• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

KÜBRAAA

Canım müjdemi isterim...Senin vermen gereken kilo 10,3 ken sen 8,6 kilo vermişsin..

11 haftada 8,6 kilo vuuuuuuuuuuu

Bu da %83.5 oranında bir başarı demek.

Mezun olmak için %80 olman yetiyor canım...

:66::66::66::66:

Bengim gecmişi okudum saatine bakmamştm :) patronu beklemgndn haberim vardı söyleyebildin mi acaba diye. Bence tahmin ediyordur :) kilo almaman gerekiyor da vermemen de gerekmez mi ölçün alındıysa?

Küboş tebrik ederim seni :)

sevindimmmm, o zaman cuma günü bir mezuniyet patlatayım bari:28::32::10::8:

bu arada ben bugün fenalardayım, hava çok sıcak, uykusuz, susuz ve açımmmm... ve iş yeri felaket yoğun, akşam olmak bilmiyor :((

ne takımız ama!!

saat 15 ten sonra tek yazı yazılmamış. toplamda yazılan mesajların yarısından fazlası bana ait, diğer yazılanlar da tek tük... 2 kişi hiç uğramamış..sohbet desen hak getire.. menü bildiren tek kişi bengi!!!

Takımın ilk mezunu benim dönemimde olacak inşallah. Hiç mezun verememekten korkuyordum. Tabi perşembe günü yanlış bir şey yapmazsa. Ve isminin yazılı olduğu kupayı ve mezuniyet karnesini kendisine hediye edeceğiz.

Gönül hepinizin mezuniyetini görmek isterdi ancak nasip değilmiş..

Bengicim, kaptan yardımcımız olarak takımı devralmak mı istersin yoksa kepenkleri indirmemi mi istersin? İkinci durumda transfer olmak istediğiniz takımları bana bildiriniz ki ona göre not düşeyim yanlarına.. Umarım hedefinize en kısa zamandaulaşır motivasyonunuzu tekrar kazanırsınız.

günaydın kızlar bugün perşmebe geçmişi okumadan hemen hatırlatayım dedim.
eved emodemim bozuldu ceptede paketim bitti akşamları internetim yok yani..
evet gelelim konumuza
bugün perşembe veeeee perşembe kuralları geçerli..
neydi kurallarımız;

yasaklı yiyecekler

pilav
makarna
hamurişi
2 dilimden fazla ekmek
tüm hazır gıdalar
büskivi ve türevi
patates
mısır
un katkılı çorbalar
şekerli tüm yiyecekler
kuruyemişler ve kuru meyvalar
tüm kızartmalar..

perşembe yenmesi önerilen yiyecekler

az yağlı peynirler
haşlanmış veya yağsız yumurta
tüm sebzeler
haşlanmış derisi tavuk but
tavada yağsız tavuk gögüs
fırında yağsız balık
yağsız pişmiş dana sote
%1 yağlı hindi füme
light süt (yani yağ oranı azaltılmış süt)

yasaklara uymayanları Şura'dan ağır cezalar bekliyor...

Takımın ilk mezunu benim dönemimde olacak inşallah. Hiç mezun verememekten korkuyordum. Tabi perşembe günü yanlış bir şey yapmazsa. Ve isminin yazılı olduğu kupayı ve mezuniyet karnesini kendisine hediye edeceğiz.

Bengicim, kaptan yardımcımız olarak takımı devralmak mı istersin yoksa kepenkleri indirmemi mi istersin? İkinci durumda transfer olmak istediğiniz takımları bana bildiriniz ki ona göre not düşeyim yanlarına.. Umarım hedefinize en kısa zamandaulaşır motivasyonunuzu tekrar kazanırsınız.

bir dakika bir dakika..
okur okumaz şoke oldum.. kaptanım olmaz bu.. ne takımı kapatabilir nede devredebilirsin. hemen vazgeçemezsin. elbette üyeler yazmayacak, elbette menüler paylaşılmayacak, ama bunu zorla yaptıracağız.. öyel bırakıp gitmek olmaz.. daha yeni açılmış takımızmızı dağıtamazsın.. yeni üyeler yapıp takımı haraketlendireceğiz. ramazan bitsin herkes toparlanacaktır..kedin olarka söylüyorum bırakıp gitmek sana yakışmaz... her kaptan en ufak takımın aksaklığında bırakıp gitseydi cuma yaşması diye bir şey kalmazdı...
yeni üyel alıp takımı canlandıracağız.. her yeni üye bize canlık katacak. bak dark nasıl canlandırdı bizi. kübranın mezun olması hem güzel hemde üzücü..
ama yinede onu tebrik ediyorum....
son kez yazıyorum GİDEMEZSİN...

:18:
Bengim gecmişi okudum saatine bakmamştm :) patronu beklemgndn haberim vardı söyleyebildin mi acaba diye. Bence tahmin ediyordur :) kilo almaman gerekiyor da vermemen de gerekmez mi ölçün alındıysa?

Küboş tebrik ederim seni :)

canım bugün perşembe ve hala ofise uğramadı. ağustos ayına girdik. gelsede söylesem artık yaaaaa. çok sıkıldım..
kilo verebiliyorum sanki :52::52:
vereyimde sorun değil. zaten 1-2 kilo ölçü olark benim için çok fark etmiyor. ama 1 kilo alayım ölçüm oynuyor yani. aşağı doğru sorun yok yani....

RAPOR
31 Temmuz Çarşamba

sabah
1 haş. yumurta
1 hindi füme
1 domates
1 biber
dereotu
50 gr süzme peynir

Öğlen
Yoğurtla marine derisiz yağsız tavada tavuk fileto

ara
50 gr peynir
2 günkurusu
1 yumurtalı peynirli omlet
1 biber

Akşam
yoğurlu taze börülce
1 yumurtalı omlet

yoğurt/yulafezmesi/tarçın/pekmez

spor yok gibi bir şey 10 dk basen çalışması

2 litre su
2 kupa adaçayı
1 kupa form çayı
1 kupa bitki çayı

bu sabah kilom 59.8

Son düzenleme:

sevgili kaptanım;

daha önce transfer olmayı düşündüm özellikle bunu dün düşündüm,ancak seferberlikti falan derken yarı yolda bırakmak istemedim. dün girdim çıktım kimse yazmamış. raporumu bile paylaşmadım. yaklaşık 2-3 hftadır buradayım. doğrudüzgün günaydını merhabyı esirgeyen takım arkadaşlarmla ne kadar yoluma devam edebilirim. eski arkadaşların sohbet açması beni daha çok katılıma sevketmesi gerekirken elimden geldiğince katılım yapmaya çalışıyorum ama olmuyor.bu aralar yeni üye kıtlığı var toparlanmamız uzun zaman alacak.ancak benim zamanım yok limitleri doldurdum eylülde işe başlayacağım ve en az 4 kilo vermem lazım oysaki bu hafta kilo aldım.
tabiki veremediğim kilolardan sizi sorumlu tutamam ama sonuç olarak bu takımda aradığımı bulamadım.

kepenkler konusunda, kaptanlığınızdan en ufak bir şikayetim yok. ancak kilo problemi yokken kızıçeden zaman çalıp buraya mesai harcamamak istememenizi anlayışla karşılarım.üstelik canlanmak istemeyen bir takım için.

kaptanlığı bırakmanız halinde transferimi istiyorum.

selam kızlar. Yorumları okudum. üzüldüm. ama baksanıza 9,30 dan beri de kimse yazmamış. hakkımızda hayırlısı ne ise onu yapalım. Bu takımı bırakmak istemem ama çok dağıldığımın ve burada toparlanamadığımın farkındayım. izmirde diyetisyen görüşmelerimi yaptım bayramdan sonra hemen gideceğim. o günden sonra toparlanabileceğimi biliyorum. şuan dikkat etme modundayım. diyet modunda değilim. Ben isteyerek buraya geldim. ama burada bulunma sebebim ben bozulunca beni düzeltin demekten ziyade gücüme güç katmaktı. ilk başlar çok güzel oldu. güzelde kilo verdim. ama belli başlı durumlar haricinde çöktüğümde veya her anımda gücüme güç kattığımı söyleyemem. ilk başlarda yediğim irmik helvalarında bile burası tutuyordu beni. tatlı krizlerimde destek olan kişilerin varlığını biliyordum hala da biliyorum. ama o günler ayrı güzeldi sanki.

Kızlar kaptanımızı gelince bence her sey çözülecek.. Bir anlık boşluktan yazmış olabilir..

Arkadaşlar sizden fikrinizi istemiştim. Bengi ekrar soruyorum çünkü yardımcı olarak karar sana ait.
Takımı devralacak mısın? Başka bir kaptana mı devredeyim? Yoksa başka takımlara mı dağılacaksınız. Bu durumda hangi takıma gitmek istediğinizi yarın kilo bildirirken yazmanız lazım ki yanına not düşülsün.

Ben yarın sabahtan şehir dışına gidiyorum. LadyLine dan rica ettim siz ortalamayı hazırladığınızda yapabilirse o paylaşım alanına taşıyacak, yapamazsa kardeş takımımızla görüşürsünüz. Eğer kontrol ettirirseniz Bengi de yetkiler var, o da taşıyabilir.

Not:

Konu çok uzamasın istiyordum ancak bengi nin yazdıklarından dolayı cevap verme ihtiyacı hissettim. Bengicim, yaşananlara birebir şahitsin, bana nasıl bir anlık boşluktan yazdı diyebilirsin? Ya da yapamazsın, bırakıp gitmek sana yakışmaz? Ben bırakıp gitmemek için içok çaba harcadım. Burada duygusal davranmak istemesem de şunu söyleyeyim bu en ufak bir sorun değikl, ilk sorun da değil. Bu düzelmeyen bir şey. Ben elimden geleni fazlasıyla yaptım. Hayatta en büyük dert ölüm-kalım meselesidir ki onda bile sorumluluğumu İHMAL ETMEDİM. 2 kere uyarıda bulundum. İlkinde melinda ben gidiyorum dedi. 2.sinde herkes ben varım dedi ama hani kim var?

2 gün geçti innuk nerede maymun nerede şura nerede kübra nerede? ne rapor ne spor.. zahmet edip cevap veren var mı? burası artık bir takım değil. ben burada mutlu değilim neden uğraşayım? ben kilo vermek isteyenlere yardımcı olabilirim ancak.. bu hususla ilgili püsküüte sordum, verdiği cevap şu şekilde:

Alıntı chentiq kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
çok teşekkür ederim. canım sıkıldığında gelip bu çiçeklere bakış atayım. bazen gerçekten ihtiyacım oluyor.. püsküüt gündem maddeleri bittiğinde unutmazsan, sana birazdan soracağım soruyu cevaplar mısın. sen burada senelerdir varsın. bir yukarıda alıntıladığım mesajda kaptanlar motiveyi sağlar demişsin. benim bir sorum daha doğrusu sorunum var. gerçekten çok çabaladığım halde takımda hala düzensizlikler var. daha kurulalı 4 ay olmamışken sanki bir senedir yarışıyormuş gibi depresyondalar (hepsi değil bir çoğu) kendimce elimden geldiğince hatta daha fazla bazen çaba sarfediyorum.. durumdan rahatsızlığımı ilk dile getirdiğimde üyelerden biri devam edemeyeceğini söyledi.. neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum. sana soracağı şeyde bu.. şimdi ben size kaptanlığı öğretemem gibi bir cümleyle gelme, biraz hassasım da... gerçekten bu durum beni çok üzüyor.. (ne çentilmeye ne çentmeye müsaitim bir kaç zamandır )
Zayıflamayı kafasına koymuş biri için yarışma platformu başlı başına bir motivasyon ortamı zaten.
Kaptan üyenin kişisel ihtiyacını tespit eder ve buna göre yapabildiği ve istediği müdaheleyi geliştirir.
Eksik motiveli olduğunu düşündüğü üyelerle öncelikle özel mesaj yoluyla iletişim kurar ve nedenini anlamaya çalışır.
Bana göre bu tip "kişisel" uyarıları genelden yapmak doğru değil. Kişiyi fazla tanımıyorsak onu neyin rahatsız edeceğini ve nasıl tepki vereceğini bilemeyiz.
Takımlarda kurallar var, kişiyi takip eden kişiler/kaptanlar var. Kişinin her gün ne yediğini, ne spor yaptığını okuyan insanlar var.
Herkes onunla ilgileniyor.

Böyle bir platforma rağmen, motive olamayan üyeler varsa en kısa sürede ihraç edilir. Çünkü olumsuzluk bulaşıcıdır.

Kaptan, takım için doğru sinerjiyi gerek kendi huzuru gerekse takımın huzuru için oturtmak durumundadır.

Kaptanın "elimden geleni yaptım" cümlesini kurması, huzur için yeterlidir.

Kilo vermek isteyen için destek olan bu platform, kilo vermek istemeyen için kendini paralamak durumunda değildir..

Rahat olunuz..

Çok kişi iyi sonuç garantisini sağlamaz. İyi sonucu doğru sinerji sağlar. Bunun için de önemli olan "kişisel ilişkinin" gerçek nedeni sorgulayabilecek zeminde olmasıdır. Doğru sinerji kilo vermek için çaba gösteren kişilerin takım ortamına verdiği pozitif enerjinin toplamıdır....

Seferberlik ilanında, bu son uyarı demiştim. Sadece lafta ben burdayım yazmayın gereğini yapın da demiştim.. Benim hevesimi gerçekten kırdınız.. Bu şekilde olmasına gerçekten üzülüyorum ama malesef yapacak bir şey kalmadı...

Selam kızlar. Yarın büyük ihtimal yardım etmeye çalışacağım size. 13. Takım kaptanıyım. Her hangi bir sorun olduğunda özelime ya da takımıma yazabilirsiniz. Eğer ola ki gelemedim Chentiq inde dediği gibi kardeş takıma ya da paylaşım alanına yazıp yardım isterseniz diğer takımlar sizlere seve seve yardımda bulunacaklardır. :16:

Bugün okudum yazılanları bilerek yazmadım geçicı olucagnı düşündüm ama fikirler degismemis gördügüm kadarıyla .neler hissettiğimi zaten yazmıştım bir kaç gün önce.aynen gecerli benim için. Herkesın durumu farklı. yaz geldi haliyle yaşam tarzımız degişti.haliyle de olumsuz bir şekilde takıma yansıdı. Gönül isterdiki en baştaki motivasyonla devam edelim.

""Bengi ekrar soruyorum çünkü yardımcı olarak karar sana ait.Takımı devralacak mısın? Başka bir kaptana mı devredeyim? Yoksa başka takımlara mı dağılacaksınız. Bu durumda hangi takıma gitmek istediğinizi yarın kilo bildirirken yazmanız lazım ki yanına not düşülsün. ""

Kaptan karar vermişsin bize seni seçme seçenegı bırakmamişsın.Saygı duyuyorum.
O halde benim düşüncem benginin kaptan olması tabi o da kabul ederse.

BILDIRIM : Yarın muhtemelen geç uyanırım sımdiden bildiriyorum

Geçen hafta 79.9
Bu hafta 79.4

***10.Takım 319. Etap***

gdogan ( 51,70 / 51,70 / 0,00 / % 0,00
sura260511 ( 86,60 / 86,60 / 0,00 / % 0,00
innuk ( 64,30 / 64,30 / 0,00 / % 0,00
maymunarmut ( 79,90 / 79,40 / 0,50 / % 0,63
bengi_arwen ( 59,70 / 59,80 / -0,10 / % -0,17
dark_knigth ( 66,70 / 66,70 / 0,00 / % 0,00
10. Takım Ortalaması ( 0,08

kızlar burdan devam edin. ben öğlen 13.30 gibi geleceğim mesajları cevaplayacağım. hep beraber karar veririz.

***10.Takım 319. Etap***

gdogan ( 51,70 / 51,70 / 51,00 / % 1,35 mezun olmak istiyor
dark_knigth ( 66,70 / 66,70 / 0,00 / % 0,00

annemde şuan digital tartı olmadığı için, çarşamba akşamı kendi evimde tartıldığımda , tartıda gördüğüm rakamı yazdım,,

takım hakkındaki benim fikrim, ki ben mezun olup ayrılıyorum ama fikrimi paylaşmak istedim... hala devam etmek isteye arkadaşlar , başka takımlara dağılsınlar ve takım kapatılsın....

***5.Takım 320. Etap***
*JUJU* ( 80,00 / 81,30 / -1,30 / % -1,63 )
biricikoglumertug ( 61,70 / 60,70 / 1,00 / % 1,62 )
cornella ( 63,60 / 63,60 / 0,00 / % 0,00 ) İzne Ayrıldı
busramnmn ( 60,30 / 60,00 / 0,30 / % 0,50 ) İzne Ayrıldı
rabyas ( 77,30 / 77,00 / 0,30 / % 0,39 )
toplight ( 69,20 / 67,70 / 1,50 / % 2,17 ) İzne Ayrıldı
5.TAKIM ORTALAMASI ( 0,51 )

***10.Takım 319. Etap***

dark_knigth ( 66,70 / 68,00 / -1,30 / % -1,95

***10.Takım 319. Etap***