• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 Yaş?

9 yaş var bizimde yalnız erkeklerin olgunlaşması için yaşı önemli değil. disiplini sorumluluk almayı öğrenmişse ne ala öğrenmemişse evlendikten sonra öğretmek sana kalır. Başarılı olursan ne mutlu sana. o yüzden erken daha bu yaşta evlenme.

9 yaş var bizimde yalnız erkeklerin olgunlaşması için yaşı önemli değil. disiplini sorumluluk almayı öğrenmişse ne ala öğrenmemişse evlendikten sonra öğretmek sana kalır. Başarılı olursan ne mutlu sana. o yüzden erken daha bu yaşta evlenme.

Evlilik gibi bir düşüncem yok. :)

Kişiliğe bağlı çoğu kişiye hoş gelmiyo belki ama davranış biçimi önemli gerçekten sizi seviyosa hiç bir engel görmüyorum ben

bence sorun;gençken sorun olmaz da yaş ilerledikçe hayat enerjisi düşer karşı tarafın bi de erkekler androğoza mandropoza giriyor hiç uğraşamazsın düşünsene sen tam en güzel yaşında olcaksın adam bunalımda başka kızlar peşinde,bence en fazl beş altı yaş olmalı bi de mesela eşim 30 20 yaşında bi kıza baktığı zaman sapık olduğunu düşünüyorum ...

bence sorun;gençken sorun olmaz da yaş ilerledikçe hayat enerjisi düşer karşı tarafın bi de erkekler androğoza mandropoza giriyor hiç uğraşamazsın düşünsene sen tam en güzel yaşında olcaksın adam bunalımda başka kızlar peşinde,bence en fazl beş altı yaş olmalı bi de mesela eşim 30 20 yaşında bi kıza baktığı zaman sapık olduğunu düşünüyorum ...

Aslında bence sapıklıkla bir alakası yok. Çünkü iki tarafta reşit. Bir de şöyle bir şey takıldı aklıma, zaten eşi genç olacağı için neden başka kızlara bakma gereği duyar ki? Hamurunda varsa benim düşündüğüm kişinin elbette bakar ama tabi.. :) Yanlış anlaşılmasın evlilik düşünmüyorum zaten. Yorumunuz içinde teşekkür ederim. :)

Ben 10 yaşın çok fazla olduğunu düşünüyorum. Özellikle 20 ve 30 yan yana hiç güzel bir çağrışım yapmıyor. Konu sahibi evlilik düşünmüyorum demişsin, o zaman acele etmeden yine tanımaya çalışarak bazı şeylerin olup olmayacağını kendin deneyimlemelisin. Ben 22 yaşındayken erkek arkadaşım 30'du, yaşından küçük gösteriyordu iyiydik anlaşıyorduk ama ne kadar olgun olursan ol o fark hissediliyor. Şimdi 25 yaşındayım ve 10 yaş farkı istemem ben keza şu anki erkek arkadaşım benden sadece 1 yaş büyük ve böylesi çok daha güzel. Yaşım ilerledikçe kendimden büyük erkeklerden hoşlanma eğilimim kayboldu, aksine bunu kendime haksızlık gibi görmeye başladım, kesinlikle ya yaşıtım olmalı ya da en fazla 2-3 yaş oynamalı diyorum artık. Senin de bu düşüncelerin zamanla değişebilir, o yüzden ''ciddi adımlar için kesinlikle acele etmeden'' ilişkiyi deneyebilirsin. 20 yaşındaki erkek genelde çekilmez olurken 25 yaşındaki erkek öyle olmuyor, bunu fark ettiğinde yani bir 5 yıl sonra falan yaşıtlarından hoşlanmaya başlayabilirsin benim gibi. Senin için güzel olan olsun^^

Bizim 9 yaş var. Eksilerini şöyle sıralayabilirim;
Sen genç ve enerjiksin o sürekli yatmak istiyor. Çocukları kafası kaldırmıyor.
Bakımsız ve kendine dikkat etmiyorsa herşeyle sen ilgilenmek zorundasın. Ev çocuklar sosyal hayat vs.
Ama yakın yaşları da tasvip etmiyorum onu sen değil kendi olgunlaşacak sen büyütmüycen yani.
5 yaş idealdir diyorum

Haa tabi kendine bakar dinçtir. İş yapmaktan gocunmaz çocuklarla vakit geçirmeyi sever. Ve uyumluysa tolere edilir 10 -12 yaş ama fazlası katiyen olmas.
Bu benim fikrim tabi yine de 5 yaş iyidir iyi ;)

Benim kardeşim olsaydınız şöyle derdim inandığın ve hissettiğin neyse onu yaşa..sadece bu kadar..

Benimde kendimden büyük exim vardı bana göre oldu ama ona göre olmadı, sonradan tırstı kaçtı :D
Bence kafa uyuşması denklik var ise olabilir. İçi geçmiş kokmuş bir insan ile enerjik bir insan yan yana pek olmuyor. Benim ilişkimde ben daha cok agır vasıtaydım. O daha enerjik. Ben evde film izleyelim diyorsam dısarı cıkalım gezelim vs derdi o. Yani büyük adam genç kız enerji uyusması sorun olur kısmı her ilişkide olmuyor. İnsanlar nasıl farklıysa ilişkilerde farklı.

Bu kişiye göre değişir. .
Kimi yaş farkını sorun etmez. .
Bana göre yaş farkı çok olmamalı. .
5 yaş maximum. .

Kadin 20 yasinda cok fazla aktif olabilir 30 yasinda bir erkek daha kulturlu ve agir ise katkisi olur esimle ayni yastayiz bazen zor olabiliyor buyuk olmasini oneririm dogrusu...

Bülent Ersoy gibi ben de çıtır seviyorum :dondurma: kocam 3 yaş küçük benden. Konuya gelirsek ben ruhların anlaşmasından yanayım.yaş farkı önemsiz.

Gerçek aşksa yaş farkı 10 yaşa kadar normal bence :KK60: benim eşim 8 yaş büyük ,hiç bir sorun da yaşamadık :KK68:

Back