- 3 Kasım 2014
- 15.770
- 19.085
Kesinlikle bende sırf cuma gunu daha iyi eksi gelsin diye detoxa başladım
Arada bir iyi oluyor ben bir de çorba gibi olan değil de normal ayranla da yapmıştım o da iyi geliyor vücuda tek günlük yapıyordum onu :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle bende sırf cuma gunu daha iyi eksi gelsin diye detoxa başladım
Canım dişini sıkmış olsan 1 bucuk ay içerisinde verirsin rahatlıkla ben en son 50 kiloyu 11-12 yaşımda görmüşümdür birdaha da görmedimYok ya ben 50lileri bir defa gördüm o yüzden şimdi bu kilo bana çok geliyor dıştan bakınca herkes yok bişey diyor da ben kendim beğenmiyorum en azından 55 olmak istiyorum ona da 7 kg var
O nasıl oluyor canım ayda bir detox yapacagım 2. Detoxum o olsun tarifini verirsenArada bir iyi oluyor ben bir de çorba gibi olan değil de normal ayranla da yapmıştım o da iyi geliyor vücuda tek günlük yapıyordum onu :)
Canım dişini sıkmış olsan 1 bucuk ay içerisinde verirsin rahatlıkla ben en son 50 kiloyu 11-12 yaşımda görmüşümdür birdaha da görmedim
O nasıl oluyor canım ayda bir detox yapacagım 2. Detoxum o olsun tarifini verirsen
AA cok guzel valla ayrana da bayılırımnormal bildiğimiz ayran biraz koyu yapıyorum kahvaltı 3 bardak öğle 3 bardak ara öğün 2 bardak akşam 2 bardak olarak sadece ayran içiyoruz katı bişey yok :))
AA cok guzel valla ayrana da bayılırım
İnşallah diğer aya denerim canım :) bizim diğer kızlar gruptan mı cıktı nerelere gittiler hiç yazmıyorlar sanki grupta iki kişi kalmışız gibi hissettimAynen güzel oluyor :)
İnşallah diğer aya denerim canım :) bizim diğer kızlar gruptan mı cıktı nerelere gittiler hiç yazmıyorlar sanki grupta iki kişi kalmışız gibi hissettim
Geçmiş olsun canımKızlar belim çok fena ağrıyor.
Eğilip kalkamıyorum uzanıp kalkarkende ağrıyor
tamam canım iyi tatiller, yine de tartılabilirsen iyi olur. mezuniyeti hak ettin bu hafta mezun olacaksın.moni kaptanım geçen gidicem demiştim ya gidemedim bugün gidiyorum annelerde kalicam biraz dönüşte taşıma işi falan aniden kaybolmayayim dedim yola cikicam 4 dk ya arada uğrarım tartı işi orda zor annemlerde tik bulmam imkansız gibi görüşürüz arkadaşlar kendinize iyi bakın
moni cim ben nanayım açık ve net diyorum sabah 94.4 çıktım çok moralim bozuk yediğine içtiğimr dikkat ediyorum fakat neden hala kilo var anlamıyorum o yüzden beni izine çıkarırmısın grubu da etkiliyorum haliyle bayram sonuna kadar toplarlamam lazım kendimi ödemin çok fazla bir türlü gitmiyot
Merak etmeyin benim motivasyonum tam fakat grupta kişi eksilmesi cok oldu galiba inşallah daha fazla kg vermek isteyen kişiler gelirde birbirimize destek oluruzMotivasyonunuz düşmesin lütfen, cuma günü güzel sonuçlar bekliyorum.
Canım ben bugunumu tamamladım bitirdim. Fakat ayran çorbasının içinde fasulye oldugu için midemi cok bulandırdı yarın yapabilirmmiyim bilmiyorum çorbayı içemezsem ayran yapıp içeceğimYok ya ben 50lileri bir defa gördüm o yüzden şimdi bu kilo bana çok geliyor dıştan bakınca herkes yok bişey diyor da ben kendim beğenmiyorum en azından 55 olmak istiyorum ona da 7 kg var
Çok güzel, azimle devamMerak etmeyin benim motivasyonum tam fakat grupta kişi eksilmesi cok oldu galiba inşallah daha fazla kg vermek isteyen kişiler gelirde birbirimize destek oluruz
Ay ablam teşekkür ederim ama şimdi mezun olmak istemiyorum bide ne zaman dönerim bilmiyorum ama inşallah 1 aya kalmaz mezun olurumtamam canım iyi tatiller, yine de tartılabilirsen iyi olur. mezuniyeti hak ettin bu hafta mezun olacaksın.