- 27 Aralık 2016
- 1.909
- 3.121
- 53
- 27
- Konu Sahibi withoutyou
-
olmaz cnm kadın 30 erkek 20 olsaydı olurdu
Aşık olana kadar mı
Canım aynen böyle bir ilişki yaşadım 2.5 sene 13 yaş. 19 da tanışmıştım. 20de sevgili oldum şuan 23 Üm ve ne zaman ayrılmak istesem ayrılsam bir türlü peşimi bırakmadı. aylarca kurtulamadim. Ve yapmadığı yaşatmadigi pislik kalmadı. Şuan tamamen kurtuldum ama çok farklı şeyler öğrendim. Beni aldatmiş mesela hem de en yakın arkadaşımla daha doğrusu kendisi yüzünden konuşmadığım kız bana yazdı ve söyledi taa o zamanlar da kendisine karşı ilgisini farketmis sözde bana soyleyememiş yersen. Daha sonra örneğin ben evde onu beklerken sözde karşılaşıp oturmuşlar vs. Kız da tam bir pislik ve bu da aynı.
Yani özetle şunu demeye çalışıyorum 20 yaş çok çok genç ve saf bir yaş ve bu koca koca adamlar artık hayatta afedersiniz kaşarlanmiş oluyorlar. Yani sen ne kadar kendini zeki akıllı görürsen gör sinsilik ve kurnazlık büyük yaşlardaki adamlarda oluyor bence. hiç tahmin edemeyeceğin şeyler yaşamamak adına bence yaşına uygun biriyle beraber ol genç ve kirlenmemiş insanlarla. İnan en başta o olgunluk vs seni etkiler ama inan hepsi boş. Ben tam bir aptalmişim. Senelerim heba oldu. Ve gerçekten gözüm tam anlamıyla kör müş. Onun son 1.5 senedir iğrenç bir insan olduğunu artık anlamıştım ama bu kadarını da beklemezdim. Ama benim kişiliğimden giden bişey olmadı o rezil oldu o kadar.
Benim eşimde 9 yaş büyük benden.Sorun teşkil edecek bişey değil bu.Anlaşabiliyorsanız hiç sıkıntı yok.Gayet iyi yani.
Ben 22 yasindayim esim esim 34 yasnda mutlaka sıkıntılar cikiyor
Benimde erkek arkadaşımla 8 yaş var aramda. Ha 10 ha 8 yani çok farketmiyor. 20 ile 30 biraz hoş görünmüyor bence. Çünkü biri küçük diğeri yetişkin. 25 ile 35 in daha bi rayına oturmuş ilişkileri olur diye tahmin ediyorum.
Hep dediğim gibi, bizde bir gün öyle olacağız ama. :) 25'e 35 :)
Belki yanlış düşünüyorumdur sizler benden daha tecrübelisiniz fakat sanırım arada böyle bir yaş farkı olduğunda adamlar daha düşkün oluyor sanırım sevgilisine ya da eşine?
Bu konuda yanlış bir algıya sahipsin. Sana düşkün olacak olan adam yaşına göre tavır değiştirmez zaten. Değiştiriyorsa bu adamda kocaman bir falso olduğunun göstergesidir. Bu düşünce ile büyük adamlara ilgi duyuyor ilişki istiyorsan üzülürsün. Çünkü her zaman senden daha genci geliyor olacak senin yaşın ilerledikçe. O zaman böyle bir adam yine 20'liklere bakabilir. Ben 40 oldum, 30 bana yeter demeyip yine 20'liklere gözü kayabilir. Örnekleri çok. Her şey karakter meselesi. Deneyerek göreceksin bu ilişkiyi ama bu bakış açısından kurtul lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?