Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Screenshot_20210715-234214_Instagram.jpg

Evet kizlar iste bu ben :))))
Hatta bu yuzden suyu hep aksam vakitleri icerim gobusum firlamasin diye 🤣

Selam ablacım nasılsın dicem yorgun ve yoğun geçiyor günlerin sanırım Allah kolaylık versin inşallah
Aynen canım, evde bazı şeyleri kolilere koydum, arabaya sığdığı kadarını taşıyıp yerleştirdim.
Içerde işler bitmediği için temizlik yapıp kapısını kilitleyemiyorum.
Mobilyalar yavaş yavaş geliyor.
Birazını dün eşim ve oğlum alıp eve taşıdı, bugün bi arkadaşı gidip kurmaya başlayacak.
2 gardırop bugün gelecek, yarın derin dondurucu gelecek.
Diğerlerinin tarihi belli olmadı henüz.
Bayramdan 2 gün sonra evden götüreceğim mobilyaları taşıyacağız.
Yanı daha çok işim var

iyi olmaya çalışıyorum hamdolsun halimize.
geçen haftalarda teyzemi kaybettim maalesef. ayrıca kadınlar kulübü ile ilgili çıkan sorunlar da tüm hevesimi kaçırdı. sanırım artık üzülmek istemiyorum çünkü aşırı kırgın üzgün ve yorgunum burası ile ilgili.
hakkımızda hayırlısı olsun.
Başın sağolsun, Allah rahmet etsin

Diğer konuda da kendini yıpratma, çok daraldıysan bırak, senden, sağlığından önemli deyil :KK200:

Günaydın kızlar bol eksili günler olsun inşallah
9 temmuz cuma gunu 87.1 cıkmıştım
12 temmuz pazartesi 86.3 800 Gr gitmişti
16 temmuz cuma 85.3 pazartesi gununden beri
Fark -1 kg
Toplamda bu hafta 1.800 vermişim 😊😊😊

Eklentiler

• IMG_20210716_094627.jpg
    IMG_20210716_094627.jpg
    63 KB · Görüntüleme: 23
Seni çok iyi anlayabiliyorum. 95 kg iken herkes bana diyordu ki ya Fatma aslında cok da şiman değilsin ama goguslerin büyük. Benim elimde olan birşey yok maalesef. Bakalım diyetle sporla ne kadar küçülecekler cok umudum yok ama yine de zayıflamak daha doğru.

İp atlayarak göğüslerini küçültebilirsin ben 95 bedendim eskiden şu an 85 bazen 80 bile takıyorum

İlk başlarda acıyor ama zamanla geçiyor
Tamam canım ilk fırsatta ip alacagım yani göğüs ölçüsü olarak küçülme başlamış ailem bile diyor eski buyuklugu yok düzene girmiş diye de bakalım 65 kg oldugumuz da göreceğiz ne kdr küçüldüğünü

X