10 Yaş?

10 yaş fazla bir yas farki degil bence ama soyle bir sey de var. 18 yasinda biri 28 yasinda biriyle ciksa cok tuhaf gelir. 19-20 yas da gencligin basinda ve yeni toylugun atildigi donem oluyor. Kadin 25 erkek 35 olsa normal gibi geliyor. Olgunluga ve kisilere bagli aslinda yoksa fazla bir yas degil

Ben 21 eşim 29yaşnda ama biz 5senedir evliyiz

sevlide olmayın. cok kavga edersiniz.
Yaş farkı iyidir ama kadın 25i geçmişse. Ben eşimle aynı yaştayım. 20 yaşına yeni girmiştik evlendiğimizde. Birlikte büyüdük :) bir saç saça girmediğimiz kaldı :) bir kaç senedir iki yetişkin gibi davranmaya başladık :) kıssadan hisse yaş farkı olmalı ki şunun için olmalı : bir taraf küçük ve toysa ,bir taraf da büyük ve olgun olacak ki çatışmalar hasarsız atlatılsın :)

Dusuncelerinde haklisin .bir 5 yıl asla evlilik düşünme ama çok dikkatini çektiyse de kaçış yok :) bir yola gireceksiniz gibi (sevgililik) tanırsın ,hoşuna gitmezse de senet imzalamadin ya ,yol verirsin gider .

Bu yas farkı zaman ilerledikçe ortaya çıkıyor. Ciddi bir şekilde.. çoğu zaman ilişkilerde problem oluyor aslında.. çokta doğru bir sey değil bence.

Canım aynen böyle bir ilişki yaşadım 2.5 sene 13 yaş. 19 da tanışmıştım. 20de sevgili oldum şuan 23 Üm ve ne zaman ayrılmak istesem ayrılsam bir türlü peşimi bırakmadı. aylarca kurtulamadim. Ve yapmadığı yaşatmadigi pislik kalmadı. Şuan tamamen kurtuldum ama çok farklı şeyler öğrendim. Beni aldatmiş mesela hem de en yakın arkadaşımla daha doğrusu kendisi yüzünden konuşmadığım kız bana yazdı ve söyledi taa o zamanlar da kendisine karşı ilgisini farketmis sözde bana soyleyememiş yersen. Daha sonra örneğin ben evde onu beklerken sözde karşılaşıp oturmuşlar vs. Kız da tam bir pislik ve bu da aynı.
Yani özetle şunu demeye çalışıyorum 20 yaş çok çok genç ve saf bir yaş ve bu koca koca adamlar artık hayatta afedersiniz kaşarlanmiş oluyorlar. Yani sen ne kadar kendini zeki akıllı görürsen gör sinsilik ve kurnazlık büyük yaşlardaki adamlarda oluyor bence. hiç tahmin edemeyeceğin şeyler yaşamamak adına bence yaşına uygun biriyle beraber ol genç ve kirlenmemiş insanlarla. İnan en başta o olgunluk vs seni etkiler ama inan hepsi boş. Ben tam bir aptalmişim. Senelerim heba oldu. Ve gerçekten gözüm tam anlamıyla kör müş. Onun son 1.5 senedir iğrenç bir insan olduğunu artık anlamıştım ama bu kadarını da beklemezdim. Ama benim kişiliğimden giden bişey olmadı o rezil oldu o kadar.

20 ye 30 fazla bence ama büyük konuşmamak lazım yapabilenler var. Kafa uyuşması, bakış açısı, olgunluk da önemli kavramlar, kendinizi bilmeniz, iyi ölçüp tartabilmeniz lazım. Bence en az 25 olmalı bu yaş farkı için ki ben 25 yaşındayım ama yine de bir düşünürüm 10 yaşı, her yaşın olgunluğu, düşünce yapısı, enerjisi farklı olur çünkü.

normalde olur da,
20li yaşlarda normal karşılayamıyorum
20 yaş-30 yaş olmuyor ama
30-40 ve 40-50 nedense uygun geliyor
bende böyle bir insanım

bence yaş farkı önemli fazla olmasın senin yaşamak istediğin yapmak istediğin şeyleri o yapmış oluyo.senin yaptıkların çocukça geliyor tecrübeme dayanarak söylüyorum

Eşim 32 ben 24 yaşındayım. 8 yaş var aramızda yani. Ama hiç bir sorun yaşamadık şimdiye kadar.

Bence erkeğin kadından en az 5 yaş büyük olması gerekir. Eşim yaşını hiç göstermiyor , bende yaşıma göre olgun olduğum için sıkıntı olmuyor.

olmaz cnm kadın 30 erkek 20 olsaydı olurdu

ben 32 eşim 46 yasında 14,5 yas fark var bır sorun da teskıl etmıyor..

Ben de erkeğin daha büyük olması gerektiğini düşünüyorum. Teşekkür ederim yorumunuz için:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…