Ben 10 yaşın çok fazla olduğunu düşünüyorum. Özellikle 20 ve 30 yan yana hiç güzel bir çağrışım yapmıyor. Konu sahibi evlilik düşünmüyorum demişsin, o zaman acele etmeden yine tanımaya çalışarak bazı şeylerin olup olmayacağını kendin deneyimlemelisin. Ben 22 yaşındayken erkek arkadaşım 30'du, yaşından küçük gösteriyordu iyiydik anlaşıyorduk ama ne kadar olgun olursan ol o fark hissediliyor. Şimdi 25 yaşındayım ve 10 yaş farkı istemem ben keza şu anki erkek arkadaşım benden sadece 1 yaş büyük ve böylesi çok daha güzel. Yaşım ilerledikçe kendimden büyük erkeklerden hoşlanma eğilimim kayboldu, aksine bunu kendime haksızlık gibi görmeye başladım, kesinlikle ya yaşıtım olmalı ya da en fazla 2-3 yaş oynamalı diyorum artık. Senin de bu düşüncelerin zamanla değişebilir, o yüzden ''ciddi adımlar için kesinlikle acele etmeden'' ilişkiyi deneyebilirsin. 20 yaşındaki erkek genelde çekilmez olurken 25 yaşındaki erkek öyle olmuyor, bunu fark ettiğinde yani bir 5 yıl sonra falan yaşıtlarından hoşlanmaya başlayabilirsin benim gibi. Senin için güzel olan olsun^^