• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler :KK66:

Bugün maalesef uğramaya fırsatım olmadı :KK43:
Dün gece Ufaklık biraz halsizim dedi hadi nasılsa Baban sabah gelecek yine benle yat dedim :KK66: sabah 7de eşim işten geldiğinde adamcağız nasıl yorulduysa kendini direk yatağa attı. Tabi kuzu o arada yorgan kafasına çekmişti ve ben aman dikkat diyene kadar resmen kızın üzerine saldı adam kendini :KK43:
Yüz üstü yattığı için de beline deng gelmiş ve sabahın köründe belim diye ağlamaya başladı :KK43:
Buz falan koyduk ovalayip krem surdum biraz rahatladi ama gün içinde devamli ilgi istedi :KK66: Öğleden sonra mutfak alışverişi falan derken geldiğimde de baktık hafif ateşi var :KK43:

Eger yarın da ağrısı gecmezse hastaneye götürüp bir röntgen cektiririm :KK66: Bugün goturmedik çünkü dolanıyor hiç bir sıkıntısı olmadan ama ara ara işte ağrıyor diye tutturuyor :KK66:
Belki ilgi çekmek için yapıyordur çünkü kuzuyu biliyoruz biraz nazlı hele birde bu hafta babasını da pek göremedi.
Tabi eşim sabah beri vicdan yaptı nasıl unuttum ben seninle yattığını nasıl görmedim yorganin kabarık durduğunu diye ama sonuçta istemeden oldu :KK66:

İnşallah yarına bir şeyi kalmaz da bende derin bir Oh çekerim ♡
geçmiş olsun.
Bugün spor yok malesef, camide mevlidimiz vardı, mevlit sahibi olarak uzun durduk.
Sonra ben eve gidelim dedikçe oğlanlar ablama gidelim diye tutturdu.
Malesef geç geldik, hemen namazımı kıldım, çocukların beslenmesini hazırlarken bir zencefilli limonlu çay yapar içerim, bitince dan:uykucu::uykucu::uykucu:, hava çok soğuk, fazla üşüttüm galiba, burnum, gözüm, kulağım benden bağımsız hareket ediyor.
geçmiş olsun.
Öyle olmalı çünkü menülerimi görüyorsunuz canım o kadar dikkat et sonra tartıda kilo almış gözük çok yoruldum bu durumdan pes edesim geliyor
pes etme canım. sorun yok. ödem olduğu belli.

Ben de menümü yazayım...
Sabah:2yumurta haşlama
Peynir
10zeytin
1adet mandalina
Sütlü kahve

Öylen:sebze yemeyi
1paket zeytunyağlı ton balığı
2kuru hurma+6fınfık

Akşam:1paket pul bib.li ayran
2minik parça et haşlama

2.5litre su
45dakika koşu bandında yürüyüş+45dakika aletlerle spor
Vay be bugün ben uyurken hepiniz koştunuzmu?

Bugünkü menüm...

Öylen....11.30🥑
1 Kirmizi Paprika
1 salatalik
1 parça beyaz peynir
1 kiwi
1 avuç findik

Akşam...18.00🥒
1 kirmizi paprika
1 salatalik
Beyaz peynir
Kaşar peynir
3 kaşik yoğurt

Spor ..1 mil Lesli...20 dakika göbek egsersizi
Su 1.5 litre

Bugünkü menüm...

Öylen....11.30🥑
1 Kirmizi Paprika
1 salatalik
1 parça beyaz peynir
1 kiwi
1 avuç findik

Akşam...18.00🥒
1 kirmizi paprika
1 salatalik
Beyaz peynir
Kaşar peynir
3 kaşik yoğurt

Spor ..1 mil Lesli...20 dakika göbek egsersizi
Su 1.5 litre
Ama burda yemek yokki?Nasıl doyuyosunuz bunlarla?

Back
X