10 Yaş?

Yani evet kesinlikle haklısınız. Ben bu durumu benimle yaşıt sevgilimle yaşadım, aynısını. En yakın arkadaşımla gezip tozmuş falan. Ama bence yaşa bakmıyor, yapan her erkek yapıyor. :)

Benim eşimde 9 yaş büyük benden.Sorun teşkil edecek bişey değil bu.Anlaşabiliyorsanız hiç sıkıntı yok.Gayet iyi yani.

Benimde erkek arkadaşımla 8 yaş var aramda. Ha 10 ha 8 yani çok farketmiyor. 20 ile 30 biraz hoş görünmüyor bence. Çünkü biri küçük diğeri yetişkin. 25 ile 35 in daha bi rayına oturmuş ilişkileri olur diye tahmin ediyorum.

Hep dediğim gibi, bizde bir gün öyle olacağız ama. :) 25'e 35 :)

Hep dediğim gibi, bizde bir gün öyle olacağız ama. :) 25'e 35 :)

Ya bence anlasabiliniyorsa sıkıntı yok. Ben anlasabiliyorum arada çatışmalar olmuyor mu elbette oluyor ama bunun yaşla alakası yok herkesin hayata farklı bakış açısı,huylar vs.
Böyle bariz bir tuhaflığını görmediysen şayet deneyebilirsin. Zamanla anlarsın zaten.

Ben 31, eşim 40. 9 yıllık evliyiz. Hiç bir sıkıntı çıkmadı yaş yüzünden.

Sorun olacağını sanmıyorum bende kendi adıma, Ama 20 li yaşlarda çok kadın daha büyük yaştaki erkeklerden etkilenebiliyor. Sizin kararınız öncelikli olmakla birlikte, iyi düşünüp sağlıklı karar verilmesi gereken bir durum..

O benden daha olgun bn ona gore daha olgun degilim o daha cok herseyi yasamis gormus ama bn ona gore daha hatın ne oldugunu bilmiyen birisiyimh

Belki yanlış düşünüyorumdur sizler benden daha tecrübelisiniz fakat sanırım arada böyle bir yaş farkı olduğunda adamlar daha düşkün oluyor sanırım sevgilisine ya da eşine?

Bence yasla alakasi yok bir insanan huyuyla alakali karakteriyle alakali 20 yasindaki 30 yasindanda daha olgn olabilir 30 yasindaki 30 yasindakinende olgn olabilir yapiyka alakali

Belki yanlış düşünüyorumdur sizler benden daha tecrübelisiniz fakat sanırım arada böyle bir yaş farkı olduğunda adamlar daha düşkün oluyor sanırım sevgilisine ya da eşine?

Bu konuda yanlış bir algıya sahipsin. Sana düşkün olacak olan adam yaşına göre tavır değiştirmez zaten. Değiştiriyorsa bu adamda kocaman bir falso olduğunun göstergesidir. Bu düşünce ile büyük adamlara ilgi duyuyor ilişki istiyorsan üzülürsün. Çünkü her zaman senden daha genci geliyor olacak senin yaşın ilerledikçe. O zaman böyle bir adam yine 20'liklere bakabilir. Ben 40 oldum, 30 bana yeter demeyip yine 20'liklere gözü kayabilir. Örnekleri çok. Her şey karakter meselesi. Deneyerek göreceksin bu ilişkiyi ama bu bakış açısından kurtul lütfen.

Yanlış anladınız, böyle bir bakış açısına sahip değilim. Zaten bana düşkün olacak adam benden küçükse de olur, büyükse de, yaşıtsa da. Sırf bu yüzden büyük birine de bakılmaz bence. Yalnızca burada çok farklı kadınlar yorum yaptı ve bazılarının yorumlarından böyle düşündüm ben. Acaba böyle mi diye sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…