• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 Yaş?

Benim de beğendiğim biri var ama 42 yaşında :oha: Ben 24'e yeni girdim. Tabi ki o bana bakmıyor. Aslında ben de ona bakıyor sayılmam zira olmayacağını çok iyi biliyorum. Sadece gerçekten olgun düşünceli olması, çok iyi kalpli olması, yaşını göstermemesi ve zeki olması, dolu olmasından etkilenebiliyor insan bazen böyle. Ben de yaşımdan daha olgun kafadayımdır ama anlaşamayız biz onunla, kuşak farkı var. Ama keşke şimdi 30'larımda olsaydım diye içimden geçirmiyor değilim.

Bence gayet normal.benim de eşimle aramda o kadar yaş farkı var. Çok mutluyuz huzurluyuz çok şükürr. Şimdiye kadar da bi problem olmadı.kişiyle alakalı bence yaşla değil...

10 yaş çok fazla bence
nesil farkı gayri ihtiyari olur
annemle babamdan biliyorum

Çalışıyor falan olsanız olabilir. Ancak daha üniversiteyi bitirmemişsiniz, başlamamışsınız hatta, konumlar arasındaki bu farktan ötürü bence uygun değil.

bizimde 9 yas var bence normal 15 yasa kadar bana normal geliyor kadının yası ilerledikce zaten aradaki yas farkı iyice kapanıyor bide erkegin enerjisi kendine bakması bunlarda onemli ne adamlar var 50 yasında fit enerjik bide 30 yasında dedeye donmusler var:)

Kişilerle ilgili bu durum genelleme yaparsak olmaz. Siz olgunsunuzdur adamda öyledir olur.
Ama siz ele avucu sığmayan enerji patlaması yaşıyan biriyseniz olmaz. 30da olur 5 sene olmadan hata verir.

Ben 22 yaşındayım eşim 30
2 senelik evliyiz yaş bizim için önemli değil hiçbir zaman yaş farkını hissetmedik. Zaten ikimizde minyon tipliyiz. Beni gören 17-18 eşimi gören 22 zannediyor. Çocuğumuz olsa kardeşimiz gibi durur yanımızda :KK70:

10 yaş gayet mümkün.ama kadın 25 ve üstüyse .öbür türlü sakil geliyor. 10 yaş her yaş aralığında aynı görünmüyor.

Yaşla değilde tamamen olgunluk ve düşüncelerin uyumuyla alakalı bence. Çünkü kimisinin yaşı fazla, düşünce anlayış sıfır.. Kimisinin yaşı küçük düşüncesi yaşından büyük.
Yaş sadece birer Sayı rakam, olay kafada bitiyor.

Merhaba, sormak istediğim bir şey var.
Şu an bir ilişkim olduğundan değil fakat arkadaşlarla aramızda konuştuğumuzda herkesten farklı bir fikir çıktı ve ben buradan da farklı görüşler almak istiyorum.
Sizce ilişkide 10 yaş normal mi?
Yani kadın 20 erkek 30 ise uygun olur mu?
Kulağa hoş gelmiyor çoğu insan için ama doğru insansa olabilir bence hiçbir sıkıntı yok eşimle aramızda 7 yaş var ben 23 o 30 gayet uyumluyuz :KK200::KK15:

eşimle aramda 8 yaş var ve uyumluyuz çok şükür.
yani yaştan kaynaklı bir problem yaşamadık 5 yıllık evliliğimizde.
bu çok göreceli var.
beden var 30 yaşında zihin 15,
beden var 20 yaşında zihin 25...
yani tamamen zihniyet,olgunluk meselesi.

Benim içimi rahatlatan, olmaz diyen, bir abla gibi yol gösteren herkese tek tek teşekkür ederim. :)
Evlilik gibi bir düşüncem zaten yok. Uzun bir sürede olmayacak. Sanırım yaşayıp görmek en iyisi olacak. Bir de şöyle bir durum var, bir gün zaten o 40 yaşında olduğunda ben 30 olacağım. :) Çoğu kişi bunu örnek göstermiş, hani böyle olsa olurdu diye fakat zaten bir gün öyle olacak. :)
Daha ileri düşünceler için şimdi çok çok erken. Fakat bir şey daha eklemek istiyorum. Yaşımdan epey olgun birisiyim, yani bu yüzden yaşıtlarımla bir ilişki yaşayamıyorum. Çünkü erkeklerin daha geç olgunlaştığını düşünüyorum ve bu yüzden taşıyamama gibi bir durum oluyor.
Tekrardan herkese çok teşekkür ederim. yeni düşüncelere de açığım. :)

Back