Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

evet bugün dışarıdaydım canım. menüm uygun olmadı. yarın daha iyi olacak inşallah.

geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin. istersen bir test yaptır. için rahat olsun.
Herhangi bir sıkıntım yok canım sürekli Boyle boğaz agrısı yaşıyorum bide soğuk su tüketiyorum galiba ondan eger başka bir problem olursa yaptırırım yine testi 😘😘

İyi geceler kızlar düğünden geldim beni görenler nasılsın iyimisin dedikten sonra Aaaa ne kadar da zayıflamışsın dediler tabiki de çok sevindim 😄😄
Muhteşem canım kaç kilo ile başladın şuan güncel kilon nedir

Muhteşem canım kaç kilo ile başladın şuan güncel kilon nedir
74 le başladım canım en son 61 dim ama 1 haftaya yakındır tartilmadim hiç fırsatım yok ama kesin almışımdır takıma girebilmek için almışsamda veririm geri görenler daha da zayıflama kiloyla birlikte yüzünde gidiyor güzel olmaz diyorlar vermek istiyorum yada korumak bakalım

Ay valla işe o kadar zor geldim ki anlatamam aşı etrkiledi sanırım dünden beri her yerim sızlıyor ağrıyor lavabodan çıkmadım gece boyunca bir üşütme bir ısıtma çok kötüyüm hala gözlerimin içi yanıyor bir de bayram üstü müşterilerle uğraşıyorum herkes istiyor ki işi anında olsun kime laf anlatacağımı şaşırdım
Geçmiş olsun canım

birazcık sorumluluk istediğim :KK51: milyonlarca yeni kural var yarışmada. her şeyin altında bi bit yeniği aranıyor, arada hesap veren ben oluyorum, gerçekten usandım. sadece yorgunluk değil moral olarak da kötüyüm buraya karşı. kırgınım, üzgünüm ve mutsuzum.
Canım seni zor durumda bıraktığım için üzgünüm
Birkaç haftadır malum bel ağrısından dolayı sancılı geçiyor birde üstüne direksiyon derslerim başladı
Ondan aktif olamadım.

Dünde aynı şekildeydi sabah erkendden gittim döndüğümde tartilirom bişey yemem dedim
Bu sefer kv de de kalmak durumunda kaldım uzaktan misafirleri vardı akşama kadar oradaydım.

Ben kiloluyken tek parça ve tek renk şeyleri seviyorum
Daha zayıf uzun gösteriyor
Bol durmalarına rahmen zayıflamışsın dediler biraz daha verme yüzün daha fazla çökerse güzelliğin kaybolur diyollağ daha vericem dedim 😄

Ben kiloluyken tek parça ve tek renk şeyleri seviyorum
Daha zayıf uzun gösteriyor
Bende kesinlikle çiftli takım tercih ediyorum tunik ve bol pantolon tarzında gerçekten hem zayıf gösteriyor hemde oldukca uzun gösteriyor

X