- 19 Ağustos 2015
- 509
- 891
- 18
Günaydın kızlar kaç gündür yamaya vakit bulamadım. Bu gün maydonoz kürünr başladım. Acaba aynı zamanda yoğurt kürüde yapsam çok ağır mı olur ki? Dünkü menümü aktarayım hemen kaç gündür aksatıyorum:
Sabah 1 yumurta, 2kk peynir, 5 zeytin, domates salatalık
Öğle:
1 porsiyon köfte, mevsim salata, ayran, 1 yk kadar domatesli sos
Akşam:
4 yk tabak mantarlı tavuklu yemek, salata
Ara 3 hurma, yarım muz, 1 çilek, yarım kivi (bunları smothie makinasını denemek için tüketmiş olsum. Ama arkadaşınla paylaştık hepsini ben içmedim. Normalde bu saatte meyve yememeye çalışıyorum)
Spor olarak dün baya yürüdüm 10 kmden fazladır ama tempolu değil. Suyuda sanırım ancak 1 lt içebildim.
Bu sabah maydonoz kürümü içtim, kahvaltımı yaptım, yürüyerek okula geldim. Derste gözümü açamadım şu an türk kahvesi içiyorum. Hatta derse geç kalmışım. Hoşçakalın.
Sabah 1 yumurta, 2kk peynir, 5 zeytin, domates salatalık
Öğle:
1 porsiyon köfte, mevsim salata, ayran, 1 yk kadar domatesli sos
Akşam:
4 yk tabak mantarlı tavuklu yemek, salata
Ara 3 hurma, yarım muz, 1 çilek, yarım kivi (bunları smothie makinasını denemek için tüketmiş olsum. Ama arkadaşınla paylaştık hepsini ben içmedim. Normalde bu saatte meyve yememeye çalışıyorum)
Spor olarak dün baya yürüdüm 10 kmden fazladır ama tempolu değil. Suyuda sanırım ancak 1 lt içebildim.
Bu sabah maydonoz kürümü içtim, kahvaltımı yaptım, yürüyerek okula geldim. Derste gözümü açamadım şu an türk kahvesi içiyorum. Hatta derse geç kalmışım. Hoşçakalın.