Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin adınıza çok sevindim kaptanım üzülürdüm hem takımın kapanmasına hemde sizin kaptanliginizin alınmasına emeğiniz büyük bununla gelmiş geçmiş olsun inşallahHayırlı akşamlar kızlar
önceki mesajlarımdan birinde, takım olarak genel kurallar çerçevesinde bir sorunumuz olduğunu yazmıştım ve neticelendiğinde bilgilendireceğimi söylemiştim.
Konu sonuçlandı :
Maalesef ki Mydestinyy arkadaşımızın geçen perşembe günü yazmış olduğu üstte paylaştığım bu son mesajı , aşağıda yazmış olduğum genel kurallar çerçevesinin 1. maddesince Cuma yarışmalarından diskalifiye olmasını gerektirdi. Takım kaptanı olarak benim de aynı kuralın 2. maddesinden üye ile işbirliği gerekçesiyle ! kaptanlığımın düşürülmesi oylamaya sunuldu..
Cuma Zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri
CUMA YARIŞMASI KARAR DEFTERİ GENEL UYARI Bir yarışmacı, diğer yarışmacıya ve/ya takıma iğneyeleyici, hakaret içeren, küçümseyen, saygı yoksunu mesaj yazamaz. Takımlar arası bu türde tartışmalar olduğunda, ilgili kişiler site kuralları gereği ceza alır ve ilgili takımlar bir sonraki etapta...www.kadinlarkulubu.com
''6. HATALI BİLGİ VERME DURUMU ve YAPTIRIM
1. Üyeler herhangi bir nedenle kilo aldıklarında/tartılamadıklarında bunu bildirmek yerine saklama yoluna gidiyorsa ve kilo bildirimlerini fotoğraf ile yapmıyorlarsa durumun tespiti halinde geri alınmamak şartı ile diskalifiye edileceklerdir.
2. Üyelerin kilo almaları, tartılamamaları durumunda takım yönetimi ile anlaşmalı olarak etap listesine "kilosu sabit" şeklinde yazılması durumunda hem üye geri alınmamak şartı ile diskalifiye edilecek hem de ilgili takımın kaptanının kaptanlığı düşürülecektir. Yeni bir kaptan bulunamaması durumunda takım üyeleri karşılıklı anlaşma ilkesi ile diğer takımlarda yarışmaya devam edebileceklerdir. ''
OYLAMA SONUÇ ALINTISI AŞAĞIDADIR
4.takım: üye diskalifiye + Takım kaptanlığının düşürülmesi
5.takım :üye diskalifiye
6.takım: üye diskalifiye
9.takım: üye diskalifiye
13.takım :üye diskalifiye + Takım kaptanlığının düşürülmesi
Oy çokluğuna göre üyenin diskalifiyesi moni ve 10.takımın devam etmesi durumu ortaya çıkmıştır.
Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı
4. Takımdan @noram 13 haftada 10 kilo vererek mezun olmuştur. :nazar: Mezunumuzun karnesi: https://www.kadinlarkulubu.com/konu/cuma-zayiflama-yarismasi-mezunlari.126756/page-70#post-68751900 Tesekkur ederim kaptanim. Elinize saglikwww.kadinlarkulubu.com
Yarın detoxa devam ediyorum canım fasulye mercimek bulgur koymayacagım içinde salatalık ve maydonozlu olanını yiyeceğmArada bir iyi oluyor ben bir de çorba gibi olan değil de normal ayranla da yapmıştım o da iyi geliyor vücuda tek günlük yapıyordum onu :)
Canım sende mi detox yapıyorsun ??Gunaudin kizlaerrrr
Ilk defa boyle bir kahvalti yapiyorum : DDD
Eki Görüntüle 2884748
Mis gibi kuru fasulye pilav yapmısım ama ben bunlari yiyorum :)
Rabbim olmayanlara da nasip etsin
Olmayanlara yardim etmemize de nasip etsin
Amin
Canım ben bugunumu tamamladım bitirdim. Fakat ayran çorbasının içinde fasulye oldugu için midemi cok bulandırdı yarın yapabilirmmiyim bilmiyorum çorbayı içemezsem ayran yapıp içeceğim
Yarın detoxa devam ediyorum canım fasulye mercimek bulgur koymayacagım içinde salatalık ve maydonozlu olanını yiyeceğm
Canım valla hava sıcak olduguniçin mi bilmem ama gercekten fasulye gece yatana kadar midemi cok bulandırdı resmen fasulye ve yoğurt dan tiksincem diye korktumAyy mis gibi bugünkü yaptığın daha iyiymiş erken gelebilsem ben de öyle yapardım şahsen dünkünden ben de tiksindim tat tuz olmayınca yenmiyor cidden :d bugün normal yemek yedim yapamadım detoks haliyle
Canım valla hava sıcak olduguniçin mi bilmem ama gercekten fasulye gece yatana kadar midemi cok bulandırdı resmen fasulye ve yoğurt dan tiksincem diye korktum
Rabbim yardımcın olsun canım herşey gönlünce olur inşallahSelamlar kızlar şu sıralar davanın içerikleri için adliye işleriylr uğraşıyorum sabah oraya kadar gittim aranmadım şimdi arandım tekrar adliyeye gideceğim dua edin bana ne olur velayet konusu için kızımla birlikte bakacaklar duruma
Rabbim yardımcın olsun canım herşey gönlünce olur inşallah
Kendicapimda yapmaya calisiyorum biseylerCanım sende mi detox yapıyorsun ??
Allahım yaa diyette iken içmeyeceğim kahveler den birisi kesinlikle türk kahvesi tarzında yada sütlü kahve felan iç canım hem daha cok tok tutar ben 2.si bir arada olanı bile içmiyorum gerçekten kalorisi cok hemde herhangi bir faydası yok onun yerine ben sütlü şekersiz menengic kahve si içiyorumKendicapimda yapmaya calisiyorum biseyler
Su an hastanedeyiz de doktor ameliyattaymis eandevu saati gecikti
Biz de kantine geldik kankamla ( oglumla )
Neyse sutlu kahve aldim sade, seker koydum ictim
Hafi dedim.anasini satim paraya kıyıp ( 3.5tl:)))
Bi tNe daha içem
Kiz megersem ucu bir arada koymus koyarken de soyledi halbuki benim kafa nerdeyse eheheh :))
Attkm ona iki seker
Ööööö midem kalkti ya
Cope de atamadim ziyan olmasin diye ictim biraz hahahahah.manyagim ya
Neyse ben gidiyom doktorun yanina eve gidince detoksa devammmm
Kesinlikle.Allahım yaa diyette iken içmeyeceğim kahveler den birisi kesinlikle türk kahvesi tarzında yada sütlü kahve felan iç canım hem daha cok tok tutar ben 2.si bir arada olanı bile içmiyorum gerçekten kalorisi cok hemde herhangi bir faydası yok onun yerine ben sütlü şekersiz menengic kahve si içiyorum
Canım valla gecmiş olsun.Kesinlikle.
Ama hastaneninkantininde kahve gorunce içem dedim hem de uukum acilsin diye
Ya sosyal guvencesiz olmak cok kötü
55 tl muayene ucreti aldilar devlette
Hem de dr fogru durust bakamadi bile.diyebilirim
Acil ameliyati cikmis 3 te geldi odasina kapida 15 kisi vardi hizli hizli aldi
3 kez varis ameliyati oldum
10 kez köpük tedavisi falan
Kopuk tedabisinden kesin sonuc aldim
Tabi kilo alinca geri tekrarliyor bu varisler.
.
Doktor dedi ki ben kopuk tedavisine zaman ayirmiyorum işte X doktora gifin bidahaki sefere o yapiyordur dedi
Ilac yazdı
Sürekli kullanacakmisim
Dedim ki daha once bir dr bey omur boyu kullanacaksin demisti bir ilac yazmisti dedim ama tabi beni ameliyat ve kopuk ole tedavi eden dr istemedi ilac kullanmami
Neyse
Yazdigi ilac 70 tl
Anasını satim benim zaten gicencrm yok param yok nasil alayim
Almadim ya eylul gibi gidicem obur doktora x doktora köpüğebaslayacagim.insallah o zaman o doktorla konusurim ilac kullan derse kullanirim
Cjnku bu gittigim dr dedi ki eylul ekim gibi git cunku yazin yapilan kopuk tedavisi basarilinsonuc vermez dedi
Bacaklarina soguk kompres yap soguk dus al ayaklarini her gun havaya kaldir dedben zaten sey demistim 8 kg verdim zatsn kilo aldim diye cikti demistim
Aynen kilo vermeye devam dedi
Hadi eyvallah
Valla cok güzel kg vermişsin kaç aydır diyettesınKesinlikle.
Ama hastaneninkantininde kahve gorunce içem dedim hem de uukum acilsin diye
Ya sosyal guvencesiz olmak cok kötü
55 tl muayene ucreti aldilar devlette
Hem de dr fogru durust bakamadi bile.diyebilirim
Acil ameliyati cikmis 3 te geldi odasina kapida 15 kisi vardi hizli hizli aldi
3 kez varis ameliyati oldum
10 kez köpük tedavisi falan
Kopuk tedabisinden kesin sonuc aldim
Tabi kilo alinca geri tekrarliyor bu varisler.
.
Doktor dedi ki ben kopuk tedavisine zaman ayirmiyorum işte X doktora gifin bidahaki sefere o yapiyordur dedi
Ilac yazdı
Sürekli kullanacakmisim
Dedim ki daha once bir dr bey omur boyu kullanacaksin demisti bir ilac yazmisti dedim ama tabi beni ameliyat ve kopuk ole tedavi eden dr istemedi ilac kullanmami
Neyse
Yazdigi ilac 70 tl
Anasını satim benim zaten güvencem yok param yok nasil alayim
Almadim ya eylul gibi gidicem obur doktora x doktora köpüğebaslayacagim.insallah o zaman o doktorla konusurim ilac kullan derse kullanirim
Cjnku bu gittigim dr dedi ki eylul ekim gibi git cunku yazin yapilan kopuk tedavisi basarilinsonuc vermez dedi
Bacaklarina soguk kompres yap soguk dus al ayaklarini her gun havaya kaldir dedben zaten sey demistim 8 kg verdim zatsn kilo aldim diye cikti demistim
Aynen kilo vermeye devam dedi
Hadi eyvallah