- 24 Mart 2021
- 1.285
- 4.965
- 23
Maşallah sana canım menülerin çok iyi çok azimlisin bence güzel bir ekşi göreceksinYarın tartı günümüz cok heyecanlıyım yarını sabırsızlıkla bekliyorum gecen hafta sabaha kadar uyuyamamıştım heyecandan
İnşallah canımmm umarım bir an once iatediğim hedefe ulaşırımMaşallah sana canım menülerin çok iyi çok azimlisin bence güzel bir ekşi göreceksin
Ulaşırsın inşallah yeter ki isteİnşallah canımmm umarım bir an once iatediğim hedefe ulaşırım
Canım nasıl tek öğün yiyebiliyor sun gec mi uyanıyorsun gunduz vakti hiç bişey yemiyor musunSelam arkadaşlar
Akşam tek öğün
1 porsiyon ızgara köfte
Salata
1 kilo civarı karpuz yedim
Bu aralar kafayı karpuz ile bozmuş durumdayım
Ya aslinda brnimkisi kronik varisCanım valla gecmiş olsun.
Kesinlikle haklısın bu devirde eger güvenecen yoksa cok zor
Ne gibi rahatsızlığın var acaba benimde topugumda Boyle sert sert hafif den açılma olmaya başladı sanki nasır gibi eskiden cok azdı şimdi gunluk Leslie yapınca artmaya başladı
3 senedirValla cok güzel kg vermişsin kaç aydır diyettesın
Her sabah 6:45 de ayaktayım canımCanım nasıl tek öğün yiyebiliyor sun gec mi uyanıyorsun gunduz vakti hiç bişey yemiyor musun
Ay canım aslında cok yanlıs yaa gunduz kendini aç bırakıp gece yiyorsun bence gunduzleri kahvaltı yapıp bitki çayları meyve tüketerek akşamı geçirmelisin gerçekten ozaman insanın abur cubur ihtiyacı kalmıyorHer sabah 6:45 de ayaktayım canım
Gündüz yemek yemeden durabiliyorum, kahve, soda yeterli geliyor.
Ben gece yiyicilerdenim. Aslında benim asıl sıkıntım yeme bozukluğu. Akşam 6 da bir başlarım, resmen yatana kadar yerim. Böyle saçma bir düzenim var. Hamurişi ve aburcubur delisiyim.
İnanki ben 1 bucuk aydır ne kola ne abur cubur hiç birisini yemiyorum düzenli kahvaltı ve ara öğünleri mi yapıyorum gerçekten abur cubur isteği hiç olmuyorHer sabah 6:45 de ayaktayım canım
Gündüz yemek yemeden durabiliyorum, kahve, soda yeterli geliyor.
Ben gece yiyicilerdenim. Aslında benim asıl sıkıntım yeme bozukluğu. Akşam 6 da bir başlarım, resmen yatana kadar yerim. Böyle saçma bir düzenim var. Hamurişi ve aburcubur delisiyim.
Ay canım aslında cok yanlıs yaa gunduz kendini aç bırakıp gece yiyorsun bence gunduzleri kahvaltı yapıp bitki çayları meyve tüketerek akşamı geçirmelisin gerçekten ozaman insanın abur cubur ihtiyacı kalmıyor
Biliyorum da, işte sıkıntı tam da oradaİnanki ben 1 bucuk aydır ne kola ne abur cubur hiç birisini yemiyorum düzenli kahvaltı ve ara öğünleri mi yapıyorum gerçekten abur cubur isteği hiç olmuyor
Tebrik ederimGünaydın kızlaaaar
2 temmuz cuma günü 89 kg cıkmıştım
Bugun 9 temmuz da 87.1kg
Fark -1.900
Detox yaptım ama faydası oldu mu olmadı mı bilmiyorum gecen hafta da 1.900 vermiştim bir haftalık süreç için gerçekten cok guzel yol kattettiğimi düşünüyorum göbeğim minicik kaldı Allah'ım hala inanamıyorum
Valla ben pazartesi gunu karnım tok olunca onu saymadım kaçamak yapmamştım zaten cuma dan itibaren saydım