- 18 Mart 2018
- 31.004
- 123.724
- 598
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni takip edebilirsin.Spora gitmedem ben de İF yapıyordum,ama şimdi olmuyo,ayarlayamıyorum zamanını
Yitik şifa duymadım hiç
geçmiş olsun.Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı geceler
Bugün maalesef uğramaya fırsatım olmadı
Dün gece Ufaklık biraz halsizim dedi hadi nasılsa Baban sabah gelecek yine benle yat dedimsabah 7de eşim işten geldiğinde adamcağız nasıl yorulduysa kendini direk yatağa attı. Tabi kuzu o arada yorgan kafasına çekmişti ve ben aman dikkat diyene kadar resmen kızın üzerine saldı adam kendini
Yüz üstü yattığı için de beline deng gelmiş ve sabahın köründe belim diye ağlamaya başladı
Buz falan koyduk ovalayip krem surdum biraz rahatladi ama gün içinde devamli ilgi istediÖğleden sonra mutfak alışverişi falan derken geldiğimde de baktık hafif ateşi var
Eger yarın da ağrısı gecmezse hastaneye götürüp bir röntgen cektiririmBugün goturmedik çünkü dolanıyor hiç bir sıkıntısı olmadan ama ara ara işte ağrıyor diye tutturuyor
Belki ilgi çekmek için yapıyordur çünkü kuzuyu biliyoruz biraz nazlı hele birde bu hafta babasını da pek göremedi.
Tabi eşim sabah beri vicdan yaptı nasıl unuttum ben seninle yattığını nasıl görmedim yorganin kabarık durduğunu diye ama sonuçta istemeden oldu
İnşallah yarına bir şeyi kalmaz da bende derin bir Oh çekerim ♡
geçmiş olsun.Bugün spor yok malesef, camide mevlidimiz vardı, mevlit sahibi olarak uzun durduk.
Sonra ben eve gidelim dedikçe oğlanlar ablama gidelim diye tutturdu.
Malesef geç geldik, hemen namazımı kıldım, çocukların beslenmesini hazırlarken bir zencefilli limonlu çay yapar içerim, bitince dan, hava çok soğuk, fazla üşüttüm galiba, burnum, gözüm, kulağım benden bağımsız hareket ediyor.
pes etme canım. sorun yok. ödem olduğu belli.Öyle olmalı çünkü menülerimi görüyorsunuz canım o kadar dikkat et sonra tartıda kilo almış gözük çok yoruldum bu durumdan pes edesim geliyor
Vay be bugün ben uyurken hepiniz koştunuzmu?Ben de menümü yazayım...
Sabah:2yumurta haşlama
Peynir
10zeytin
1adet mandalina
Sütlü kahve
Öylen:sebze yemeyi
1paket zeytunyağlı ton balığı
2kuru hurma+6fınfık
Akşam:1paket pul bib.li ayran
2minik parça et haşlama
2.5litre su
45dakika koşu bandında yürüyüş+45dakika aletlerle spor
Bir siper menü dahaKahvaltı
5 hurma
Tahin
Akşam
Yarım piliç
1 domates, 1 paprika, dereotu, maydanoz
Su
1 lt
Spor
15 dakika yürüyüş
Daha yaparsam yazarım
Evet canım 2 ögün yiyorum ben2defa yiyoruz dimi?
Aminnnn canım benim sagolasınSenin işinde zor, rabbim yardımcın olsun
Evet bu hafta kendimi kampa soktum hedef tutacak inşallahNereye koştun öyle 15 bin adım.
Menüye diyeceğim söz yok
Bu menünün nesi varmışş
Maşallah î varmış
Sizmiydiniz yarışalım diyen?Yarışalım o zamanKilolarımız gramı gramına aynı
Sabah ev halkı uyurken 10.bin yaptım gerisini de dışarıda işlerim var Dı iyi koştumEvet bu hafta kendimi kampa soktum hedef tutacak inşallah![]()
Bir az baktım faceden,tam olarak anlamadım,zamanım olursa okurum ordan mutlaka.teşekkür ederim.Beni takip edebilirsin.
Bu cuma 2. Seviye bitecek
Ama burda yemek yokki?Nasıl doyuyosunuz bunlarla?Bugünkü menüm...
Öylen....11.30
1 Kirmizi Paprika
1 salatalik
1 parça beyaz peynir
1 kiwi
1 avuç findik
Akşam...18.00
1 kirmizi paprika
1 salatalik
Beyaz peynir
Kaşar peynir
3 kaşik yoğurt
Spor ..1 mil Lesli...20 dakika göbek egsersizi
Su 1.5 litre
Bugün bana uygun yemek yoktu bende kendime özel yemek yapmaya üşendim..hem midem bayaği küçüldü doyuyorum artik elhamdülillahAma burda yemek yokki?Nasıl doyuyosunuz bunlarla?
Bilmiyorum ki nasıl olur diğer takim davet edince yazdım ayıp olur sankiNe güzel canım.Gelsen ya buraya nolcak ki?Daha listeye alınmadıkki
Teşekkür ederimgeçmiş olsun.
geçmiş olsun.
pes etme canım. sorun yok. ödem olduğu belli.
Evet bendimSizmiydiniz yarışalım diyen?Yarışalım o zaman
Face bana karışık geliyorBir az baktım faceden,tam olarak anlamadım,zamanım olursa okurum ordan mutlaka.teşekkür ederim.