Maşallah sana vallah süpersin yaaaKuzum valla sürekli misafir geliyor yada ben gidiyorum ama onlara yapıyorum ben yemiyorum ablam felan diyor ki hiç mi canın tatlı vs cskmiyor bende inanki hiç canım istemiyor dedim. Eşim de sen kafana kg vermeyi koydugn için kafandan tüm saglıksız şeyleri sildin sanırım diyor gerçekten de oule dun eşim kendisine pasta ve kurabiye felan aldı bir tane bile tadına bakmadım ben kendimi bu diyete sorumlu sizlere karşı sorumlu hissediyorum ben kendimi sıkıp kışa kadar hedefe ulaşmak istiyorum ozaman ise azar azar yerim kilomu yükseltmeyecek şekilde
Sağol canımMaşallah sana vallah süpersin yaaa
Koydum insallah hedef ilk olarak 60 sonra 55Maşallah ya bi kafaya koydun mu gerçekten veriyorsun canım ekmegide arada yiyebilirsin bende arada yiyorum ama sık sık değil
GünaydınGünaydınlar kızlarrr
Oyhhh vallaha mi kaptanım yarın bildirimmi yapicamkız mesajı cumartesi cevaplarsan nasıl mezun edicem
Canım en kısa sürede umarım istediğin hedefe ulaşırsın bunu kafana takma şimdi ve hep kiloluyum dye de siyah renkler tercih etme ben yıllardır siyah renk giymiyorum bu sene ilk defa bayrama siyah bir takım aldım.merhaba kızlar. bugün dışarı çıktım bir iki üst alayım diye. 2 adet alabildim ve tabiki siyah. istediğim gibi başka bulamadım. boy aynasında bedenim dev gibi görünüyor. kendi bedenimden rahatsız oldum.
Kiloluyuz diye hep siyah renk giyersek içimiz iyice kararır onun yerine kiloları saklayan daha guzel cıvıl renkler tercih et inanki daha iyi oluyormerhaba kızlar. bugün dışarı çıktım bir iki üst alayım diye. 2 adet alabildim ve tabiki siyah. istediğim gibi başka bulamadım. boy aynasında bedenim dev gibi görünüyor. kendi bedenimden rahatsız oldum.
Bazen bende de oluyor gün içinde sevdiklerinle görüş onlara git biraz yürüyüş yap
şu ara salmış durumdayım. yarın kaç çıkarım bilmiyorum. ama plan yapacağım. kafamda birşeyler oturmaya başladı. kıyafetlerimi giyemiyorum. elimde şu anki bedene uygun 1-2 renkli var. diğerleri siyah. bugünküler de siyah oldu. ama bir iyiliği var vücudu daha ince gösteriyor.Canım en kısa sürede umarım istediğin hedefe ulaşırsın bunu kafana takma şimdi ve hep kiloluyum dye de siyah renkler tercih etme ben yıllardır siyah renk giymiyorum bu sene ilk defa bayrama siyah bir takım aldım.
benim üst beden büyük canım. elma tipiyim. koyu renk topluyor. yoksa bende de çok renkli bluz var. yine bulursam alırım. giyecek kıyafet kalmadı çünkü.Kiloluyuz diye hep siyah renk giyersek içimiz iyice kararır onun yerine kiloları saklayan daha guzel cıvıl renkler tercih et inanki daha iyi oluyorben genelde mor zümrüt yeşili bordo tarzında takılıyorum
İnan benimde ust bedenim büyük 105 beden sutyen kullanıyorum ama inanki diyetle sporla küçülmeyecek hiç bişey yok ben kendime iç çamaşırı bulamıyorum okdr bu konudan muzdarip im bendeşu ara salmış durumdayım. yarın kaç çıkarım bilmiyorum. ama plan yapacağım. kafamda birşeyler oturmaya başladı. kıyafetlerimi giyemiyorum. elimde şu anki bedene uygun 1-2 renkli var. diğerleri siyah. bugünküler de siyah oldu. ama bir iyiliği var vücudu daha ince gösteriyor.
benim üst beden büyük canım. elma tipiyim. koyu renk topluyor. yoksa bende de çok renkli bluz var. yine bulursam alırım. giyecek kıyafet kalmadı çünkü.
benim de göğüs ve karın bölgesi var. beni bu kadar iri gösteren onlar zaten.İnan benimde ust bedenim büyük 105 beden sutyen kullanıyorum ama inanki diyetle sporla küçülmeyecek hiç bişey yok ben kendime iç çamaşırı bulamıyorum okdr bu konudan muzdarip im bende
Seni çok iyi anlayabiliyorum. 95 kg iken herkes bana diyordu ki ya Fatma aslında cok da şiman değilsin ama goguslerin büyük. Benim elimde olan birşey yok maalesef. Bakalım diyetle sporla ne kadar küçülecekler cok umudum yok ama yine de zayıflamak daha doğru.benim de göğüs ve karın bölgesi var. beni bu kadar iri gösteren onlar zaten.
temel yapı değişmiyor ama yine de küçülüyor. ben zayıfladığımda normal boyuta inmişti. düz değil. olmasını da istemem zaten. normale dönmüştü. zayıflamak en doğrusu evet canım.Seni çok iyi anlayabiliyorum. 95 kg iken herkes bana diyordu ki ya Fatma aslında cok da şiman değilsin ama goguslerin büyük. Benim elimde olan birşey yok maalesef. Bakalım diyetle sporla ne kadar küçülecekler cok umudum yok ama yine de zayıflamak daha doğru.
Valla kuzum zaten bunun için doktora bile gideceğim goguslerim cok agrı yapıyor bedensiz asla gezemiyorum sırtım cok aşırı agrıyor ve asla hoplamalı zıplamalı egzerssizler yapamıyorum bunun için sadece Leslie yapabiliyorum bayram sonu doktora gidicm bakalım doktor ne diyecektemel yapı değişmiyor ama yine de küçülüyor. ben zayıfladığımda normal boyuta inmişti. düz değil. olmasını da istemem zaten. normale dönmüştü. zayıflamak en doğrusu evet canım.
Zayifladikca küçülürler canım merak etme benimkilerde bana göre büyüktü 99-95 giyiyordum şimdi üstten bol geliyorValla kuzum zaten bunun için doktora bile gideceğim goguslerim cok agrı yapıyor bedensiz asla gezemiyorum sırtım cok aşırı agrıyor ve asla hoplamalı zıplamalı egzerssizler yapamıyorum bunun için sadece Leslie yapabiliyorum bayram sonu doktora gidicm bakalım doktor ne diyecek
Ay inşallah canım valla cok istiyorum. 90 -95 oldugu gunleri de görürüm inşallahZayifladikca küçülürler canım merak etme benimkilerde bana göre büyüktü 99-95 giyiyordum şimdi üstten bol geliyor