• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın kızlar kaç gündür yamaya vakit bulamadım. Bu gün maydonoz kürünr başladım. Acaba aynı zamanda yoğurt kürüde yapsam çok ağır mı olur ki? Dünkü menümü aktarayım hemen kaç gündür aksatıyorum:
Sabah 1 yumurta, 2kk peynir, 5 zeytin, domates salatalık

Öğle:
1 porsiyon köfte, mevsim salata, ayran, 1 yk kadar domatesli sos

Akşam:
4 yk tabak mantarlı tavuklu yemek, salata

Ara 3 hurma, yarım muz, 1 çilek, yarım kivi (bunları smothie makinasını denemek için tüketmiş olsum. Ama arkadaşınla paylaştık hepsini ben içmedim. Normalde bu saatte meyve yememeye çalışıyorum)

Spor olarak dün baya yürüdüm 10 kmden fazladır ama tempolu değil. Suyuda sanırım ancak 1 lt içebildim.

Bu sabah maydonoz kürümü içtim, kahvaltımı yaptım, yürüyerek okula geldim. Derste gözümü açamadım şu an türk kahvesi içiyorum. Hatta derse geç kalmışım. Hoşçakalın.

Günaydın kızlar kaç gündür yamaya vakit bulamadım. Bu gün maydonoz kürünr başladım. Acaba aynı zamanda yoğurt kürüde yapsam çok ağır mı olur ki? Dünkü menümü aktarayım hemen kaç gündür aksatıyorum:

Öğle:

Akşam:

Ara 3 hurma, yarım muz, 1 çilek, yarım kivi (bunları smothie makinasını denemek için tüketmiş olsum. Ama arkadaşınla paylaştık hepsini ben içmedim. Normalde bu saatte meyve yememeye çalışıyorum)

Spor olarak dün baya yürüdüm 10 kmden fazladır ama tempolu değil. Suyuda sanırım ancak 1 lt içebildim.

Bu sabah maydonoz kürümü içtim, kahvaltımı yaptım, yürüyerek okula geldim. Derste gözümü açamadım şu an türk kahvesi içiyorum. Hatta derse geç kalmışım. Hoşçakalın.
canım ben yapıyordum ikisini aynı anda. bence ağır olmaz.

Herkese günaydınlar...:KK200: 4. takımdan sevgiler :KK200:... :kk77:Eli boş gelmeyeyim dedim size tatlı getirdim :kk77:
:p:p:p:p

bayramda_tatli_oneriler_1.jpg
Bu dördüncü takım çok ideali bi baktım da bu sabah rüyalarında görürler birinciliği diyorlar ustumuz açık kalmis mis biz yemiyoruz tatlım sen kızlarına gotur :D

Öğle:

Akşam:

makina nasıl beğendin mi
Menu gayet güzel

Bu dördüncü takım çok ideali bi baktım da bu sabah rüyalarında görürler birinciliği diyorlar ustumuz açık kalmis mis biz yemiyoruz tatlım sen kızlarına gotur :KK70:
makina nasıl beğendin mi
Menu gayet güzel
Aaa bizde adettendir misafir gidilen yere bişiler götürülür o yüzden tatlı getireyim dedim bende size :KK70:

Hee o zaman yoğurt kürününe yapayım derya abla( kimyager1508 kimyager1508 )
Bu dördüncü takım çok ideali bi baktım da bu sabah rüyalarında görürler birinciliği diyorlar ustumuz açık kalmis mis biz yemiyoruz tatlım sen kızlarına gotur :KK70:
makina nasıl beğendin mi
Menu gayet güzel
Beğendim. Buzu bile çok iyi parçalıyor ve çok pratik.

Günaydın 10.takım nasılsınız bütün kacamaklar bitmiştir :KK19:
Gunaydin kaptan ben karataya basladim bugub:KK76:
günaydın kızlllaaarrrr ben geldimmm ayyy ne çok yazmışsınız öyle oku oku bitmedi :confused:
gunaydiinn ayy hamile takviimide yapmiss masalllaaahhhh:nazar:
Gunaydin
Sabah evden cikarken tartildim 81.4 kiloydum. Tartida mi bi sikinti var acaba. Saskinim hafta sonu gayet yedim. Aksam pillerini degistireyim. Sevgilim disinda herkes zayifladin diyor bu ara. Aksine o kilo aldin diyor off.
Sizler nasilsiniz?
guna6din canim kac kiloydunki sasirdin oyle

Amazondan almistin dimi
Amazondan sipariş verdim nedense banka ödeme yapmayı kabul etmemiş, yurt dışına ödemeye açık değilmiş sanırım kartım bende markanın bizim forum bornovadaki mağazasına sordum. Orda yokmuş tanıtımı yapılmış ama 6 ay sonra falan türkiyeye gelicekmiş. Aynı model vesteldede var hem kargo olmadığından daha uygun. Ordan aldım. Hepsiburada.comdanda alabilirsin, ordaki yorumlarada bakabilirsin genellikle herkes memnun kalmış hemde türk malı. Vestel mixgo . Bulması biraz zor baya fazla satılan bir ürün. Aldığım mağazadada sonuncusunu ben aldım.

Slm yediğim herseyi bundan sonra yer yemez yazacağım kızlar. Akşam yine toplu da atarım. Yoksa kacamak çok oluyor
Öğlen
1 küçük ayran
Yarım kase çorba
1 sinitzel tavuk
2 kaşık bulgur pilavı
2 parca domates
Ogleden önce bir adaçayı .
Ara için evden çıkmadan süt elma almıştım yanıma ama poşeti unutmusum :confused: mecburen aram olmayacak bugün.

Iyi günler dilerim 10 Takimin 10 numara citirlari :KK68: sabah dartiyla pek bir hasir nesirdik :oops: Allah bozmasin mutlulugumuzu :nazar::KK200::KK70::KK70: ama kabizliga birsey söyleyin sinameki icmek istemiyorum erik kayisi fayda etmiyor :mad: kendime büyük bir salatami yapsam ne yapsam. en son büyük bir salatabve lahmacun tükettigimde sorun yoktu oda cuma günüydü :KK34: önerilerinizi bekliyorum ve carsiya cikiyorum...bu hafta nefis ve kilolarimiza bir tekme atiyoruz videodaki gibi iyi seyirler :KK66:

Gunaydin kaptan ben karataya basladim bugub:KK76:

gunaydiinn ayy hamile takviimide yapmiss masalllaaahhhh:nazar:
guna6din canim kac kiloydunki sasirdin oyle
Hayırlı olsun canım ben bu hafta uç gün dukan atak yapayım üzerine yapıştı 78gitmiyor bi saairtiyim karatay en güzeli valla :)
Slm yediğim herseyi bundan sonra yer yemez yazacağım kızlar. Akşam yine toplu da atarım. Yoksa kacamak çok oluyor
Öğlen
1 küçük ayran
Yarım kase çorba
1 sinitzel tavuk
2 kaşık bulgur pilavı
2 parca domates
Ogleden önce bir adaçayı .
Ara için evden çıkmadan süt elma almıştım yanıma ama poşeti unutmusum :confused: mecburen aram olmayacak bugün.
Evet evet yazın sonra toplumda yazarız böyle anlık yazdikca hem motive artıyor hemde kaçamak olmuyor
Iyi günler dilerim 10 Takimin 10 numara citirlari :KK68: sabah dartiyla pek bir hasir nesirdik :oops: Allah bozmasin mutlulugumuzu :nazar::KK200::KK70::KK70: ama kabizliga birsey söyleyin sinameki icmek istemiyorum erik kayisi fayda etmiyor :mad: kendime büyük bir salatami yapsam ne yapsam. en son büyük bir salatabve lahmacun tükettigimde sorun yoktu oda cuma günüydü :KK34: önerilerinizi bekliyorum ve carsiya cikiyorum...bu hafta nefis ve kilolarimiza bir tekme atiyoruz videodaki gibi iyi seyirler :KK66:

ooo iyi maşallah
Bol salata yap şöyle bol bol tavuklu yada peynirli olabilir doyurucu da olur

@ryzgarinannesi canım sen mi sormuştur yoğurt kuru yapsam mi diye bak yapalım ama gündüz yapalım sütü etkileme ihtimali düşer hem karatay yaparken emzirenler 2.5 yada 3 öğün yapabiliyor bu durumda ara ogununu yoğurt kuru ekleyerek yaparsın hem çok açılmamış olursun :)

Back
X