- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
Görürsün canım öncelik sağlık olsunAy inşallah canım valla cok istiyorum. 90 -95 oldugu gunleri de görürüm inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görürsün canım öncelik sağlık olsunAy inşallah canım valla cok istiyorum. 90 -95 oldugu gunleri de görürüm inşallah
Aynen canım, evde bazı şeyleri kolilere koydum, arabaya sığdığı kadarını taşıyıp yerleştirdim.Selam ablacım nasılsın dicem yorgun ve yoğun geçiyor günlerin sanırım Allah kolaylık versin inşallah
Bizimkine 7 ay oldu heraldetadilata bir başladın mı devamı gelir zaten
Senin adına sevindim canım, darısı banaAy taşıdık sonunda hayırlısıyla çok sağolsun teyzemle kuzenim geldiler yardıma kuzenim çocuklara baktı tejzemlz temizledik teyzem benden çok yaptı ama yinede insan çok yoruluyor biter inşallah tam bir gun
ElhamdülillahGünaydın hanımlar nasılsınız bakalımmm
Başın sağolsun, Allah rahmet etsiniyi olmaya çalışıyorum hamdolsun halimize.
geçen haftalarda teyzemi kaybettim maalesef. ayrıca kadınlar kulübü ile ilgili çıkan sorunlar da tüm hevesimi kaçırdı. sanırım artık üzülmek istemiyorum çünkü aşırı kırgın üzgün ve yorgunum burası ile ilgili.
hakkımızda hayırlısı olsun.
Layığını bulmuşAllah mesut etsin senden uzağa gitsin daha ne diyeceksin. Sen önüne bak şeker boşver. Bulaşıp kalmasın da yolu açık olsun
Üzüldüm canım, neden oldu kiAaaaa ama neden diskalifiye oldum ki izine ayrılmak istedim takımı etkilenmemek adına
Seni çok iyi anlayabiliyorum. 95 kg iken herkes bana diyordu ki ya Fatma aslında cok da şiman değilsin ama goguslerin büyük. Benim elimde olan birşey yok maalesef. Bakalım diyetle sporla ne kadar küçülecekler cok umudum yok ama yine de zayıflamak daha doğru.
İp atlayarak göğüslerini küçültebilirsin ben 95 bedendim eskiden şu an 85 bazen 80 bile takıyorum
Vallahoplamalı bişey yapamıyorum ki cok acıyor
Tamam canım ilk fırsatta ip alacagım yani göğüs ölçüsü olarak küçülme başlamış ailem bile diyor eski buyuklugu yok düzene girmiş diye de bakalım 65 kg oldugumuz da göreceğiz ne kdr küçüldüğünüİlk başlarda acıyor ama zamanla geçiyor