10 Yaş?

3 yıllık evliyiz.evlendiğimizde ben 26 eşim 35 yaşındaydı..9 yaş aramız var,çok şükür iyi anlaşıyoruz..hatta yeri geliyor ben daha olgun hissediyorum kendimi.

Esim benden 11 ay büyük ama dahada büyük olmasını isterdim acikcasi. Sanki kadinin yasi kucuk olunca erkek daha bi cok üstüne düşüyor gibime geliyor.

Esim benden 11 ay büyük ama dahada büyük olmasını isterdim acikcasi. Sanki kadinin yasi kucuk olunca erkek daha bi cok üstüne düşüyor gibime geliyor.

Aynı şeyi bende düşünüyorum sanki daha kıymetli oluyor
tam olarak öyle degil. hepsi genclşik ve tecrubesizlikl alakalı.
50 yaşında bir adam 50 yaşında bir kadınla evlennse birbirlerine cok güzel davranır. ( tabi herşeyde ve ilişkide oldugu gibi egitim şart ) ama 20 yaşındaki kadın ile 21 yaşındaki adam birbirlerine güzel davranamazlar. beceremezler.
beklentiler, fikirler. kurallar, vssvvs.vs.v.s esneklik geliyor bi zaman sonra..
şuınu anlamıyorum iki insan dunyayı birbirine zehir etmek için mutlu etmek yardım etmek için birleştirir. sevgili veya evlilik. arkadaşlık bile böyle. ama nedense bunu kimse adam gibi beceremez.

Yas farkina sahit oldugum 2 evlilik var ve malesef kocalar karilarini kiskaniyolar cunku onlar yaslanirken karilari hala genc
onlarda kendilerini genc tutacak birşeyler yapsınlar. spor yapsınlar.
e bu da kacınılmaz bir gercek. bunu da bile bile evlenir insan. aa tüh benden önce yaşlanmadı böyle hayal etmedim diye kıskanmak da nedir? hiç anlamam..

Benim icin ideal yas yani benim evliligi dusunecegim insanin benden 10 yas kadar buyuk olmasini isterim

Bence gayet normal. Yaşla çokta alakalı değil. Duygularımız, kafa yapımız ve yaşam tarzımız uyuşuyorsa 15 yaş bile olabilir benimi için...

30 a 40 veya 40 a 50 normal olanıdır. 20 ye 30 olgunlaşma açısından çok büyük bir uçurumdur bence
Yani ben 20 yaşındaki bana asla tahammül edemezdim 30 yaşında bir erkek olsam

20 ile 30 arasindaki farkla, 30la 40 arasindaki fark bir degildir. Ve bu tamamen insanin yapisiyla alakali. Annem ve babam arasinda 11 yaş var ama 40 sene once cocuk planlarini ertaleyip dünyayi gezmisler :)
Esimle benim aramda 7 yaş var ama cok hareketli ve enerjik bi insandir,onunla aramda 10 yas da olsa sorun olmazdi. Ama ağır olgun biridir,aradaki 3 yaş bile ağır gelir insana. Tamamen karakterle alakali

10 yaş fark değilde bu farkın hangi yaşlarda olduğu farkediyor sanırım. Kadın 20 erkek 30 bence olmaz. Kadın 40 erkek erkek 50 o yaşlarda normal geliyor bana ama yinede çok.

30 yaşında bi adam 20 yaşında kızla nasıl sevgili oluyor o mantığı anlamiyorum ben.

Siz de 30lu yaşlarda olsanız belki normal ama ben 30 yaşındaki bi adamın 20 yaşındaki bi kıza aşık olmasını normal bulamıyorum
Aynen öyle normal değil. Üniversitedeyken 20 yaşındaki arkadaşımız 30 yaşında adamla görüşüyordu. çok itici görünüyordu dışardan. çıtı pıtı, çocukluktan yeni çıkmış üniversiteli kızla, bişeyleri yaşamış işini gücünü kurmuş takım elbiseli adam hiç sevimli bir çift oluşturmuyor bence. Kimseyi eleştirmem, kendisine de tek bir söz söylemedim, bu şahsi fikrimdi. Zaten anlaşamayıp ayrılmışlardı. İleriki yaşları bilemem. Tercih meselesi. Şahsen kuzenim kendisi 35 yaşında iken kendisiyle evlenmek isteyen 45 yaşındaki adamı da yaşlı bulup geri çevirmişti. Ben büyük yaş farkına sıcak bakmıyorum, ama 20 yaşındaki bir kızın durumu daha da sağlıksız geliyor.

Bendeki 23 yaş olgunluğunu, eşim 32 yaşında zor taşıyor.. Akıl yaşı evliliğine göre eşimle aynı yaştayız.

Ben 25 eşim 34. Eşim 27-28 gibi gösterse de aramizda 9 yas var.
Kıymet biliyor. Gözümün icine bakıyor. Nazım geçiyor. Bazen ben onun yasina gidiyorum, bazen o benim yasima iniyor. Dengeliyoruz. Seviyorum seviliyorum mutluyum cok şükür.
Ayrıca yaş kadar aile sıralamasının da önemi var. Evin en kucuk cocuguysa 10 yaş farkı 2 yas farki gibi oluyor. Evin en kucuk çocukları genc ruhlu kaliyor. Ki erkekler normal sartlarda da gec olgunlasiyor.
Eger en buyuk cocuksa veya babasini kaybetmis bir arkadaşsa aradaki 10 yaş 15-20 gibi oluyor. Sorumluluk, abilik, koruma ic güdüsü vs

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…