• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Beybicim leblebi kabizlik yapiyor mu sana da?
Ne zaman yesem yapisiyor sanki mideme,cok ta severim.
Arti tok tutuyor,1 lt su bir avuc ici leblebi olsa ogun,belki de dokunmaz..
Yok canım kabızlık yapmadı çok aşırı yemedim belki ondandır

Ben napcam ya çok acıkıyorum bugünlerde mptive olamıyorum vallah acaba bebek emzirdiğim için mi yoksa başka sürekli aklım yemekte yiyorum sonra pişman oluyorum (bütün yorumlara açığım)
Sen bebek emziriyorsun acikman cok normal canim

Günaydın canım erken kalkmak güzel ya insan daha dinç oluyor işleri erken bitiriyor
Bende sana katiliyorum ben 5 te keske sabah namazina kalkabilsem haftasonlari bazen kalkabiliyorum erkenden isleri tamamlamak hatta sabah 7 ye kadar spor yapmak cok iyi oluyor

Bende sana katiliyorum ben 5 te keske sabah namazina kalkabilsem haftasonlari bazen kalkabiliyorum erkenden isleri tamamlamak hatta sabah 7 ye kadar spor yapmak cok iyi oluyor
Bende 6 gibi kalkıyorum biraz evi topluyorum iyi oluyor spor yapmıyorum ama yürüyüşe baslicam inşallah

Kinoayı pişirip sarımsaklı yoğurtla karıştırıp içine maydanoz dereotu çiya tohumu pulbiber ve kuru nane ekleyip yenince hem çok lezzetli oluyor hemde bir öğün yerine geçip tok tutup yağ yakmaya yarıyor :KK39:
Gercekten denedim ve bayilldim süper bisey tok tutuyor ama normaldede acikmiyorum budiyet suresince hic acikmiyorum sadece adetliyken suan adet donemindeyim acikiyorum fakat derin nefesler aliyorum acukinca ardundan su icince butun acikmam geciyor😊😊😊😊🤗🤗🤗

Oda güzel iş yapmasakta erken kalkmak güzel ya
Canım ben kalkıyorum hem oğlanı da erken kaldırıyorum erken yatması için. 9da canlısı var zaten. Saat 10da kahvaltı saatleri oluyor o kahvaltısını yapıyor biz erken kahvaltı yapamioz. Eşim malum evde 1 seneye yakın. Oda geç yatıyor geç kalkıyor buz 11e doğru bazen 11den sonra kahvaltı yapioz. O saate kadar ben 1 litre falan su içiyorum. Kahvaltımı yapmadan asla enerjim olmuyor. Oyuzden iş miş yapmıyorum. Ama 8den 9a kadar yürüyüşümu yapıyorum parkta. Bazen 7bucukta. Çok iyi oluyor
Bende 6 gibi kalkıyorum biraz evi topluyorum iyi oluyor spor yapmıyorum ama yürüyüşe baslicam inşallah
Oh massallah 😊 yürüyüş sabitlenen kilonun kırılışını sağlıyor. Ben başlayalı 10 gün oldu ciddi değişimler oldu ve son 8 yıldır bu kiloya hiç düşmemiştim. Yürüyüş sayesinde. Psikolojikmen de çok iyi geliyor bu donemlerde
Gercekten denedim ve bayilldim süper bisey tok tutuyor ama normaldede acikmiyorum budiyet suresince hic acikmiyorum sadece adetliyken suan adet donemindeyim acikiyorum fakat derin nefesler aliyorum acukinca ardundan su icince butun acikmam geciyor😊😊😊😊🤗🤗🤗
Eeee boşuna yesillenmedin sen 😁🧿. Kafada bitirmek böyle birsey. Aciktigimizdan değil bu tamamen bizim beynimizin yönetmesi. Ben 5 ten sonra yemicem dedim beynime aaaa ben şok harbiden yemiyorum ve çokta alıştım. 40 yıl düşünsem buna dayanabilecegim aklıma gelmez di

Canım ben kalkıyorum hem oğlanı da erken kaldırıyorum erken yatması için. 9da canlısı var zaten. Saat 10da kahvaltı saatleri oluyor o kahvaltısını yapıyor biz erken kahvaltı yapamioz. Eşim malum evde 1 seneye yakın. Oda geç yatıyor geç kalkıyor buz 11e doğru bazen 11den sonra kahvaltı yapioz. O saate kadar ben 1 litre falan su içiyorum. Kahvaltımı yapmadan asla enerjim olmuyor. Oyuzden iş miş yapmıyorum. Ama 8den 9a kadar yürüyüşümu yapıyorum parkta. Bazen 7bucukta. Çok iyi oluyor

Oh massallah 😊 yürüyüş sabitlenen kilonun kırılışını sağlıyor. Ben başlayalı 10 gün oldu ciddi değişimler oldu ve son 8 yıldır bu kiloya hiç düşmemiştim. Yürüyüş sayesinde. Psikolojikmen de çok iyi geliyor bu donemlerde

Eeee boşuna yesillenmedin sen 😁🧿. Kafada bitirmek böyle birsey. Aciktigimizdan değil bu tamamen bizim beynimizin yönetmesi. Ben 5 ten sonra yemicem dedim beynime aaaa ben şok harbiden yemiyorum ve çokta alıştım. 40 yıl düşünsem buna dayanabilecegim aklıma gelmez di
Ssende baya baya if yapıyorsun sanki bende erken kalkıp saat 10,30 a kadar su içiyorum sonra kahvaltı yapıyorum iyi oluyor ya ben yaz kış asla geç kalkamıyorum ramazanda bile 8.30 da ayaktaydim

Yürüyüş konusuna gelirsek kesinlikle öyle hem bedenen iyi geliyor birde benim iştahımı kesiyor yürüyüş yaptım mi sis hissediyorum bir şey yiyesim gelmiyor

Seni bomba gibi bekliyoruz

Ay ben de bekliyorum kendimden bir bomba veremezsem çok üzülürüm gerçekten 3 litreden fazla du içiyorum yemek yememek için sakız çiğniyorum sabah erkenden kalkıp spor yapıyorum her yerim sızlıyor inşallah faydasını görürüm

Sen bebek emziriyorsun acikman cok normal canim
Öyle sütüm çok yok sadece kaynadığı zaman geliyor o da biraz emdikten sonra kaynıyor demekki illaki acıktırıyor en fazla 1, 2 ay daha yer kesilir muhtemelen ilkinde de böyle oldu

Ssende baya baya if yapıyorsun sanki bende erken kalkıp saat 10,30 a kadar su içiyorum sonra kahvaltı yapıyorum iyi oluyor ya ben yaz kış asla geç kalkamıyorum ramazanda bile 8.30 da ayaktaydim

Yürüyüş konusuna gelirsek kesinlikle öyle hem bedenen iyi geliyor birde benim iştahımı kesiyor yürüyüş yaptım mi sis hissediyorum bir şey yiyesim gelmiyor
Tabi if yapıyorum. Ama if olarak adlandirmiyorum. Sadece saatler ona denk geliyor. Kafada kurmuyorum. Çünkü saat 5 e kadar yeme kafasında oluyorum sürekli acıkıyorum.
Normal gidiyorum. İf için değil de benim yapımda sabah erken kahvaltı yok. Sevmiyorum sevemedim erken kahvaltı. 11den erken yiyemiyorum. Güzel böylesi 😅 senle aynıyız ozman sende aynı şekilde yapiosun. Ben kışın resmen bir boz ayı gibi oluyorum. Kapalı soğuk havada sıcacık yorganın altında uyurum horul horul 🤣 yürüyüş gibisi yok mutlaka yapmalısın dediğin gibi
Ay ben de bekliyorum kendimden bir bomba veremezsem çok üzülürüm gerçekten 3 litreden fazla du içiyorum yemek yememek için sakız çiğniyorum sabah erkenden kalkıp spor yapıyorum her yerim sızlıyor inşallah faydasını görürüm
Hersey senin elinde canım biliyorsun 😊🎶

Canm regliyim. Yoksa 1 veya 1.5 saat yürüyorum. Yarım saatte leslie yapiodum.. Bitsin gene başlıcam. Harika oluyor. Ama suyu gerçekten 1.5 litre den fazlası mümkün değil aksine fazla su bende ödem yapıyor.

Canm insülini olan ilaçsız kilo veremiyorsun canm

Seni bomba gibi bekliyoruz

Canım gene unutmuşsun geçen dedim 1 saat yuruyus yarım saat leslie cuma günü
canım benim puanlarını yazsan bende sana cevap verdim ama sen okumadın sanıırm

Back