Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Vlla ben tam konuyu bilmediğim için yorum yazmak istemedim ama gerçekten bir evlat annesinin yanıdır ben Boyle dusunuyorum inşallah hep seninle beraber olur yavrum umarım bir daha hiç ayrılmazsınız

Ay bende bi mezura alayım unutmam inşallah merak ettim ya ölçülerimi
Valla ben diyete başlayacağımı dusunmıyordum oyle olmuctum aklımda kaldıgı kadar işte ama gerçekten göğüslerim cok buyuk normal de 105 beden felan takıyorum sığmıyordu yanlar dan hep cıkıyordu şimdi 105 beden tam oluyor

Vlla ben tam konuyu bilmediğim için yorum yazmak istemedim ama gerçekten bir evlat annesinin yanıdır ben Boyle dusunuyorum inşallah hep seninle beraber olur yavrum umarım bir daha hiç ayrılmazsınız
Arkadaşımız ayrılıyor eşinden canım öbür tarafta çocuğu almak istiyor maalesef inşallah alamazlar çok üzüldüm valla her ne kadar tanimasakta birbirimizi insan hissediyor

Arkadaşımız ayrılıyor eşinden canım öbür tarafta çocuğu almak istiyor maalesef inşallah alamazlar çok üzüldüm valla her ne kadar tanimasakta birbirimizi insan hissediyor
Kesinlikle evlat bi başka bir anne evladına babadan daha iyi bakar

Insallah canim
Dualarimiz seninle

Allah razı olsun canlarım tanımadığım insanların bile duaları bana umut veriyor dünden beri gözlerim dolup dolup gidiyor evliyken çocuğuma bakmak istemeyenler şimdi oğullarını boşuyorum diye çocuğumu elimden almak için herşeyi yapıyorlar akli dengemde sorun olduğunu söylüyorlar çalıştığım için çocuğu devamlı anneannesinde bırakıp almadığımı söylemişler daha neler neler inşallah dünkü görüştüğümüz kişiye kendimi ifade edebilmişimdir o kadar sıktım ki kendimi ağzım dilim birbirine dolandı Rabbim evladımı benden ayırmasın inşallah daha süt kuzusu yavrum

Bende kalıba göre 90 ve 95 takıyorum ama küçülmüşler biraz sutyen hafif bol duruyor eşim kaç kere popis küçülmüş diyor ama ah şu alt karın gitmiyor bir türlü

Kesinlikle evlat bi başka bir anne evladına babadan daha iyi bakar
Baba bakamaz ki öyle hem çalışıp hem çocuğa bakamaz bence çocuğun nazı anneye geçiyor Allah yardımcıları olsun benim görüşüm çocukların annede kalması daha doğru o kadar karnında taşı büyüt böyle bişey oluncada torunumuzu alicaz sanki kendileri doğuruyor

Amin inşallah canım benim bütün çabaları boşa gider inşallah allaha havaleler sanki kendileri dört dörtlük bakacaklar ya

Dertleri çocuğu benden uzak tutmak emin ol velayeti alsalar bana karşı doldurup görüştürmezler bile öyle tipte insanlar evliyken benden iyisi yoktu şimdi düşmanları oldum Rabbim ıslah etsin ne diym

Ben de Allaha havale ediyorum ama korkuyorum da gider yavrum diye
Canım sen kendini izah ettiysen hakim haklı taraf olarak sana verecektir cocugunu emin ol genel de annenin bir kötü huyu yoksa evlat anne de kalır

Dertleri çocuğu benden uzak tutmak emin ol velayeti alsalar bana karşı doldurup görüştürmezler bile öyle tipte insanlar evliyken benden iyisi yoktu şimdi düşmanları oldum Rabbim ıslah etsin ne diym
Allah yardımcın olsun canım alamazlar inşallah
Ben de Allaha havale ediyorum ama korkuyorum da gider yavrum diye
Çalışsan olmuyor çalışmasan hiç olmuyor düşüncesizlik beyinlerine işlemiş

Bi kadın çalışmaya mecbur da çalışır hakim buna hiç bişey diyemez. Bu kadın evini mecbur çalışarak gecindirmek zorunda başında eşi yoksa inşallah evladını sana verirler ben inanıyorum yalan felan atsalar da elbette ortaya gerçekler çıkacak

Zaten kadınlar diye haklar elinden alınamaz ama bazı geri kafalı insanlar var herkesin hayatında illaki vardır Allah yardım eder inşallah ayiramazlar kuzuyu annesinden

Canım sen kendini izah ettiysen hakim haklı taraf olarak sana verecektir cocugunu emin ol genel de annenin bir kötü huyu yoksa evlat anne de kalır

Aynen canım tabi yalan falan atlamışlardir inşallah

Benim bir kardeşim var madde kullanıyor annem baktığı için aynı evdeler diye söyleyip duruyor ama ben ve ailem dahil doğru düzgün yüzüünü bile görmüyoruz onun çalışıyor gelse bile gece geliyor benim çocuğumla aynı ortama toplasak 5 defa gelmemiştir onu öne sürüyor çocuğu alabilmek için ben de kendisinin kullandığını yazdırınca akli dengemde sorun olduğunu çocuğu devamlı annemde bıraktığımı vs yazmış yani çocuğu alalım da ne olursa olsun diye saçmalayıp duruyorlar dertleri çocuğu düşünmek olsa anne sütü alan çocuğumu almak isterler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…