• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

29 temmuz pazartesi

14.00
2yumurtadan omlet (peynir ,domates,biberli)
2 dilim ekmek

Itiraf : sprite :/

19.15
Yarım tabak etli kurufasulye
1 catal pilav
1Kücük dilim karpuz

24.00
1Türk kahvesi
5 üzüm

02.30
1Dilim ekmek
1Dilim peynir

SPOR YOK
2LITRE SU
canım eğer niyetli değilsen gece yemen olmamış :((
RAPOR
29 Temmuz Pazartesi

sabah 09:00
1 hş. yumurta
1 hindi füme
40 gr beyaz peynir
salatalık/biber

ara 10:30
sade nescafe
2 günkurusu
20 gr goji

öğlen 12:30
tavada dersizi yağsız yoğurtla marine tavuk göğüs fileto

ara16:30
4 gün kurusu
20 gr goji

akşam 17:00 (ofisde yaptım)
1 hş. yumurta
40 gr beyaz peynir
hindi füme
biber

gece 21:00
az şekerli türk kahvesi

2 litre su
3 kupa adaçayı

10dk yogadan önce yürüyüş
1,5 saat yoga

çok güzel menü ve sporda var bakalım bu hafta güzel şeyler olacak

Kızlar 2 itirafım var

2gün önce gece 3de
Çeyrek kokoreç
1Ayran

Bugün oğlen
1Bardak sprite
kokoreçi bende çok severim, ama en azıdan çeyrek yemişsin en azından gece olmasa daha iyiydi. birde sprite yerine zero filan içsen daha iyi olur, bence onlarıda içme ama en azından gazlı içeceklerin diyetini bulmak daha kolay
28.07.2013 Pazar

Sabah- Öğle 10:30
1,5 haşlanmış yumurta
4-5 zeytin
3 dilim beyaz peynir
2 dilim ekmek
2 tatlı kaşığı labne peyniri
1 tatlı kaşığı vişne reçeli

Akşam 21:00

2 lahmacun
1 bardak kola
salata

1 dilim meyveli yaş pasta :(

Su 1.5 litre kadar
canım sabah ile akşam aasında hem hiç ara yok hemde şekeri fırlatacak yiyecekler var hemde gece meyve pasta var
27.07.2013 Cumartesi

Sabah-Öğle 11:30
2 dilim beyaz peynir
4 yumurta ile yapılmış omletin 3/1 i
4-5 zeytin
1 dilim ekmek
domates
salatalık
2 tatlı kaşığı vişne reçeli

Akşam 20:30

1 tabak menemen
2 dilim ekmek
2 dilim beyaz peynir

Su 1 litre
Spor yok

innuk canım yine aynısını yazmam gerekecek, iki ana öğün yapsan bile aralara meyve ve süt ekleyebilirsin. şekerin çok düşüp aniden yükselince direk yağ depoluyosun.

Arkadaşlar Slm,

Geçimişi okudum ama tek tek alıntı yapamadım. O yüzden Genel bir cevap yazayım dedim..
2. bebeği istiyorum ama henüz değil, olsaydı yine kaza olacaktı. Şu an için olmaması daha iyi oldu benim için en azından bu kilo ile hamile kalmak korkunç olurdu..Çünkü ilk hamileliğimde 60 kg ile hamile kalıp 87 civarı ile doğuma gitmiştim. Kabus gibi yani.. En azından 53-55 civarına inip öyle olsun olacaksa..
Allahım isteyen herkese versin inşallah..

Bu arada dün 6. Evlilik yıl dönümümüzü kutladık. Tabiki ben sağlam cozuttum, bu hafta verdiğim kilolardan cesaret alıp baya ciddi saçmaladım maaleseff. Birazdan dünkü menümü paylaşacağım. Gelecek cezalardan şuan fena tırsıyorum..

canım ben 65 ile hMİLE KALDIM 85 İLE DOĞURDUM. şu an 67 lerdeyim eninde sonunda veriyorsun.son 15 kilomu 2 ayda aldım. yani eğer birgün 60 üstünde hamile kalırsan da dert etme ama son aylara dikkat et.

RAPOR
28 temmuz pazar

sabah
2 yumurta 30 gr sucuk ile omlet
sepet peyniri
süzme peynir
tulum peyniri
domates/salatalık/biber
ev yapımı portakal kabuğu reçeli (sadece protakalından)

öğlen
tavuklu yoğurtlu salata

ara
orta türk kahvesi

ara
100gr fıstıklı dondurma

akşam
pizza

2 litre su
3 bardak çay

15dk yüzme
10dk basen egzersizi (kasım çekti devamını yapamadım)
15dk karşık pilates yoga

çok güzel ve dengeli olmuş spor da var. bence bu hafta senden güzel sonuçlar alacağız.
Bugünün pazar oldugunu unutup nöbet tutamayan nöbetçinin dramıyla geldim ve kimsenin olmadıgıni gördüm daha da çöktüm. O halde size şu şarki gelsin kızlar
Orhan gencebay -hatasiz kul olmaz . Hatamla sevin beni.

:))
pazar günü dehşet bir misafirlere hazırlık içerisindeydim. harıl harıl çalıştım.belki girmemişimdir bile yada bakmış çıkmışımdır.
RAPOR
27 temmuz cumartesi

Sabah
1 haş. yumurta
salatalık/biber/maydonoz/domates

Ara
sade kahve
,4 günkurusu
100gr bitter dondurma (200kcal)

öğlen
1 tatlı tabağı türlü
yarım tatlı tabağı taze börülce
2 kaşık light yoğurt

Ara
50 gr beyza peynir
2 günkurusu
20 gr goji

akşam
4 fırında tavuk but dersiz
4 az derili kanat
20 gr mayonez, 40 gr ketçap

gece
kabak çekirdeği

3 litre su
1 kupa rezene çayı
2 kupa çay
1 kupa adaçayı

30 dk basen egzersizi
5 dk bel inceltme

20 dk zumba basics
20 dk Flat AbsWorkout

yine atak yaşadım ama deli gibi spor yaptım. bu sabah 59.8 kiloyum yani düne göre +100 gram..
zumba öldürüyor zaten insanı atak geçirmen normal

kızlar uzun zamandır yazıcam size yazamadım hani ilişkimi anlatmıştım size sorunlar yaşamıştık
ondan sonra toparlayamadık güvenemedim olmadı yürümedi bir şekilde.
eylül ayında da eşyalarımı toplayıp evden ayrılıyorum.şu an işlerden dolayı gidemiyorum.
iyi - kötü 5 yıl geride kaldı.
pişman da değilim .sadece okadar emeğe ve çektiğim acılara üzülüyorum.Bu kadarını hakettim mi ? hayır.
ama ona sorsanız haketmişimdir ebet :)
neyse ona karşı yazılacak bişey kalmadı içimde.Şu an çok iyiyim ve çok mutluyum.Huzurluyum..
hep yanımda oldunuz bilin istedim :16:
canım zararın neresinden dönersen kar. ileriye yönelik kalıcı bir hata yapmaktansa (evlilik gibi) emeğini çöpe atman daha makul geliyor.
düzelmeyecekse düzlmiyor.

27 Temmuz Cumartesi

sabah
yarım peynirli börek
2 zeytin
yarım elma

öğle
2 dilim peynir
1 dilim ekmek
1 dilim salçalı ekmek

akşam
2 karnıyarık
1 baklava

1 sade soda
spor yok
2 litre su
canım menün fena değil baklavayı gördüm ama ekmek yememişsin en azından.

:))İlknur senin boyle bir niyetin var mı yoksa kaza mı olacaktı??

Şura çok gecmis olsun bende 15 gün çektim.. Lenf bezlerin bile şişmişti boğazımda.. Annecimde hasta olmuş bugun öğrendim.. Çok üzüldüm..
geçmiş olsun anneciğine
Hakikaten sizden hiç bişe saklanmıyor hee iki cümleden nasıl çözdünüz anlamadım çok mu açık ettim :1:

Ama sonuç olarak değilim tüm belirtiler bu yönde işaret göstermişti ama düşündüğüm gibi değilmiş. Yahu kadın psikolojisi nasılda kendini 2 günde hamile moduna sokuyor. Neyseki şimdilik yok. :40:

biz kadınlar zaten hemen moda girebiliyoruz. sen hastasın deseler hemen hsta gibide hissderiz. :))
darki saat onda çekirdek olmamış... sana ekstra 5 dk spor :60::33::33:
ok kaptan aklımda hep
26.07.2013 Cuma

Sabah

2 yumurta ile omlet
1 küçük dilim ekmek
1 tatlı kaşığı labne

Öğlen

1 tabak makarna
1 kase salata
4-5 kaşık yoğurt
1 kutu Ice tea

Akşam

2 küçük etli biber dolması
1/2 kase salata
2-3 kaşık yoğurt

Su 2 litre
1 fincan yeşil çay

Spor 30 dk yürüyüş
(yokuşlu yolda)
aslında güzel menğü ama ice tea gibi boş kalori kaynağını içmek yerine mdende hacimsel olarak çok yer tuta başka birşey yemeni öenririm.
çok kötüyüm kızlar. boğazlarım acıyor 3 gündür. dün doktora gittim. sağolsun anlamadı adam akıllı ilaç vermedi. bugün daha kötü olunca özele gittim. oda 6 tane iğne verdi. ilaç verdi. beze oluşmuş boğazımda. çok halsizim kolumu kaldıracak halim yok.
geçmiş olsun canım şu sıcakta boğaz ağrısı hiç çekilmez
26 temmuz
sahur
1 haşlanmış yumurta
3-4 zeytin
peynir
1 çatal reçel

iftar
1 kase patetes çorbası
1 dilim ekmek
domates salatalık

1 litre su
canım sahurda hiç ekmek yok aksine iftar hem çok az hemde karbonhidrat yükü.bence sağlıklı bir beslenme değil.
26 temmuz cuma

Sabah
1Nescafe
2dilim peynir
Yarım elma

Öglen
Yarım tabak tavuklu pilav

Akşam
Yarım tabak tavuk sote

1.00
1Dilim ballı ekmek
Yarim elma

2litre su
Saatlerdir ayaktaym :(
ballı ekmek dışında güzel yanım.
RAPOR
26 Temmuz Cuma

sabah 08:40
1 tam, 1 beyaz yumurta ve 30 gr peynir ile yağsız omlet
30 gr süzme peynir
1 hindi füme

Ara 10:30
sütlü kahve
2 günkurusu

öğlen 12:30

1 tabak türlü
domates/salatalık/biber/pancar turşusu

ara 14:00
sütlü kahve
20 gr goji
4 günkurusu

Ara 15:30
100 ml süt
10 gr yulaf kepeği
20 gr goji
tarçın

Akşam 17:00
1 haş yumurta
60 gr süzme peynir
domates/salatalık/biber

Gece 19:30
bir kase süt ve yulaf ezmesi
tarçın/1 tatlı kaşığı pekmez..

bugün tatlı şeylerden gitti.. midemde bozuldu.. şimdide davul gibi. malum cuma ve dayanılmaz inek sütü..

3 litre su
3 kupa adaçayı

30 dk basen çalışması(dün yazdığımdan)
3 dk bel için pilates (Burcu ile Pilates Yaz Kampı 21. Gun: Bel İnceltme - YouTube)
3 dk kalça için pilates (Burcu ile Pilates Yaz Kampı 20.Gün: Brezilya Kalçası - YouTube)

canım inek sütü organik sanırım. organik sütlerde cla diye bir yağ asidi varmış, karaciğerde yağ depolanmasınımı ne engelliyomuş öyle bi faydası vardı.

Dün yazdım bende yazdklarm gtmedi sandım :1: kaptan rüyamda kendime 2beden küçük bi kıyafet alıyodum.kendi bedenimde vardı ama kücügünü mü alsam diye düşünüyodum :) bana malum olmuş galiba :1: az önce yazdgnı görünce şaşırdm :)

rüyanda gördüysen sen bu işi çözmüşsün demektir canım :)

29.07.2013 Pazartesi

Sabah

3 minik sandviç
1 fincan çay

Öğlen

5-6 kaşık Sebzeli tavuk sote
2 kaşık pilav
salata

Akşam

Yok (eve geldiğimde saat 20:00 olmuştu yemek yap sofra kur 21:00 i buldu o saatte yemek istemedim)

Su:1,5 litre
Spor yok

29.07.2013 Pazartesi

Sabah

3 minik sandviç
1 fincan çay

Öğlen

5-6 kaşık Sebzeli tavuk sote
2 kaşık pilav
salata

Akşam

Yok (eve geldiğimde saat 20:00 olmuştu yemek yap sofra kur 21:00 i buldu o saatte yemek istemedim)

Su:1,5 litre
Spor yok

yani çok kötü değil kaçamak yok en azındna akşam yememen kötü olmuş bir salata yapsaydın. yada biraz peynir salatalık yeseydin. neyseki sonradan dayanamayıp aburcubur yememişsin..
evden yemek götürme işi nasıl gidiyor?

çok güzel ve dengeli olmuş spor da var. bence bu hafta senden güzel sonuçlar alacağız.

geçmiş olsun anneciğine

canım inek sütü organik sanırım. organik sütlerde cla diye bir yağ asidi varmış, karaciğerde yağ depolanmasınımı ne engelliyomuş öyle bi faydası vardı.

:)

pazar günüme dikkat etmedin galiba dondurma ve pizza yazdım. hiçde iyi bir gün değildi. cumartesi günüde ataktan sonra zumba yaptım. yani atağın nedeni spor değildi. ayrıca zumba bana hafif geliyor...
evt sütüm organik . cuma günleri pazardan sütçü ablamdan alıyorum. yumurtamı da. yoğurdumu kendimi yapıyorum. ama ne yazıkki bu süt bana iyi gelmiyor. laktoza hassasiyetim var. haftaiçi içtiğim sütler kutu süt laktozsuz.. cuma günleri dayanamıp doğal sütten içiyorum. sonuç kocaman bir karın..
annem hala tam olarak iyileşemedi.. zor geçiyor bu yaz gribi..

ya kaptanımızı gören var mı? kaç gündür yok...

kızlar neden çok sakin bakalım burası. birde hafta içi olacak bugün peh peh peh :1: nerelerdesiniz bakalım. geliyorum bakıyorum yazılmamış birşeyler zaten heryerim ağrıyor halsizlik had safhada. iğnelerim dün bitti. o güne göre iyiyim çok şükür. ama hep bir yatma isteği nedendir anlamadım. yazı çok seviyorum ama daha çok başlangıcını ve ilkbaharı seviyorum sanırım. bu ne yahu kenara bırakılmış işkembe gibi hissediyorum kendimi :27:

selam 10.takım:3:
ben 8.takım kaptanıyım,paylaşım alanında takımım adına, takım kaptanlarının oyunu kullanması gereken bir sunuda bulundum:40:
müsait olduğunuzda bakarsanız sevinirim:34:
kocaman öpüyorum:16::54:

kızlar neden çok sakin bakalım burası. birde hafta içi olacak bugün peh peh peh :1: nerelerdesiniz bakalım. geliyorum bakıyorum yazılmamış birşeyler zaten heryerim ağrıyor halsizlik had safhada. iğnelerim dün bitti. o güne göre iyiyim çok şükür. ama hep bir yatma isteği nedendir anlamadım. yazı çok seviyorum ama daha çok başlangıcını ve ilkbaharı seviyorum sanırım. bu ne yahu kenara bırakılmış işkembe gibi hissediyorum kendimi :27:
çokta sakin sayılmaz bence her zamanki gibi
yatma isteği bir kaç gündür hasta olduğun için yatıyorsun alışkanlık yaptı galiba. artık silkelenip kendine gel..
toparla kendini..
ben yazın bu halini seviyorum. sıcak sıcak ve sıcak :)
bugün acayip stresliydim. sonunda patronum buraya gelecek ve isden ayrılacağımı söyleyecektim. saat 2de aradı biraz yoğunuz falan dedi. konu neydi diye sordu bence yüz yüze görüşsek iyi olur dedim. peki dedi kapattı. bende tüm gün bekleşip durdum. ama bu saat oldu gelmedi. bekledikçe sürekli bir şeyler yemek istedim. neyse kurukayıs, goji, peynir, kahve diye geçiştirdim gibi. biraz fazla kaçtı ama neyse.. akşama yemek yemem...

yani çok kötü değil kaçamak yok en azındna akşam yememen kötü olmuş bir salata yapsaydın. yada biraz peynir salatalık yeseydin. neyseki sonradan dayanamayıp aburcubur yememişsin..
evden yemek götürme işi nasıl gidiyor?

Saol tatlım yorumların için..

Hafta sonu cozutmalarım sebebiyle dün akşam biraz daha dengelemeye çalıştım. Evden yemek götürme işi bu hafta yine sekteye uğradı maalesef.. Hafta sonu yemek yapamadım çünkü bu cumaya kadar en azından 300-500 gr kadar vermem şart..Yarından itibaren yine evden götürmeye başlamam lazım..

pazar günüme dikkat etmedin galiba dondurma ve pizza yazdım. hiçde iyi bir gün değildi. cumartesi günüde ataktan sonra zumba yaptım. yani atağın nedeni spor değildi. ayrıca zumba bana hafif geliyor...
evt sütüm organik . cuma günleri pazardan sütçü ablamdan alıyorum. yumurtamı da. yoğurdumu kendimi yapıyorum. ama ne yazıkki bu süt bana iyi gelmiyor. laktoza hassasiyetim var. haftaiçi içtiğim sütler kutu süt laktozsuz.. cuma günleri dayanamıp doğal sütten içiyorum. sonuç kocaman bir karın..
annem hala tam olarak iyileşemedi.. zor geçiyor bu yaz gribi..

ya kaptanımızı gören var mı? kaç gündür yok...
bütün bir hafta oldukça dengeli beslenmişsin sanırım pizza ve dondurma görmezlikten gelinebilir.

Bugünün pazar oldugunu unutup nöbet tutamayan nöbetçinin dramıyla geldim ve kimsenin olmadıgıni gördüm daha da çöktüm. O halde size şu şarki gelsin kızlar
Orhan gencebay -hatasiz kul olmaz . Hatamla sevin beni.

ne nöbetçimiz var ne de nöbet tutanımız artık.. drama girme o yüzden.. takım degiliz bireysel takılıyoruz artık.. kendi kafasına göre..

darki çok geçmiş olsun.. sabırlı ol, çocukla zor bir yandan koşturmak.. herkese üşenmeden tek tek cevap vermişsin teşekkür ederim. senin en hevesli olduğun zamanlarda bu şekilde olması beni çok üzüyor.. sen takımın en sallantıda olduğu zamanda geldin.. :2::2:

innuk maymun itirafları yazdığınız gibi sporlarınızı da yapacaksınız değil mi? bengi sporlarını çok beğendim.. yaptığın kaçamağın arkasından dakikalarca çeşit çeşit spor yapmışsın.. inan o kaçamaklar aklımdan kaçtı gitti.. hatırlamıyorum :34::34:

Maymun, ilişkinin bitmesi umarım senin için hayırlı olmuştur. zaten güven bir kere yıkıldı mı gerisi zor.. tekrar eskisi gibi olmaz..bizler yanındayız herhangibir sıkıntında gelip paylaşabilirsin özelden ya da buradan..

iki beden küçük elbiseni aldıp astın mı? sana bir de üyelik hediye etme cezası kesiyorum. bu haftanın yüzdesi en yüksek olan üyesine 1 aylık üyelik hediye edeceksin.

birinci olan üyeden tartı fotoğrafını isteyeceğim. oruç tutanlar perşembe gecesi sahura kalktıklarında bir şey yemeden tartılsınlar. bir de cuma sabahı.. ikisini de fotoğraflasınlar.. hangisi daha az çıkarsa onu bildirsinler. not eğer kamera ağırlık yapıyorsa ya evdeki birine çektirin yada iner inmez hemen çekin yada otomatik çekime basın...

innuk:
senin itirafların çok can yakıcı... düşük ortalamalarda gidiyoruz. senin ortalaman yüzümüzü güldürmüştü geçen hafta.. lütfen bu hafta ters bir şey olmasın... ben sana eliptik ödevleri vermiştim.. onları yaptın mı? ben göremedim... bu hafta da eliptik ödevi veriyorum cezalara karşılık... her gün 45 dk ça pe cu .. 3 gün için.. 45 dk.. her gün listende görmeliyim.. ayrıca cuma günü bakacağım eğer %30ortalamanın altına düşmüşsen maymunun cezasından sana da keseceğim....

şura:
iğnelerin bitmiş geçmiş olsun.. hasta oldugun icin sana spor cezası veremeyecegım.. ama dedenlerden sonrakı korkunc kılo bıldırımınden dolayı sana yenıden menulerıne donmenı onerırım. menü bakanımın görüşleri de önemli tabiki.. ben serbestliğin seni motive etmediğini düşünüyorum.. gercekten köyde sadece süt mü içtin bilmiyorz. geldikten sonraki bi haftada ne yedin bilmiyoruz.

gdogan sana ceza verip vermediğimi hatırlamıyorum kafam cok mesgul.. sura ceza bakanı sendın, gdoganın cezası var mıydı hatırlatır mısın_

son olarak darki:
ödevlerini bugün ne ekılde olursa olsun gormek ıstıyorum..:4::4::4:

30 temmuz salı

Sabah
5 üzüm
1Yemek kaşıgı menemen
2dilim ekmek
2 dilim peynir

Akşam
5 üzüm
1türk kahvesi
1 baklava ( yine dayanamadım )

2.00
1Dilim ekmek
1Dilim peynir

2litre su
2saat temizlik
+ iş

Darki
bu hevesin bizim uyuşuklugumuzdan sıkılmayışın çok hoşuma gidiyor :)

Kaptan
Kaptan dolabımda giyicek bişeyim kalmadı zayıflıyorum diye almadım iyice bişeyim yok.açıkçası burda alışveriş yapılacak düzgün biyer de yok ama çıkmak şart oldu tabi .
Üyelik nasıl hediye edilir bilmiyorum yardımcı olursanız olur tabi :)

Innukçum eşinle 6.yılınz kutlu olsun

Şura ve küboş sizi de mıncıkladım :1:

Bengim işten ayrıldın mı hazırliklar ne durumda?

Kendime :)

Çok huzurluyum mutluyum. 2gündür gece yeme atakları yaşıyorum.bunun nedeni akşam yemegınde servisti yemekti kokudan midem bulanıyor yiyemiyorum pek.gece haliyle acıkıyorum.spora zamanım yok ama gün içinde sürekli hareket halindeyim. Bi ara çok bunalmıştım kendime vakit ayıramamaktan.ama şimdi iyiyim.gecikmeli de olsa 80lerden kurtuldum .

Önerı
Kızlar yazıcaktım kaldı öyle artık fotoğraflı bildirim yapalım mı?nasıl olsa birbirimize güven problemimiz yok .fotograflı daha eglenceli olur diye düşündüm .

Özetle.
durumumuz hala toparlanmış degil.gelenler oldu gidenler oldu.tempomuz düştü.bebişler hastalandı biz hastalandık.kilo aldık verdık ama en çok verdik :) raporları unuttuk burayı aksattık.hepimiz bi sırayla bunalım dönemine girdik . Nöbet tutucaz dedik tutamadık, başkanlıkları yapamadık, yıldızlar çiçekler yaptık sonra kaldı. Hevesimiz bi gitti bi geldi . Ama birbirimize saygımızı sevgimizi uzakta da olsak güvenimizi yitirmedik ne güzel :)

aaa maymun geldii.. durumumuza iyimser yaklaşan birini görmek ne güzel!.. ben malesef kötümser durumdayım. umarım düzeltirsinizu bakış açımı...

güven problemimiz olmadığına göre bence fotolu yapmaya da gerek yok. zaten daha önceden fikrimi belirtmiştim ben ayak görmek istemem.. :60: sadece bu defalığına işin ucunda üyelik olduğu için fotoğraflı bildirim istedim. kimsenin hakkı kimseye geçmesin diye...

üyelik şu şekilde; kazanan kişi sana mail adresini yazacak ve sen de siteye o mail adresiyle üye olacaksın.. sanki kendine alıyormuşsun gibi.. şifreyi de yollayacaksın kişi kendine göre değiştirecek.yanlış hatırlamıyorsam 15 tl idi aylığı...

kıyafet hususundaiyi yapmışsın. ben de zayıflarken almıştım şu an üstüme göre sadece bi pantolonum var. diğerleri o kadar bol ki.. hatta resim koymuştum hatırlarsan bi karış fark var.. ama 2 beden küçüğünü alman şart ödevin biliyorsun... :1::1:

RAPOR
30 temmuz salı

sabah
1 tam, 1 beyaz yumurta yağszı omlet
1 yeşeil biber
yarım kırmızı biber
dereotu
50 gr peynir

ara
sütlü kahve

öğlen
2 kase kabaklı yayla çorbası
1 kase salata

ara 14:00-17:00
100 gr goji
10 günkurusu
100 gr peynir
100gr süt
10 gr yulaf kepeği
2 kupa sütlü kahve

akşam
çeyrek elma

2 kupa adaçayı
2 kupa bitki çayı
3 litre su

07:30 15 dk jilian 2. seviye
18:30 30 dk basen çalışması
15 dk zumba karın çalışması

ne nöbetçimiz var ne de nöbet tutanımız artık.. drama girme o yüzden.. takım degiliz bireysel takılıyoruz artık.. kendi kafasına göre..

darki çok geçmiş olsun.. sabırlı ol, çocukla zor bir yandan koşturmak.. herkese üşenmeden tek tek cevap vermişsin teşekkür ederim. senin en hevesli olduğun zamanlarda bu şekilde olması beni çok üzüyor.. sen takımın en sallantıda olduğu zamanda geldin.. :2::2:

innuk maymun itirafları yazdığınız gibi sporlarınızı da yapacaksınız değil mi? bengi sporlarını çok beğendim.. yaptığın kaçamağın arkasından dakikalarca çeşit çeşit spor yapmışsın.. inan o kaçamaklar aklımdan kaçtı gitti.. hatırlamıyorum :34::34:

bir türlü tam olarak toparlanmadık. sanırım sayımız az belkide bundna kaynaklanıyor. mesela birinin izinde olması takımı çok etkiliyor. mesaj sayılarımız hemen azalıyor.
evt bu hafta epey spor yaptım yapmayada devam ediyorum sonuç mu elde var sıfır kilom hala dalganınıp duruyor.

cuma :59:7
cumartesi:59.7
pazar :59.8
pazartesi :60
salı :59.9
çarşamba: 60.2

her türlü öneriye açığım.. hehe bugün moralim acaip bozuk...
bayramda geliyor ve ben antalyada annemin yanında olacağım. nasıl tutacağım kendimi bilmiyorum.. kas yapıp sıkışıyorum diyip kendimi mi kandırsam acaba.. aslında basenim biraz daraldı. selülitlerim azaldı. ama belim aynı sayılır. göbeğimde sabahtan akşama kadar büyüyor.. bugün ve yarın çok dikkat etmem lazım..
perşembe günü yasaklar ve yenecekler listesini herkes hatırlıyor değil mi?

Darki

Bengim işten ayrıldın mı hazırliklar ne durumda?

Kendime :)

Çok huzurluyum mutluyum. 2gündür gece yeme atakları yaşıyorum.bunun nedeni akşam yemegınde servisti yemekti kokudan midem bulanıyor yiyemiyorum pek.gece haliyle acıkıyorum.spora zamanım yok ama gün içinde sürekli hareket halindeyim. Bi ara çok bunalmıştım kendime vakit ayıramamaktan.ama şimdi iyiyim.gecikmeli de olsa 80lerden kurtuldum .

Önerı
Kızlar yazıcaktım kaldı öyle artık fotoğraflı bildirim yapalım mı?nasıl olsa birbirimize güven problemimiz yok .fotograflı daha eglenceli olur diye düşündüm .

Özetle.
durumumuz hala toparlanmış degil.gelenler oldu gidenler oldu.tempomuz düştü.bebişler hastalandı biz hastalandık.kilo aldık verdık ama en çok verdik :) raporları unuttuk burayı aksattık.hepimiz bi sırayla bunalım dönemine girdik . Nöbet tutucaz dedik tutamadık, başkanlıkları yapamadık, yıldızlar çiçekler yaptık sonra kaldı. Hevesimiz bi gitti bi geldi . Ama birbirimize saygımızı sevgimizi uzakta da olsak güvenimizi yitirmedik ne güzel :)
canım yazmıştım galiba daha patronuma bile söyleyemedim. her gün bugün gelecek ofise bende söyleyeceğim diye strese giriyorum. hatta dün kesin gelecekti. çünkü pazartesi gunu ofise gelmesini konuşacaklarım olduğunu söyledim. dur bir dakika dün yazdım ben bunları. maymunnnn sen geçmiş okumuyor musun?
bugün patronumun gelişini beklerken stres yapıp yiyeceklere nasıl saldırmayacağım bilmiyorum. kendine uğraş bulmam lazım.. yoksa cuma yine kilo almış bulacağım kendimi..
bayram haftasında bildirim yapmamız bir acıdan iyi oldu. çünkü antalyad aolacağım. annemde digital tartı yok. ama bir açıdan da kötü oldu kendimi orda kontrol edebilecek miyim. anne söyeldim bir gram bile almamam lazım diye. sonuçta nikah elbisem dikildi. gelinlik için ölçü verdim.. annem de dedi ki seni bu geldiğin bir şeyleri yemen için zorlamadım hatırlarsna dedi. kendin tozuttun dedi. beni durdur dedim anneme.. bakalım ne kadar durdura bilirse...
kafamda çok şey var kızlar.. yapmam gerek çok şey var. bir kaçınız bunları yaşadı.. beni anlayabilir. birde ben ayrıntılara çok önem veririm.
patronuma söylem ve ev tutma işini halletsek sanki biraz rahatlayacağım..

işte böyle...

30 temmuz salı

Sabah
5 üzüm
1Yemek kaşıgı menemen
2dilim ekmek
2 dilim peynir

Akşam
5 üzüm
1türk kahvesi
1 baklava ( yine dayanamadım )

2.00
1Dilim ekmek
1Dilim peynir

2litre su
2saat temizlik
+ iş

maymuncum yediklerini hiç beğenmiyorum. biraz dikkat et lütfen. yemek ye.. hep öğünlerin geçiştirmece.. böyle olmaz canım..

merhaba kızlar...farkındaysanız birkaç gündür menü falan paylaşmıyorum, çünkü artık bende diyetlik hiç birşey kalmadı, :(( ayrıca yarın eşim memlekete gidiyor ben bayrama kadar annemde kalacağım, bayramda bende eşimin yanına gideceğim.. cuma günü tartılma benim için problem olacak çünkü annemde digital tartı yok, ... ama isterseniz bu akşam eve gidince iftardan önce tartılıp bildirimimi o şekilde yapabilirim,..... ve ben artık mezun olmak istiyorum, bu mümkün mü chentiq, artık gitmiyor çünkü... yine abartmamaya çalışıyorum yediklerimi ama diyet havasından baya çıktım, hemde uzun zaman oldu çıkalı...

merhaba kızlar...farkındaysanız birkaç gündür menü falan paylaşmıyorum, çünkü artık bende diyetlik hiç birşey kalmadı, :(( ayrıca yarın eşim memlekete gidiyor ben bayrama kadar annemde kalacağım, bayramda bende eşimin yanına gideceğim.. cuma günü tartılma benim için problem olacak çünkü annemde digital tartı yok, ... ama isterseniz bu akşam eve gidince iftardan önce tartılıp bildirimimi o şekilde yapabilirim,..... ve ben artık mezun olmak istiyorum, bu mümkün mü chentiq, artık gitmiyor çünkü... yine abartmamaya çalışıyorum yediklerimi ama diyet havasından baya çıktım, hemde uzun zaman oldu çıkalı...

senin hedefin ne güzel 52 idi.. mezundun... bakalım ilk girdiğin kiloya... ona göre eğer belli bi oranını vermişsen olabiliyorsun..

bengi bir müddet yulaf kepeğini mi bıraksan.. ah canım ya direnç noktasına geldin bence biraz sabretmek gerek.. yoksayediklerin de bir şey yokki

Back