- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
sağol gülümBaşın sağolsun, Allah rahmet etsin
Diğer konuda da kendini yıpratma, çok daraldıysan bırak, senden, sağlığından önemli deyil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol gülümBaşın sağolsun, Allah rahmet etsin
Diğer konuda da kendini yıpratma, çok daraldıysan bırak, senden, sağlığından önemli deyil
göğüs, süt bezleri ve yağ bezlerinden oluşur genel olarak. kas çok azdır. zayıflayınca da yağ azalır. dolayısıyla da küçülürler merak etme canım.Tamam canım ilk fırsatta ip alacagım yani göğüs ölçüsü olarak küçülme başlamış ailem bile diyor eski buyuklugu yok düzene girmiş diye de bakalım 65 kg oldugumuz da göreceğiz ne kdr küçüldüğünü
kullanıcı adını değişmişsin, takıma uğrayıp haber vermiyorsun. bugün kilo bildirimin de yok?Bugün 65. 9 ciktim
kim o gerçekten tanıyamadım.kullanıcı adını değişmişsin, takıma uğrayıp haber vermiyorsun. bugün kilo bildirimin de yok?
Sağol kuzum inanki bilmiyordum genelde kas var zannediyodm insallalh daha kuçuk goguslere kavusacagmgöğüs, süt bezleri ve yağ bezlerinden oluşur genel olarak. kas çok azdır. zayıflayınca da yağ azalır. dolayısıyla da küçülürler merak etme canım.
Aa ben bu hafta listeye girmemis miydim? Ziyan mi oldu derece*** 10. TAKIM 735. ETAP ***
Eddaak (72,7/ //% )
Pembegomlek (65,2///% )
Zerosima(63,5///% )
Etabiti (62,8///%)
10. Takım Ortalaması: %
takım içi
Baby Cat (76,5/)Mezun üye. 72,2 kg ile 1 ocak 2021 72.2 BT: 1 Temmuz BK:78 HK: 64,9
60kiloyum (87,4/)692. etapta 85,5 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
Fatma_4224 (87,1/)Yeni üye BT: 1Temmuz 2021 BK: 90,9 H: 77,25
Geçmiş olsun canımSelamlar kızlar bugün aşımız vardı kızımla onlarla uğraştım oy kuzum nasıl ağladı gitmişken ben de 2.doz aşımı oldum kurtuldum :)
Tamam canım ilk fırsatta ip alacagım yani göğüs ölçüsü olarak küçülme başlamış ailem bile diyor eski buyuklugu yok düzene girmiş diye de bakalım 65 kg oldugumuz da göreceğiz ne kdr küçüldüğünü
Geçmiş olsun canım
yeni listeyi şimdi hazırlıcam:)Aa ben bu hafta listeye girmemis miydim? Ziyan mi oldu derece
ay ben unuttum yine. yeni eve mi taşınıyordunuz yoksa eve komple tadilat mı yaptırıyordunuz canım?Bizimkine 7 ay oldu heralde
Bina 2 haftaya biter de bahçe ve öntaraf daha sürer
yok canım. evet. ben de zayıflayınca göğüsler küçülüyor.Sağol kuzum inanki bilmiyordum genelde kas var zannediyodm insallalh daha kuçuk goguslere kavusacagm
pembegomlekkim o gerçekten tanıyamadım.
Valla sizin işinizde zor ben ugrasamazdimya gerçekten imdatt diye barıcam artık ya, nerdesiniz hani kilo bildirimleri
Eddaak E Etabiti B Bugunneselibirgun
Günaydın kızlaaaar
2 temmuz cuma günü 89 kg cıkmıştım
Bugun 9 temmuz da 87.1kg
Fark -1.900
Detox yaptım ama faydası oldu mu olmadı mı bilmiyorum gecen hafta da 1.900 vermiştim bir haftalık süreç için gerçekten cok guzel yol kattettiğimi düşünüyorum göbeğim minicik kaldı Allah'ım hala inanamıyorum
Eki Görüntüle 2885490
Evettt
Kizlar gecen cuma :76.9
Bugun : 76.5
Fark : -400 gr
400 gr tartida ama tahmini arti 1 kg falan da yagdan gitmistir :) cunku bu hafta dogru durust ekmek bile yemedim
Haftaya rekor bekliyorum insallah
.
moni
Gecen hafta sen istediginde 78 çıkmıştım ona gore hesaplamadim
Artik bu hafta listeye girebilirsem takımımızı ucurabilirim Allah ımin izniyle☺
Günaydın kızlar bol eksili günler olsun inşallah
9 temmuz cuma gunu 87.1 cıkmıştım
12 temmuz pazartesi 86.3 800 Gr gitmişti
16 temmuz cuma 85.3 pazartesi gununden beri
Fark -1 kg
Toplamda bu hafta 1.800 vermişim
Geçen hafta 63,5