- 27 Aralık 2016
- 1.909
- 3.121
- 53
- 27
- Konu Sahibi withoutyou
-
eee . sevgili misiniz . evlenecek misiniz . nedir aranızdaki olay
sevlide olmayın. cok kavga edersiniz.Kesinlikle evlilik düşüncem yok. En azından 5 sene. Zaten sevgili bile değiliz ben sadece beğendim ve fikir almak için sordum:)
anladım canım. hayırlısı.Sanırım ben açıklayamadım. Aramızda en ufak bir durum yok. Yalnızca ben bu adamı beğendim dikkatimi çekti yaşını öğrendim. Acaba hani olsa böyle bir şey olur mu diye fikir almak istedim farklı kişilerden. Aramızda bir şey yok yani sadece fikir amaçlı. Ki zaten ben aşkından ölüp bitsem bile bir 5 sene evlilik asla düşünmüyorum :)
Neden ki? :)sevlide olmayın. cok kavga edersiniz.
anladım canım. hayırlısı.
İstedigi kadar genc gostersin o is bos hem madem evlilik dusunmuyosun ne isin var o insanla ki yasitlarinla takilsana
flort edecek. sevgili hayatı yaşayacak ayrılacak acı cekecek bundan kendine ders cıkartacak bir sonra ki sevgilisinde ilk yaptıogı hataları yapmayacak. bu böyle devam edip tecrube kazanacak ve kendine zamanı geldiginde en uygun eşi sececek.İstedigi kadar genc gostersin o is bos hem madem evlilik dusunmuyosun ne isin var o insanla ki yasitlarinla takilsana
Aklıma şey geldi. Annemle yaşadığım ufak bir tartışma. Aynı Firdevs Yöreoğlu gibi bana "Etrafında o kadar genç varken niye o niye? diye çıkışmıştı." Sonra verdiğim cevabı beğenmedi ama bir daha da lafını etmediİstedigi kadar genc gostersin o is bos hem madem evlilik dusunmuyosun ne isin var o insanla ki yasitlarinla takilsana
Aklıma şey geldi. Annemle yaşadığım ufak bir tartışma. Aynı Firdevs Yöreoğlu gibi bana "Etrafında o kadar genç varken niye o niye? diye çıkışmıştı." Sonra verdiğim cevabı beğenmedi ama bir daha da lafını etmedi
20-30 :/ teşekkür ederim cevabınız için
flort edecek. sevgili hayatı yaşayacak ayrılacak acı cekecek bundan kendine ders cıkartacak bir sonra ki sevgilisinde ilk yaptıogı hataları yapmayacak. bu böyle devam edip tecrube kazanacak ve kendine zamanı geldiginde en uygun eşi sececek.
20 ile 30 yaş yüzünden.Neden ki? :)
Nasıl yani sorunu anlayamadımNe kadar fark vardı? :)
Nasıl yani sorunu anlayamadım
çok olgun ağır bir insan da değilim, ama 30 lu yaşlarımda 20 yaşında biriyle anlaşmam imkansız, kuşak farkı var aramızda, o yaşlarda kuzenlerim var mesela, sorunları, hayata bakışları falan çok çocukça geliyor bana, ama 26 yaşında çok samimi arkadaşım var, aramızdaki 9 yaş hiç hissettirmiyor kendini. çünkü o da yetişkin ben de... bilmem anlatabildim mi?
20 ile 30 yaş yüzünden.
ben akıılı bir kızım olgunum da desen yşının gerektirdigi şekildesin. fikirdesin. yapıdasın.
flort et ama kavgalrınız cok olacaktır.
bu adamla degil başka biri olsun gene aynı.
beklentiler, fikirler, hayata bakış, tecrube, davranış, rtahatlık, kurallar, algı vsv.s.s..s.svs bir sürü farklılıklar oluyor.
ama sen 30 adam 40 olsaydı ( ki yaş örnegini arkadaşın biri vermiş. bende aynıunı farklı bir dille yazdım sana ) sevgili olun cok güzel olur derdim. paylaşımlar, ortak noktalar tecrubeler aynı seviyede olur daha rahat bir ilişki olur.
kasmadan germeden karşılıklı anlaşarak ilerlersiniz.
Haha yok yani şey benim beğendiğim kişi de benden 10 yaş büyük ama kendisinin benden daha haberi yokSizde yaş farkı olan bir ilişki yaşamışsınız gibi anladım yorumunuzdan :)
Haha yok yani şey benim beğendiğim kişi de benden 10 yaş büyük ama kendisinin benden daha haberi yokneyse işte annem babam on yaş fazla muhabbeti yapar bir gün de böyle etrafında o kadar genç var niye o niye dedi ben de cevabını verdim doğru bir şey dedim beğenmedi ama bir daha da böyle bir şeyle karşıma gelmedi
Benimkiyle tanışacağım günü bekliyorum
Evet :) benim çevremdeki erkekler biraz başka beklentiler içinde ondan görüşmüyorum çok fazla flörtten öteye geçmez ilgimi de çok çekmiyorlar işte hayırlısı artıkÜnlü biri mi yoksa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?