Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bayrama daha zayıf girmek için cok iyi bence bayramlık almıştım 2 hafta once dun deNedim bol gelmeye bile başlamış 48 beden den 46 bedene kadar düştüm sayılır💪🏻😊😊😊
Kuru fasulye yokmuş onsuz olur mu yoksa marketten alsam mi kixlarrrr
Birazdan fisari cikicaz ogluşumla drniz kenarina
Yetisebilirsek markete aliriz

Kuru fasulye yokmuş onsuz olur mu yoksa marketten alsam mi kixlarrrr
Birazdan fisari cikicaz ogluşumla drniz kenarina
Yetisebilirsek markete aliriz
Fasulyesiz tarifde var içinde bulgur nohut yeşil mercimekli sadece ben fasulyeli tarifi yapmak istedim istersen markete gidebilirsen al gidemezsen fasulyesiz de yapabilirsin

Ben ikinci kasemi içtim bitirdim canım ama 1 bucuk saat sonra acıktırmaya baslıyor herhangi bir gaz problemi daha yaşamadım gurultu felan buyuk tuvalete ne zaman cıkarım bilemedim

Beni hiç acıktırmadı çünkü o derece istemiyor canım yemek tadı tuzu olmayınca :)) artık ta akşam yerim yersem ben

Beni hiç acıktırmadı çünkü o derece istemiyor canım yemek tadı tuzu olmayınca :)) artık ta akşam yerim yersem ben
Valla 2. Den sonra bende hiç acıkmadım 3. Karnım tok gibi yedim bakarım 6 da karnım tok gibi olursa 7 de felan yerim bende

Tesekkurler kizlar
Ben de yarim olarak baslayayim
Yarin bi doktor randevum.var eve gelince uapayim
Baska bisey yrmek yok dimi :)
Yapicam yarin aksam insallah🥰
.
Bir de nohut mercimek fasulye bulguru ayni temcerede haslasak ne olur hepsini birden

Nohut ve fasulyenin haşlanma süresi uzun mercimekle bulgur daha kısa sürüyor ben bulgurla mercimeği bir yaptım çünkü diğerleri hazırda vardı :)

Bayrama daha zayıf girmek için cok iyi bence bayramlık almıştım 2 hafta once dun deNedim bol gelmeye bile başlamış 48 beden den 46 bedene kadar düştüm sayılır💪🏻😊😊😊

Harika benim de spora önem vermem gerek dışardan bakınca bişey yok gibi ama her yerim bıngıl bıngıl :KK70:

Harika benim de spora önem vermem gerek dışardan bakınca bişey yok gibi ama her yerim bıngıl bıngıl :KK70:
Dun ilk defa eşim sen gerçekten kilo veriyorsun süzülmüşsün baya dedi cok mutlu oldum 😊😊💪🏻💪🏻💪🏻 ve sende kesinlikle spor yapmalısın günde yarım saat bile yapsan cok faydasını görürsün ben 45dk 1 saat yarım saat gibi yapıyorum gercekten sıkılaşma da cok yardımcı oluyor ama şuanlık daha sarkma yaşamadım

Dun ilk defa eşim sen gerçekten kilo veriyorsun süzülmüşsün baya dedi cok mutlu oldum 😊😊💪🏻💪🏻💪🏻 ve sende kesinlikle spor yapmalısın günde yarım saat bile yapsan cok faydasını görürsün ben 45dk 1 saat yarım saat gibi yapıyorum gercekten sıkılaşma da cok yardımcı oluyor ama şuanlık daha sarkma yaşamadım

Aynen bende diyete etki eden en büyük etkenler ekmeği kesmek 2-,2,5 litre su içmek ve spor yapmak bu 3ü bir arada olunca çok rahat veriyorum ama spor yapmaya 2 gün istekliysem 3.gün gidiyor o hevesi getiremiyoum geri eskisi gibi

Aynen bende diyete etki eden en büyük etkenler ekmeği kesmek 2-,2,5 litre su içmek ve spor yapmak bu 3ü bir arada olunca çok rahat veriyorum ama spor yapmaya 2 gün istekliysem 3.gün gidiyor o hevesi getiremiyoum geri eskisi gibi
Valla bende bir ara annemlere gittim kalfım 2 gun spor yapmadım 3. Gun eve geldim spor yapasım kaçmştı sonra kendi kendime dedim Fatma sacmalama istediğin kiloya ulaşmak istiyorsan yapmalısın dedim kalktım yaptım bazen kendimle konusunda bile motive olup hemen gaza gelip başlıyorum 🤣🤭🤭🙄

Valla bende bir ara annemlere gittim kalfım 2 gun spor yapmadım 3. Gun eve geldim spor yapasım kaçmştı sonra kendi kendime dedim Fatma sacmalama istediğin kiloya ulaşmak istiyorsan yapmalısın dedim kalktım yaptım bazen kendimle konusunda bile motive olup hemen gaza gelip başlıyorum 🤣🤭🤭🙄

Ben de öyleydim ama şu an o heves yok halbuki daha çok olmalı :KK70: bir an önce fitleşmeliyim o göbek gitmeli

Aslında senin şuan ki kg iyi gibi boyuna göre ama sık sık spor yapmış olsan bir an once göbek den kurtulursun

Yok ya ben 50lileri bir defa gördüm o yüzden şimdi bu kilo bana çok geliyor dıştan bakınca herkes yok bişey diyor da ben kendim beğenmiyorum en azından 55 olmak istiyorum ona da 7 kg var

X