Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bnimde aslında kemiklerim iri ama kilo verince hemen kemik yapımda düşüyor yani şuan 10 kg verdim ve omzum düşmeye başladı sanırım bu genetik de olabilir
Ben 56 iken 42 beden giyiyordum yıllar önce klasik takiliyordum tabi kalıplar değişiyor ama kemikli iri bir yapım var sanırımsen 38 beden gayet ince ve fit dururusun 65

2 hafta sonra ama verilen kilo 2 ye bölünecek
tm menü yazma ama mutlaka: bugün sağlıklı beslendim ya da bugün kaçırdım diye not yaz
Tamamdir aslinda monicim durum şu
Pek br sey yemiyorum simdi yorum gelir boyle zayiflanmak hasta olursun vs vs vs az ye cok ogun ye falan
Bunlar modumu durusuyor benim o nedenle yazmiyroum ama kacamak yaparsam mutlaka yazarim

Tamamdir aslinda monicim durum şu
Pek br sey yemiyorum simdi yorum gelir boyle zayiflanmak hasta olursun vs vs vs az ye cok ogun ye falan
Bunlar modumu durusuyor benim o nedenle yazmiyroum ama kacamak yaparsam mutlaka yazarim
Herkes nasıl istese oyle yer canım kim ne karışır ki.
Bende iki oğun yapıyorum bazen kahvaltımı 10 da yapıyorum bazen de 11 ara ogun hiç yapmııyorm sadece bitki çayı

Merhaba kızlarrr
Sabah erkenden arkadaşla buluşmak için evden çıktım. Beraber kahvaltı yaptık. Gezdik. Sonra soğuk kahve içmek için oturduk. İyi geldi. Sonra da eve geldim. Çok sıcak hava. Birşeyler atıştırdım. Şimdi mutfakta servis var buzdolabı için geldiler. Gitsinler Türk kahvesi yapıcam kendime

İyi yapmışsın canım afiyet olsun

İyi olmuş canım değişiklik her zaman iyidir. Bende banyoyu temizledim duşakabin sürekli su lekesi oluyor kireç bağlıyor gibi vallahi bıktım biraz da boğazım acıyor sürekli su bitki çayı devam

insülin direncin vardı di mi, akşam yemeleri ona işaret baktır tekrar biaynısı bi süredir bende de var
aslında insülin direncin var demiyor doktor. ben öyle olduğunu düşünüyorum. çünkü insülin 13-14 çıktı en son. yoluna koyucaz Allahın izniyle.

İyi olmuş canım değişiklik her zaman iyidir. Bende banyoyu temizledim duşakabin sürekli su lekesi oluyor kireç bağlıyor gibi vallahi bıktım biraz da boğazım acıyor sürekli su bitki çayı devam
su mutlaka leke yapıyor canım. sinir bozucu.

Merhaba kızlar bugun menum
Sabah 11.20
Mercimek çorbası bir kase boğazım hafif den agrıdıgı için sıcak çorba içmek istedim

Akşam 19.20
1 kase mercimek çorbası
1 kepçe kuru fasulye
5 yemek kaşığı semiz otu yemeği
Yağsız salata

1.5 litre su geceye kadar 2.5 içerim inşallah
1er bardak kiraz sapı, mistik çayı , kuşburnu çayı, yeşil çay içtim

45 dk Leslie 135 puan

kahvaltı yeri kalabalıktı. normal kahvaltı tabağı almadım. canım istemedi. 1 dilim börek yedim. yetti. arkadaş çok yediği için canı yemek istemedi. ben de yemedim. sütlü kahve yetti. eve gelince de elimin altında börek vardı onu yedim. servis gelecekti o nedenle birşey hazırlayamadım. akşam yemeğim bol sebzeliydi ama. bugün böyle oldu artık.

sabah
1 dilim peynirli börek
4 zeytin
domates salatalık

ara
1 orta boy starbucks flat mocha (süt ve expresso, şekersiz)

öğlen
1 dilim peynirli börek
3-4 çatal kavun
Türk kahvesi

akşam
karidesli mantarlı kapyalı soğanlı makarna
3 yk köz patlıcan salatası

şimdi dukan birası içiyorum. 2 bardak içerim.

yatana kadar 2 lt su
8000 adım yürüyüş

Ben 42 bedeni 70 kiloya düştüğümde gördüm
Himm senin etin sıkı demekki öyle derleryamaşallah sana canim
Bnimde aslında kemiklerim iri ama kilo verince hemen kemik yapımda düşüyor yani şuan 10 kg verdim ve omzum düşmeye başladı sanırım bu genetik de olabilir
Olabilir canim evet
Eline sağlık canım. Geçmiş olsun
Gayet güzel menü canim afiyet olsun
Her ogununde karbonhidrat var ama miktarlarını ayarlamissin canim.
Adım da guzel

Sağol canım teşekkür ederim şimdi kekik çayı içiyorum umarım bayrama kadar hiçbişeyim kalmaz sürekli Leslie yapıyorum terliyorum acaba ondan mıdır ki ya diyete başladığımdan beri bu ikinci

Sağol canım teşekkür ederim şimdi kekik çayı içiyorum umarım bayrama kadar hiçbişeyim kalmaz sürekli Leslie yapıyorum terliyorum acaba ondan mıdır ki ya diyete başladığımdan beri bu ikinci
Olabilir sıcaktan çok terleyip klima yada vantilatör karşısına geçiyorsan olabilir canim. Benim de bu yüzden boynum tutuluyor hep

Olabilir sıcaktan çok terleyip klima yada vantilatör karşısına geçiyorsan olabilir canim. Benim de bu yüzden boynum tutuluyor hep
Klima vantilatör tarzında bişey yok spor biter bitmez duşa giriyorum Terim'in soğumasını beklemiyorum

Her ogununde karbonhidrat var ama miktarlarını ayarlamissin canim.
Adım da guzel
evet bugün dışarıdaydım canım. menüm uygun olmadı. yarın daha iyi olacak inşallah.
İnşallah canım Eşime de soğuk algınlığı için ilaç aldırdım inşallah bir an once daha kötü olmadan iyileşirim
geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin. istersen bir test yaptır. için rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…