Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

hayır kuzum buraya başladığında bildirdiğin başlangıç kilon 70, bir yanlışlık yok.
Merhaba canım ben 74 kiloyla başlamıştım 61 ile mezun oldum
Şu anki kilonuz:70
Hedef kilonuz:şimdilik 65

Bir yanlışlık varda çünkü 74 kiloydum

Aaaaa ama neden diskalifiye oldum ki izine ayrılmak istedim takımı etkilenmemek adına

Yarisma kurallarina gore kimse igneleyici konusma yapamax yaziyor ama burada sirf biber dolmasi yedim diye bana hakaretler eden kisi , 2 gun ban aldi sonra yüzsüz yüzsüz burada takilmaya devam etti ona neden diskalifiye gelmedi. Hatta ben ona cevap olarak tamam benimle konusmayin artıktarzi kibarca cevap vermeme ragmen ben de ban yemistim 2 gun ne kadar zoruma gitmisti.
Simdi olsa gitmez ama o zamanlar zaten zor gunlerdeydim guzel moralolmustu ( ! ? )

Günaydınkizlrrrrrdrddrrefsjjsdjjxndjxjdd
Cok mutluyammmm
Masallah Subhanallah
Bugun ben şok
Cunku dun ekmek yedim ne yalan söylim
Buguuuuun
75.6 ciktimmmm
Yanii az disimi sıkıp bugunü bitki caylariyla gecirebilirsem
Yarina 74 ü görürüm insallah yaaaaaaa
Boylece 2 ayda 7 kg vermis olucam
Ayyyyy ne guzel ya masallah
Ay tarti inmiyo, ay aticam.bunu camdan ay şöyle ay böyle
Aha bakin iniyo işte
Ama 4 gunde 1 bagirsak ilaci da aliyorum onu almasam biraz zordu basarimin %25 ini de ona borcluyum yani

Maşallah ya bi kafaya koydun mu gerçekten veriyorsun canım ekmegide arada yiyebilirsin bende arada yiyorum ama sık sık değil

çok mutsuz ve yalnız hissediyorum kendimi. depresyona mı giriyorum nedir hiçbir şeyden zevk almıyorum. tüm gün ağlamaklıydım.
Bazen bende de oluyor gün içinde sevdiklerinle görüş onlara git biraz yürüyüş yap

Kimse kimsenin ne yediğine karışamaz ister diyete tam gaz uyar isterse de dolma sarma bal baklava yer vücut senin bugun yer yarın toparlarsın herkes başımıza diyetisyen kesiliyor galiba diyetisyenler bile yasak demiyor ye ama toparla geri az ye bir tane ye diye sınırlandırıyor
Ms

Ne güzel dayanıyorsun ben bi durduramıyorum kendimi az da olsa yiyorum maşallah size bu azimle istediğin hedefe ulaşacaksın
Kuzum valla sürekli misafir geliyor yada ben gidiyorum ama onlara yapıyorum ben yemiyorum ablam felan diyor ki hiç mi canın tatlı vs cskmiyor bende inanki hiç canım istemiyor dedim. Eşim de sen kafana kg vermeyi koydugn için kafandan tüm saglıksız şeyleri sildin sanırım diyor gerçekten de oule dun eşim kendisine pasta ve kurabiye felan aldı bir tane bile tadına bakmadım ben kendimi bu diyete sorumlu sizlere karşı sorumlu hissediyorum ben kendimi sıkıp kışa kadar hedefe ulaşmak istiyorum ozaman ise azar azar yerim kilomu yükseltmeyecek şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…