- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.526
- 88
- Konu Sahibi withoutyou
-
Yanlış anladınız, böyle bir bakış açısına sahip değilim. Zaten bana düşkün olacak adam benden küçükse de olur, büyükse de, yaşıtsa da. Sırf bu yüzden büyük birine de bakılmaz bence. Yalnızca burada çok farklı kadınlar yorum yaptı ve bazılarının yorumlarından böyle düşündüm ben. Acaba böyle mi diye sordum.
Bunu bir çok konuda yazdım yine yazayım. Eşimle 14 yaş var aramızda. Ama biz şanslı azınlıktanız bence. Ben yaptım mutlu oldum diye kimseye arada yaş farkı olna evlilikler mükemmel olur diyemem.
Biz mutluyuz çünkü kafa yapılarımız uyuşuyor, beğenilerimiz benzer, hayata bakışımız hayattan beklentilerimiz benzer, aynı şeylerden keyif alıyoruz. Bunda eşimin payı büyük tabi ki. 70 yaşına da gelse tv karşısında göbek kaşıyan, dünya görüşü benimkinin gerisinde kalan bir adam olmaz, olamaz. Yaşıtım bir adamla evlenmiş olsaydım bu kadar keyifli bir evliliğim olmazdı.
Erkekler genelde genç kadına ilgi duyarlar. Bu ilgili kişiye duyulan aşk, sevgi, bağlılıktan farklı bir şeydir, merkezinde kişinin ''gençliği'' vardır ve bu gençliğe duyulan çekimdir, çok amiyane bir tabir olacak ama ''taze et'' merakı ve ''bakın ben yaşlanmadım hala''nın kanıtlanmaya çalışılmasıdır. Bakış açısı böyle olan adamlarla ilişki bence sağlıklı değil. Çünkü gençlik kalıcı değil. Her zaman daha genci gelecek. Bugün sen 20 yaşındasın 10 sene sonra başkası. Bunu muhtemel ilişkin için söylemiyorum çünkü şahsın görüşlerini bilmiyoruz.
Sevgilim 6 bucuk yas buyuk...
Goz cevresinin kirisiklari haric farkina bile varmazdim bu durumu
Ta ki
Bir gun arkadasimla gezmeye diye ciktim, meger o pokemon yakalamaya cikmis...butun gun pokemon go oynadi-ordan oraya yuruyup pokemon bulmaya calisti falan:) ben de onun o hallerinin resmini cekip sevgilime gonderdim 'artik herkes kendini ash ketchum saniyor' diye.
Gelen cevap: ash ketchum kim aşkım?
Benim gibi bir doksanlar bebesine tokat gibi geldi cevap...
Bu kucuk bir ornekti,cidden boyle cok fazla seyle karsilasabilir insan
Ama yine de atla deve degil yani 10 yas.
Bence is erkekte bitiyor, otuz yasina gelip hala anasinin kucagindan inmeyen bir baltaya sap olamayan da var yasi kucuk olmasina ragmen mental olarak olgun olanlar da...
Bana kalirda ben kendimden on yas kucukle de evlenirim, onbes yas buyukle de,suriyeliyle de ,amerikaliyla da... Böyle kistaslar cok sacma geliyor
hakket o kim :)Sevgilim 6 bucuk yas buyuk...
Goz cevresinin kirisiklari haric farkina bile varmazdim bu durumu
Ta ki
Bir gun arkadasimla gezmeye diye ciktim, meger o pokemon yakalamaya cikmis...butun gun pokemon go oynadi-ordan oraya yuruyup pokemon bulmaya calisti falan:) ben de onun o hallerinin resmini cekip sevgilime gonderdim 'artik herkes kendini ash ketchum saniyor' diye.
Gelen cevap: ash ketchum kim aşkım?
Benim gibi bir doksanlar bebesine tokat gibi geldi cevap...
Bu kucuk bir ornekti,cidden boyle cok fazla seyle karsilasabilir insan
Ama yine de atla deve degil yani 10 yas.
Bence is erkekte bitiyor, otuz yasina gelip hala anasinin kucagindan inmeyen bir baltaya sap olamayan da var yasi kucuk olmasina ragmen mental olarak olgun olanlar da...
Bana kalirda ben kendimden on yas kucukle de evlenirim, onbes yas buyukle de,suriyeliyle de ,amerikaliyla da... Böyle kistaslar cok sacma geliyor
Bence 20 yaşında bir kadın için 30 yaşında bir erkek çok aydınlatıcı olabilr. 20 yaşın tecrübesizliğinde 30 yaş çok şey öğretebilir. Tabii karakterli bir erkekten söz ediyorum. Ancak evlilik için çok da onaylamıyorum. Gelişim sürecinde işe yarayabilir ancak. Çok büyük bir fark değil bu aralık ama küçük de değil. Enerji açısından ileride ciddi farklar olur. Jenerasyon farkı bile var. Evlilik olmamak koşuluyla olabilir, neden olmasın :) Zaten evlilik 20 yaş için her halükarda çooook çooook erken...Merhaba, sormak istediğim bir şey var.
Şu an bir ilişkim olduğundan değil fakat arkadaşlarla aramızda konuştuğumuzda herkesten farklı bir fikir çıktı ve ben buradan da farklı görüşler almak istiyorum.
Sizce ilişkide 10 yaş normal mi?
Yani kadın 20 erkek 30 ise uygun olur mu?
Bence 20 yaşında bir kadın için 30 yaşında bir erkek çok aydınlatıcı olabilr. 20 yaşın tecrübesizliğinde 30 yaş çok şey öğretebilir. Tabii karakterli bir erkekten söz ediyorum. Ancak evlilik için çok da onaylamıyorum. Gelişim sürecinde işe yarayabilir ancak. Çok büyük bir fark değil bu aralık ama küçük de değil. Enerji açısından ileride ciddi farklar olur. Jenerasyon farkı bile var. Evlilik olmamak koşuluyla olabilir, neden olmasın :) Zaten evlilik 20 yaş için her halükarda çooook çooook erken...
hepi topu 4 ay büyük esim ama en azindan 2-3 yaş büyük olmasını istedigim zamanlar olmadı degil.10 yaş 25 ve üstündeyse biraz daha olabilir gibi geliyor bana her iki tarafın olgunlugu açısından :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?