Bende dun regl olmuşum valla tartı da fark ettimi etmedi mi bilmiyorum ama yine de vermişimMalesef ben güzel bir rakamla gelmedim çünkü regl oldm ödemimi atmaya çalıştım sabah erken uyandığımda ama yine de fayda etmedi
Olsun canım yine de cok aşırı bir kilo almamışsın kafana cok takma haftaya toparlarsınbugün sonunculuk garanti
Olsun canım yine de cok aşırı bir kilo almamışsın kafana cok takma haftaya toparlarsın
Sıkıntı yapma bu hafta kilo veremssn diğer hafta verirsin herşey gönlünce olsun inşallah hep mutlu huzurlu ol inşallah güzel şeyler olmuştur velayet konusundaPsikolojik olarak iyi hissetsem kiloma da yansıyacak eminim bugün velayet raporu gelecek dün psikolog ile görüştük inşallah olumlu şeyler yazmıştır uyuyamadım da onun da şişliği var üstümde bence
Sıkıntı yapma bu hafta kilo veremssn diğer hafta verirsin herşey gönlünce olsun inşallah hep mutlu huzurlu ol inşallah güzel şeyler olmuştur velayet konusunda
Karnı tok tartildiysan sayma canım normakde de cumadan cumaya olan kilolar dikkate aliniyor .Valla ben pazartesi gunu karnım tok olunca onu saymadım kaçamak yapmamştım zaten cuma dan itibaren saydım
Insallah canimPsikolojik olarak iyi hissetsem kiloma da yansıyacak eminim bugün velayet raporu gelecek dün psikolog ile görüştük inşallah olumlu şeyler yazmıştır uyuyamadım da onun da şişliği var üstümde bence
Kuzum yağdan gitmiştir elbet ama 1 kg yağ kaybı yaşamış olsaydın tartı da 1 kg az cıkardıEki Görüntüle 2885490
Evettt
Kizlar gecen cuma :76.9
Bugun : 76.5
Fark : -400 gr
400 gr tartida ama tahmini arti 1 kg falan da yagdan gitmistir :) cunku bu hafta dogru durust ekmek bile yemedim
Haftaya rekor bekliyorum insallah
.
moni
Gecen hafta sen istediginde 78 çıkmıştım ona gore hesaplamadim
Artik bu hafta listeye girebilirsem takjkizi ucurabilirim Allah ımin izniyle☺
Cikmiyo iste bende bak mesela ben mezun oldugumda 75ten asagidaydim ama belim 82 kusurlerdeydiKuzum yağdan gitmiştir elbet ama 1 kg yağ kaybı yaşamış olsaydın tartı da 1 kg az cıkardı
Valla kızlar sizlerle beraber kilo vermek okadar heyecanlı kiDün gece döndüm kızlar iyiki gelmişim yoksa öbür hafta yüzde 2 ye bölününce iyi olmuyor tartıya yetiştimEki Görüntüle 2885494 geçen cuma 61,4
Bugün 61,0
-400 gr çok bir fark yok
Valla incelme yaşıyorsan mükemmelCikmiyo iste bende bak mesela ben mezun oldugumda 75ten asagidaydim ama belim 82 kusurlerdeydi
Simdi 76 kiloyum belim 76cm
Benim matematik pert
Bende ilk diyete başladığım zamanlar gögğs cevrem 117 idi dun ölçtüm 112 ye düşmüşValla incelme yaşıyorsan mükemmel
Allah yardımcın olsun canım benim Allah bildiği gibi yapsın onları küçücük bir yavru nasıl annasinden ayirabiliyorlar hayret ediyorum bizim tarafta öyle inşallah alamazlar velayeti canı gönülden diliyorum rabbimdenİnşallah sırf karşı taraf canım acısın diye elinden geleni yapıyorlar hem suçlu hem güçlüler Rabbime havale ediyorum onları
SuperrrrBende ilk diyete başladığım zamanlar gögğs cevrem 117 idi dun ölçtüm 112 ye düşmüş