- 27 Aralık 2016
- 1.909
- 3.121
- 53
- 27
- Konu Sahibi withoutyou
-
Evet :) benim çevremdeki erkekler biraz başka beklentiler içinde ondan görüşmüyorum çok fazla flörtten öteye geçmez ilgimi de çok çekmiyorlar işte hayırlısı artık
Özele gel ordan dicemBenimkide öyle sayılabilir :) çok merak ettim kim olduğunu
Özele gel ordan dicem
Aynı şeyi bende düşünüyorum sanki daha kıymetli oluyorEsim benden 11 ay büyük ama dahada büyük olmasını isterdim acikcasi. Sanki kadinin yasi kucuk olunca erkek daha bi cok üstüne düşüyor gibime geliyor.
Özele gel ordan dicem
bizde merakla bekliyoruz..cok ayıp cokBekliyorum mesajını:)
Biz özelden anlaşıyoruzbizde merakla bekliyoruz..cok ayıp cok
Yas farkina sahit oldugum 2 evlilik var ve malesef kocalar karilarini kiskaniyolar cunku onlar yaslanirken karilari hala gencAynı şeyi bende düşünüyorum sanki daha kıymetli oluyor
Esim benden 11 ay büyük ama dahada büyük olmasını isterdim acikcasi. Sanki kadinin yasi kucuk olunca erkek daha bi cok üstüne düşüyor gibime geliyor.
tam olarak öyle degil. hepsi genclşik ve tecrubesizlikl alakalı.Aynı şeyi bende düşünüyorum sanki daha kıymetli oluyor
işte bu daha da ayıpBiz özelden anlaşıyoruz
onlarda kendilerini genc tutacak birşeyler yapsınlar. spor yapsınlar.Yas farkina sahit oldugum 2 evlilik var ve malesef kocalar karilarini kiskaniyolar cunku onlar yaslanirken karilari hala genc
Benim icin ideal yas yani benim evliligi dusunecegim insanin benden 10 yas kadar buyuk olmasini isterimMerhaba, sormak istediğim bir şey var.
Şu an bir ilişkim olduğundan değil fakat arkadaşlarla aramızda konuştuğumuzda herkesten farklı bir fikir çıktı ve ben buradan da farklı görüşler almak istiyorum.
Sizce ilişkide 10 yaş normal mi?
Yani kadın 20 erkek 30 ise uygun olur mu?
Merhaba, sormak istediğim bir şey var.
Şu an bir ilişkim olduğundan değil fakat arkadaşlarla aramızda konuştuğumuzda herkesten farklı bir fikir çıktı ve ben buradan da farklı görüşler almak istiyorum.
Sizce ilişkide 10 yaş normal mi?
Yani kadın 20 erkek 30 ise uygun olur mu?
Aynen öyle normal değil. Üniversitedeyken 20 yaşındaki arkadaşımız 30 yaşında adamla görüşüyordu. çok itici görünüyordu dışardan. çıtı pıtı, çocukluktan yeni çıkmış üniversiteli kızla, bişeyleri yaşamış işini gücünü kurmuş takım elbiseli adam hiç sevimli bir çift oluşturmuyor bence. Kimseyi eleştirmem, kendisine de tek bir söz söylemedim, bu şahsi fikrimdi. Zaten anlaşamayıp ayrılmışlardı. İleriki yaşları bilemem. Tercih meselesi. Şahsen kuzenim kendisi 35 yaşında iken kendisiyle evlenmek isteyen 45 yaşındaki adamı da yaşlı bulup geri çevirmişti. Ben büyük yaş farkına sıcak bakmıyorum, ama 20 yaşındaki bir kızın durumu daha da sağlıksız geliyor.Siz de 30lu yaşlarda olsanız belki normal ama ben 30 yaşındaki bi adamın 20 yaşındaki bi kıza aşık olmasını normal bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?