Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yok ya ben 50lileri bir defa gördüm o yüzden şimdi bu kilo bana çok geliyor dıştan bakınca herkes yok bişey diyor da ben kendim beğenmiyorum en azından 55 olmak istiyorum ona da 7 kg var
Canım dişini sıkmış olsan 1 bucuk ay içerisinde verirsin rahatlıkla ben en son 50 kiloyu 11-12 yaşımda görmüşümdür birdaha da görmedim

Canım dişini sıkmış olsan 1 bucuk ay içerisinde verirsin rahatlıkla ben en son 50 kiloyu 11-12 yaşımda görmüşümdür birdaha da görmedim

Aynen belki de o yüzden biraz rahat mı takılıyorum ne keşke kendimi versem tam anlamıyla diyete vereceğim eminim daha fazlasını

tamam canım iyi tatiller, yine de tartılabilirsen iyi olur. mezuniyeti hak ettin bu hafta mezun olacaksın.

Hayırlı akşamlar kızlar

önceki mesajlarımdan birinde, takım olarak genel kurallar çerçevesinde bir sorunumuz olduğunu yazmıştım ve neticelendiğinde bilgilendireceğimi söylemiştim.

Konu sonuçlandı :

Maalesef ki Mydestinyy arkadaşımızın geçen perşembe günü yazmış olduğu üstte paylaştığım bu son mesajı , aşağıda yazmış olduğum genel kurallar çerçevesinin 1. maddesince Cuma yarışmalarından diskalifiye olmasını gerektirdi. Takım kaptanı olarak benim de aynı kuralın 2. maddesinden üye ile işbirliği gerekçesiyle ! kaptanlığımın düşürülmesi oylamaya sunuldu..

''6. HATALI BİLGİ VERME DURUMU ve YAPTIRIM

1. Üyeler herhangi bir nedenle kilo aldıklarında/tartılamadıklarında bunu bildirmek yerine saklama yoluna gidiyorsa ve kilo bildirimlerini fotoğraf ile yapmıyorlarsa durumun tespiti halinde geri alınmamak şartı ile diskalifiye edileceklerdir.
2. Üyelerin kilo almaları, tartılamamaları durumunda takım yönetimi ile anlaşmalı olarak etap listesine "kilosu sabit" şeklinde yazılması durumunda hem üye geri alınmamak şartı ile diskalifiye edilecek hem de ilgili takımın kaptanının kaptanlığı düşürülecektir. Yeni bir kaptan bulunamaması durumunda takım üyeleri karşılıklı anlaşma ilkesi ile diğer takımlarda yarışmaya devam edebileceklerdir. ''

OYLAMA SONUÇ ALINTISI AŞAĞIDADIR

4.takım: üye diskalifiye + Takım kaptanlığının düşürülmesi
5.takım :üye diskalifiye
6.takım: üye diskalifiye
9.takım: üye diskalifiye
13.takım :üye diskalifiye + Takım kaptanlığının düşürülmesi

Oy çokluğuna göre üyenin diskalifiyesi moni ve 10.takımın devam etmesi durumu ortaya çıkmıştır.

Motivasyonunuz düşmesin lütfen, cuma günü güzel sonuçlar bekliyorum.
Merak etmeyin benim motivasyonum tam fakat grupta kişi eksilmesi cok oldu galiba inşallah daha fazla kg vermek isteyen kişiler gelirde birbirimize destek oluruz

Yok ya ben 50lileri bir defa gördüm o yüzden şimdi bu kilo bana çok geliyor dıştan bakınca herkes yok bişey diyor da ben kendim beğenmiyorum en azından 55 olmak istiyorum ona da 7 kg var
Canım ben bugunumu tamamladım bitirdim. Fakat ayran çorbasının içinde fasulye oldugu için midemi cok bulandırdı yarın yapabilirmmiyim bilmiyorum çorbayı içemezsem ayran yapıp içeceğim

Hayırlı akşamlar kızlar
9.30
1 adet haşlanmış yumurta
Domates salatalık maydonoz ile yapılmış yağsız tuzsuz salata küçük dilin peynir

12.00 nohut fasulye bulgur mercimekli detox corbası 2 kepçe
14.00nohut fasulye bulgur mercimekli detox corbası 2 kepçe
16.00 nohut fasulye bulgur mercimekli detox corbası 2 kepçe
19.30 nohut fasulye bulgur mercimekli detox corbası 3 kepçe

3 litre su yeşil çay
45 dk Leslie 135 puan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…