Merhaba canım ben 74 kiloyla başlamıştım 61 ile mezun oldum
Bir yanlışlık varda çünkü 74 kiloydumhayır kuzum buraya başladığında bildirdiğin başlangıç kilon 70, bir yanlışlık yok.
Şu anki kilonuz:70Cuma Zayıflama Yarışması - 10. Takım
Canim ayran proteince leblebi vücudda şu tutar ben senin yaptığın aynısını 3 gün yaptim 1 kilo fazla olarak geri döndü ve inanılmaz ödem topladım 2 gün sonra toparladım ama canim cikti🙁🙁 Eyvahhh hale bak bende de öyle olmasın😂 leblebiyi de tok tutuyo diye yiyom ya yoksa ayranla yaşayamam🤷 dur...www.kadinlarkulubu.com
Hedef kilonuz:şimdilik 65
Aaaaa ama neden diskalifiye oldum ki izine ayrılmak istedim takımı etkilenmemek adınaHayırlı akşamlar kızlar
önceki mesajlarımdan birinde, takım olarak genel kurallar çerçevesinde bir sorunumuz olduğunu yazmıştım ve neticelendiğinde bilgilendireceğimi söylemiştim.
Konu sonuçlandı :
Maalesef kiMydestinyy arkadaşımızın geçen perşembe günü yazmış olduğu üstte paylaştığım bu son mesajı , aşağıda yazmış olduğum genel kurallar çerçevesinin 1. maddesince Cuma yarışmalarından diskalifiye olmasını gerektirdi. Takım kaptanı olarak benim de aynı kuralın 2. maddesinden üye ile işbirliği gerekçesiyle ! kaptanlığımın düşürülmesi oylamaya sunuldu..
Cuma Zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri
CUMA YARIŞMASI KARAR DEFTERİ GENEL UYARI Bir yarışmacı, diğer yarışmacıya ve/ya takıma iğneyeleyici, hakaret içeren, küçümseyen, saygı yoksunu mesaj yazamaz. Takımlar arası bu türde tartışmalar olduğunda, ilgili kişiler site kuralları gereği ceza alır ve ilgili takımlar bir sonraki etapta...www.kadinlarkulubu.com
''6. HATALI BİLGİ VERME DURUMU ve YAPTIRIM
1. Üyeler herhangi bir nedenle kilo aldıklarında/tartılamadıklarında bunu bildirmek yerine saklama yoluna gidiyorsa ve kilo bildirimlerini fotoğraf ile yapmıyorlarsa durumun tespiti halinde geri alınmamak şartı ile diskalifiye edileceklerdir.
2. Üyelerin kilo almaları, tartılamamaları durumunda takım yönetimi ile anlaşmalı olarak etap listesine "kilosu sabit" şeklinde yazılması durumunda hem üye geri alınmamak şartı ile diskalifiye edilecek hem de ilgili takımın kaptanının kaptanlığı düşürülecektir. Yeni bir kaptan bulunamaması durumunda takım üyeleri karşılıklı anlaşma ilkesi ile diğer takımlarda yarışmaya devam edebileceklerdir. ''
OYLAMA SONUÇ ALINTISI AŞAĞIDADIR
4.takım: üye diskalifiye + Takım kaptanlığının düşürülmesi
5.takım :üye diskalifiye
6.takım: üye diskalifiye
9.takım: üye diskalifiye
13.takım :üye diskalifiye + Takım kaptanlığının düşürülmesi
Oy çokluğuna göre üyenin diskalifiyesi moni ve 10.takımın devam etmesi durumu ortaya çıkmıştır.
Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı
4. Takımdan @noram 13 haftada 10 kilo vererek mezun olmuştur. :nazar: Mezunumuzun karnesi: https://www.kadinlarkulubu.com/konu/cuma-zayiflama-yarismasi-mezunlari.126756/page-70#post-68751900 Tesekkur ederim kaptanim. Elinize saglikwww.kadinlarkulubu.com
herkes aynı inan fulyacımçok mutsuz ve yalnız hissediyorum kendimi. depresyona mı giriyorum nedirhiçbir şeyden zevk almıyorum. tüm gün ağlamaklıydım.
kuzum doldurduğun ankette 70 olarak belirtmişsin.Bir yanlışlık varda çünkü 74 kiloydum
çok üzgünümAaaaa ama neden diskalifiye oldum ki izine ayrılmak istedim takımı etkilenmemek adına
Demekki yanlış yazmışım çünkü 74 le başladım 61 le mezun oldum 13 kilo verdim neyse olan olmuşkuzum doldurduğun ankette 70 olarak belirtmişsin.
Maşallah ya bi kafaya koydun mu gerçekten veriyorsun canım ekmegide arada yiyebilirsin bende arada yiyorum ama sık sık değilGünaydınkizlrrrrrdrddrrefsjjsdjjxndjxjdd
Cok mutluyammmm
Masallah Subhanallah
Bugun ben şok
Cunku dun ekmek yedim ne yalan söylim
Buguuuuun
75.6 ciktimmmm
Yanii az disimi sıkıp bugunü bitki caylariyla gecirebilirsem
Yarina 74 ü görürüm insallah yaaaaaaa
Boylece 2 ayda 7 kg vermis olucam
Ayyyyy ne guzel ya masallah
Ay tarti inmiyo, ay aticam.bunu camdan ay şöyle ay böyle
Aha bakin iniyo işte
Ama 4 gunde 1 bagirsak ilaci da aliyorum onu almasam biraz zordu basarimin %25 ini de ona borcluyum yani
Bazen bende de oluyor gün içinde sevdiklerinle görüş onlara git biraz yürüyüş yapçok mutsuz ve yalnız hissediyorum kendimi. depresyona mı giriyorum nedirhiçbir şeyden zevk almıyorum. tüm gün ağlamaklıydım.
Hızlı kg vermek isteyenler ekmek yemesinMaşallah ya bi kafaya koydun mu gerçekten veriyorsun canım ekmegide arada yiyebilirsin bende arada yiyorum ama sık sık değil
Ben 2 aydır yemiyorum valla pilav da en son 15 gun önce yedim nakarnayı da hafta da bir yiyiorumBazen bende de oluyor gün içinde sevdiklerinle görüş onlara git biraz yürüyüş yap
İnsanın canı arada illaki istiyor ya ama ama tabiki fazla yememek lazım nefsini körleyecek kadarHızlı kg vermek isteyenler ekmek yemesin
MsYarisma kurallarina gore kimse igneleyici konusma yapamax yaziyor ama burada sirf biber dolmasi yedim diye bana hakaretler eden kisi , 2 gun ban aldi sonra yüzsüz yüzsüz burada takilmaya devam etti ona neden diskalifiye gelmedi. Hatta ben ona cevap olarak tamam benimle konusmayin artıktarzi kibarca cevap vermeme ragmen ben de ban yemistim 2 gun ne kadar zoruma gitmisti.
Simdi olsa gitmez ama o zamanlar zaten zor gunlerdeydim guzel moralolmustu ( ! ? )
Ne güzel dayanıyorsun ben bi durduramıyorum kendimi az da olsa yiyorum maşallah size bu azimle istediğin hedefe ulaşacaksınBen 2 aydır yemiyorum valla pilav da en son 15 gun önce yedim nakarnayı da hafta da bir yiyiorum
Kuzum valla sürekli misafir geliyor yada ben gidiyorum ama onlara yapıyorum ben yemiyorum ablam felan diyor ki hiç mi canın tatlı vs cskmiyor bende inanki hiç canım istemiyor dedim. Eşim de sen kafana kg vermeyi koydugn için kafandan tüm saglıksız şeyleri sildin sanırım diyor gerçekten de oule dun eşim kendisine pasta ve kurabiye felan aldı bir tane bile tadına bakmadım ben kendimi bu diyete sorumlu sizlere karşı sorumlu hissediyorum ben kendimi sıkıp kışa kadar hedefe ulaşmak istiyorum ozaman ise azar azar yerim kilomu yükseltmeyecek şekildeNe güzel dayanıyorsun ben bi durduramıyorum kendimi az da olsa yiyorum maşallah size bu azimle istediğin hedefe ulaşacaksın