Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Olsun canım yine de cok aşırı bir kilo almamışsın kafana cok takma haftaya toparlarsın

Psikolojik olarak iyi hissetsem kiloma da yansıyacak eminim bugün velayet raporu gelecek dün psikolog ile görüştük inşallah olumlu şeyler yazmıştır uyuyamadım da onun da şişliği var üstümde bence

Psikolojik olarak iyi hissetsem kiloma da yansıyacak eminim bugün velayet raporu gelecek dün psikolog ile görüştük inşallah olumlu şeyler yazmıştır uyuyamadım da onun da şişliği var üstümde bence
Sıkıntı yapma bu hafta kilo veremssn diğer hafta verirsin herşey gönlünce olsun inşallah hep mutlu huzurlu ol inşallah güzel şeyler olmuştur velayet konusunda

Sıkıntı yapma bu hafta kilo veremssn diğer hafta verirsin herşey gönlünce olsun inşallah hep mutlu huzurlu ol inşallah güzel şeyler olmuştur velayet konusunda

İnşallah sırf karşı taraf canım acısın diye elinden geleni yapıyorlar hem suçlu hem güçlüler Rabbime havale ediyorum onları

Evettt
Kizlar gecen cuma :76.9
Bugun : 76.5
Fark : -400 gr
400 gr tartida ama tahmini arti 1 kg falan da yagdan gitmistir :) cunku bu hafta dogru durust ekmek bile yemedim
Haftaya rekor bekliyorum insallah
.
moni
Gecen hafta sen istediginde 78 çıkmıştım ona gore hesaplamadim
Artik bu hafta listeye girebilirsem takımımızı ucurabilirim Allah ımin izniyle☺

Kuzum yağdan gitmiştir elbet ama 1 kg yağ kaybı yaşamış olsaydın tartı da 1 kg az cıkardı

İnşallah sırf karşı taraf canım acısın diye elinden geleni yapıyorlar hem suçlu hem güçlüler Rabbime havale ediyorum onları
Allah yardımcın olsun canım benim Allah bildiği gibi yapsın onları küçücük bir yavru nasıl annasinden ayirabiliyorlar hayret ediyorum bizim tarafta öyle inşallah alamazlar velayeti canı gönülden diliyorum rabbimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…