagramda binlerce kadına yazıp çiziyor ve hatta boşanmamıza sebep olan kadınla bile alakası devam etti .

Tüm bunlardan bana ne degil mi?

İnanın şuna ben evliyken de çok acı çektiğim için boşanmak bana Allah’ın lütfu,rüya gibi hala beni tüketip bitiren bi adamdan kurtulmak .

Ama arkadaşlar ben yaşadığım travmayı unutamıyorum söyle ki 10 yıl boyunca tanıdığıma emin olduğum bi adamın işinden bambaşka adam çıktı buraya çok detaylı detaylı yazamıyorum ama gerçekten boşanmak degil benim sorunum .Asla aklımın alamayacağı ondan beklemediğim şeyler yaşattı bana .
Bana karşı o kadar arsızlasmıştı ki ve çocuklarından da o kadar uzaklaşmıştı ki ..

Yani tanığınıza bu kadar emin olduğunuz yıllarınızı geçirdiğiniz bi adam size bunları yaşattıktan sonra başka birine nasıl tekrar güvenebilirsiniz hep içinizde bi şüphe olmaz mı nasıl insan başka insanlardan emin olarak hayatına devam edebilir .

Ve cinsellik mevzusu ..
Ben gerçekten büyük bi travma yaşadım huzurluyum ama bu acıyı atamıyorum .
Ben gözü yaşlı acı çekerken o kadınlara ölüp bitiyordu .Ve güzel kadın bulamadığı İçin kaç çocuklu ve görüntüsü cezbedici olmayan hatta bazıları ile iğrene iğrene sadece cinsellik yaşamak İçin yatağına atmış bi adam.

Benim evliliğimde cinselliğim hiç bir zaman iyi olmadı .Hep yorgundu .Ve banyoyu sorun ederdi .Hafta da 1 belki 2 olurdu .Bi keresin de 20 gün olmamıştı mesela .

Boşandıktan sonra gece 2 lere kadar kadınlardan cıplak resim ya da video istiyor ya da karışıklıklı bir şeyler yapıyorlar.

Özgüvenim zaten yerle yeksan olmustu bu sorunlardan dolayı boşandıktan sonra bana sorun ettiği hiç bir sey ona sorun olmadı .

Yani bunun gibi o kadar çok travmatik süreçler yaşadım ki acılar ruhumun hep derinliklerinde .

Beklediğim bi sınavı kazandım mesleğimi degiştirmek bana moral oldu çevrem var zaman zaman yakınlaşma tarzında arkadaşlıklarım oldu ama ben yapamıyorum çok kısa sürede uzaklaşıyorum ve hiç bir sey hissetmiyorum güvenmiyorum .Eski cilveli halim yok kadın degilim de sanki sadece bi anneyim .Başka sıfatı kendime yakıştıramıyorum .Bazı erkekler sadece yatmak İçin yaklaşıyor bunun net farkındayım aslında bunu fark etmezdim masum düşünürdüm ama eski eş sayesinde bazı erkeklerin gercek zihniyetini ögrenmiş oldum .

Gelişi güzel yazdım arkadaşlar ... Teşekkür ederimm
Merhaba bu tür erkekler kanser gibidir sizi tüketir, bitirir, yaşama hevesinizi yok ederler. Ruhlarındaki boşluğu hiçbir kadın hiçbir sevgi de dolduramaz. Çok değil 10-20 yıl sonra kimsenin istemediği bir adam olacak muhtemelen cinsel hastalıklar taşıyacak birlikte olduğu kadınlara bulaştıracak, günün birinde hayatında biri olsa dahi onunla mutlu olmayacak zira tatminsiz ve sevgisiz bir insan. Çocuklar için en büyük şans her daim ‘anne’ olmustur. Ne mutlu ki siz varsınız ya siz de babaları gibi olsaydınız?! Nafaka alıyorsanız eski eşiniz ile konuşun o karşılasın ve bir oyun ablası bulun haftanın 1-2 günü 3-4 saatliğine oyun ablası ile etkinliklere katılsın çocuklarınız siz de bir spor salonuna/ kursa vs yazılın. Alışverişe çıkın, kuaföre gidin kendinizi ihmal etmeyin. Sizin bir suçunuz yok desem de ruhen ‘neden ben’ diye kendinizi sorgulamaya devam edeceksiniz bundan kurtuluş yok. Ancak insanların %100 güvenilir olmadığını anladığınız zaman hafifleyeceksiniz. Ben şahsen herkesten her şeyi beklerim ama insanlar bir hata yapmadıkça da güvensiz davranmam. Kimseye de 2. Şans vermeyin. O şahısa da babalık görevlerini yerine getirmesi hakkında sıkı bir uyarı çekin mümkünse sosyal medya hesaplarını stalklamayın, özel hayatı ile bir şey söyleyen olursa dinlemeyin kendisinin de çocuk dışında bir iletişimde bulunmasına müsade etmeyin. İnanın bana berbat ve acınası bir halde. Dinen bakmıyorum mevzuya ruhu ölmüş, bedeni çürümüş bir insan. Hepsi bu.

Adamin dindar etiketine güvenip tanımaya calismamissiniz. Taniyamamisim diyeceksiniz bu kadar basit. Kimse bu kadar tam tersi dönmez. Siz hep görmek istediklerinizi görmüşsünüz. Adam normal iliski sevmiyor adam pislik seviyor rezillik onursuzluk seviyor. Var boyle tipler düzgün seylerden etkilenmeyenler. Sırf transa gidenler bile var. Bazisi mesela sırf askin o ilk bir ayini sever devamli birine asik oldum diye gezinir. Bazisi elinde olmayani sever hep. Bi tanidigim 3. Karisiyla evli ikinciyi sayiklio. Ikinciyle evliyken birincinin kapısının önünde seranat yapiodu. Birinciyi ikinciyle ikinciyi ucuncuyle aldatip evlendiği halde. Şimdi ondan da bosancam diyo. Esinizle yarim saat cinsellik konuşan biri bence bunlari hisseder. Ama size rol yapmis siz de yemis gibi yapmissiniz. Icten ice hep biliodunuz muhtemelen.

Ben yaşanılan olaylara çok bakmıycam malesef bende cok yıllarımı kaybettim bosandigimda malesef yaşadığımız ne olursa olsun erkeklere güvenimizi kaybediyoruz. Bende o zamandada psikolojik yardim aldim, suan ciddi bir ilişkim var yine psikolojik yardim alıyorum çünkü o zamanda asamadigim olaylar iliskimi yıpratıyor.
Her insan bir degil olarak bakmalısınız, benimde eski esim evden dışarı adım atmaya üşenirken, evi ayirdigimizda ipini koparmış öküz gibi geziyordu.
Sizin 10 yılınızı çalmış adama daha fazla 1 sn nizi harcamayın. Ben bu lafi söylüyorum kendime.

Merhaba bu tür erkekler kanser gibidir sizi tüketir, bitirir, yaşama hevesinizi yok ederler. Ruhlarındaki boşluğu hiçbir kadın hiçbir sevgi de dolduramaz. Çok değil 10-20 yıl sonra kimsenin istemediği bir adam olacak muhtemelen cinsel hastalıklar taşıyacak birlikte olduğu kadınlara bulaştıracak, günün birinde hayatında biri olsa dahi onunla mutlu olmayacak zira tatminsiz ve sevgisiz bir insan. Çocuklar için en büyük şans her daim ‘anne’ olmustur. Ne mutlu ki siz varsınız ya siz de babaları gibi olsaydınız?! Nafaka alıyorsanız eski eşiniz ile konuşun o karşılasın ve bir oyun ablası bulun haftanın 1-2 günü 3-4 saatliğine oyun ablası ile etkinliklere katılsın çocuklarınız siz de bir spor salonuna/ kursa vs yazılın. Alışverişe çıkın, kuaföre gidin kendinizi ihmal etmeyin. Sizin bir suçunuz yok desem de ruhen ‘neden ben’ diye kendinizi sorgulamaya devam edeceksiniz bundan kurtuluş yok. Ancak insanların %100 güvenilir olmadığını anladığınız zaman hafifleyeceksiniz. Ben şahsen herkesten her şeyi beklerim ama insanlar bir hata yapmadıkça da güvensiz davranmam. Kimseye de 2. Şans vermeyin. O şahısa da babalık görevlerini yerine getirmesi hakkında sıkı bir uyarı çekin mümkünse sosyal medya hesaplarını stalklamayın, özel hayatı ile bir şey söyleyen olursa dinlemeyin kendisinin de çocuk dışında bir iletişimde bulunmasına müsade etmeyin. İnanın bana berbat ve acınası bir halde. Dinen bakmıyorum mevzuya ruhu ölmüş, bedeni çürümüş bir insan. Hepsi bu.
daydaymama daydaymama Sabahın bu güzel vakitlerinde ne güzel geldiniz bana ,teşekkür ederim .

X