Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İyi akşamlar kızlar
Sabah biraz gec kahvaltı oldu 12.00
1 adet haşlanmış yumurta
1 adet domates 1 adet salatalık bir parça maydonoz ile yapılmış yagsız tuzsuz salata
Küçük dilim peynir

16.30:
3yemek kaşığı haşlanmış nohut 2 adet salatalık bir parça maydonoz ile yapılmış cacık detox

18.30 yeşil çay

19.45 2 yemek kaşığı haşlanmış nohut 2 adet salatalık bir parça maydonoz ile yapılmış cacık detox

3 litre su yatana kadar 4 litre içeceğim

35 dk Leslie 105 puan

Yarın tartı günümüz cok heyecanlıyım yarını sabırsızlıkla bekliyorum gecen hafta sabaha kadar uyuyamamıştım heyecandan 💪🏻😶😶😶
Maşallah sana canım menülerin çok iyi çok azimlisin bence güzel bir ekşi göreceksin

Selam arkadaşlar
Akşam tek öğün
1 porsiyon ızgara köfte
Salata
1 kilo civarı karpuz yedim
Bu aralar kafayı karpuz ile bozmuş durumdayım🤭
Canım nasıl tek öğün yiyebiliyor sun gec mi uyanıyorsun gunduz vakti hiç bişey yemiyor musun

Canım valla gecmiş olsun.
Kesinlikle haklısın bu devirde eger güvenecen yoksa cok zor
Ne gibi rahatsızlığın var acaba benimde topugumda Boyle sert sert hafif den açılma olmaya başladı sanki nasır gibi eskiden cok azdı şimdi gunluk Leslie yapınca artmaya başladı
Ya aslinda brnimkisi kronik varis
Kilo aldigim an cikiyor meydana
Sabit 55_60 arasinda olursam pek olmuyor
Su an düşünyani halini
Valla cok güzel kg vermişsin kaç aydır diyettesın
3 senedir🤣🤣
Ama 8 kg ı 4 ayda verdim 84.5 tan aha 76 kusure dustum
Hala 76dayim insallah sabaha 75 i görürüm
O kadar kiloyu da işte aganigi naganigi dermişim🤣
🙈:confused::KK53::skandal::KK49:
Yani oyle simdilik konustugum biri var da
Tabi evlilik istemiyom bir aksilik olmazsa en az 2 sene.falan
Işte aşk dermişim iştahtan kesti eheeheh😊

Canım nasıl tek öğün yiyebiliyor sun gec mi uyanıyorsun gunduz vakti hiç bişey yemiyor musun
Her sabah 6:45 de ayaktayım canım ☺️
Gündüz yemek yemeden durabiliyorum, kahve, soda yeterli geliyor.
Ben gece yiyicilerdenim. Aslında benim asıl sıkıntım yeme bozukluğu. Akşam 6 da bir başlarım, resmen yatana kadar yerim. Böyle saçma bir düzenim var. Hamurişi ve aburcubur delisiyim.

Ben gece yiyicilerdenim. Aslında benim asıl sıkıntım yeme bozukluğu. Akşam 6 da bir başlarım, resmen yatana kadar yerim. Böyle saçma bir düzenim var. Hamurişi ve aburcubur delisiyim.
Ay canım aslında cok yanlıs yaa gunduz kendini aç bırakıp gece yiyorsun bence gunduzleri kahvaltı yapıp bitki çayları meyve tüketerek akşamı geçirmelisin gerçekten ozaman insanın abur cubur ihtiyacı kalmıyor

İnanki ben 1 bucuk aydır ne kola ne abur cubur hiç birisini yemiyorum düzenli kahvaltı ve ara öğünleri mi yapıyorum gerçekten abur cubur isteği hiç olmuyor

Herkese günaydın
Geçen hafta : 63,9
Bu hafta : 62,8
Fark : - 1,1 kg

Eklentiler

• IMG_20210709_071930.jpg
    IMG_20210709_071930.jpg
    89,8 KB · Görüntüleme: 32
Günaydın kızlaaaar 💪🏻💪🏻
2 temmuz cuma günü 89 kg cıkmıştım
Bugun 9 temmuz da 87.1kg
Fark -1.900
Detox yaptım ama faydası oldu mu olmadı mı bilmiyorum gecen hafta da 1.900 vermiştim bir haftalık süreç için gerçekten cok guzel yol kattettiğimi düşünüyorum göbeğim minicik kaldı Allah'ım hala inanamıyorum 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

Eklentiler

• IMG_20210709_094434.jpg
    IMG_20210709_094434.jpg
    60,7 KB · Görüntüleme: 33
Ay canım aslında cok yanlıs yaa gunduz kendini aç bırakıp gece yiyorsun bence gunduzleri kahvaltı yapıp bitki çayları meyve tüketerek akşamı geçirmelisin gerçekten ozaman insanın abur cubur ihtiyacı kalmıyor

İnanki ben 1 bucuk aydır ne kola ne abur cubur hiç birisini yemiyorum düzenli kahvaltı ve ara öğünleri mi yapıyorum gerçekten abur cubur isteği hiç olmuyor
Biliyorum da, işte sıkıntı tam da orada 🤪
O yüzden yeme bozukluğum var diyorum. Yaş olmuş 43, bazı alışkanlıklar zor değişiyor 🤭

Günaydın kızlaaaar 💪🏻💪🏻
2 temmuz cuma günü 89 kg cıkmıştım
Bugun 9 temmuz da 87.1kg
Fark -1.900
Detox yaptım ama faydası oldu mu olmadı mı bilmiyorum gecen hafta da 1.900 vermiştim bir haftalık süreç için gerçekten cok guzel yol kattettiğimi düşünüyorum göbeğim minicik kaldı Allah'ım hala inanamıyorum 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻
Tebrik ederim

X