• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yapacak birsey yok canm sağlık için en azından ideal kilomu a gelene kadar ayrı yiyeceğiz. Sonra normale döneriz.
Ama sen yesillenmissin artık 😅 seni zayf gözüyle görebilirim. Sen eşimle gönül rahatlığıyla ye bence.

Bende 3 gündür 5 te kapatıyorum. Tek başıma yiyiyorum vallahi napim 6 7 bana çok geç geliyor. Ve sistem çok güzel verdiroyor. Kilomu verince gene beraber yeriz nolcak 😅

Canım benm sporlariyazmamissin dün 1 saat yuruyus ve yarım saat leslie yaptım. Paylaştım ama resim olarak paylaştım oyuzden gormemissindir

Zumba hangisini yapiosun canin
Vallahiiii tebrik ederim seni ❤❤❤❤❤

Şunu anladim galiba öbür takim larda baya azimliler var
bu siteye üye olduğumdan bu yana üçüncü takımım :-) neler gördüm neler :KK24:
Gunaydın arkadslarrrrr
Bu hafta rekora hazır mıyızzzzzz🙋💪💪
İlk gun giden - 500gr wuhuuuu
İnşallah hedef cumaya kadar 75 kilidini açmak
Aşk sen nelere kadirsin😃 dermişim:))))
maşallah devamı gelir inşallah :nazar: aşık mı oldun kız baby :-)
Kızlar ben gene 300 gr eksi çıktım ve ben şunu anladım 5 ten sonra yemez iseniz muhteşem sonuç elde ediyorsunuz ve hergun 😍😍😍😍😍 yemediğiniz suredede herzaman kinden bir tık fazla su içilecek. Ve hareket Tabiki 🥰 çoookk mutluyum yıllardan 72 yi görmemiştim yahhhh🧿

Dünde uzun süredir görmeyen sınıf velileri gördü benim. Dediler vallahi tanıyamadım seni dediler Yaaaaaaa aa amaaa ya bu nasıl mutluluk. Bence herkes toparlanması ve bu hafta 1ci olmalıyız. :halay: :halay: :halay: :halay: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Tam harika gidiyorum gene pazartesi regil günü geldi ya. Ödeme dolu am gene. Neyse yeşil çay ıcicem artık napim. Hele o tatlı krizi beni benden alıyor. Sütlaç yapicam yada puding. Bakayım hangisinin kalorisi düşük. Pazartesi en az 1.5 saat yurumeliyim regli olmadan. Sansliyimki yürümek bile bana inanılmaz yarıyor. Ağır sporlar hiç bir zaman gerek duymadi vücudum.
:halay::halay::halay:
o tür durumlarda puding ve sütlaç yapma canım. emeğini boşa harcama. hurma arası ceviz ya da şekersiz fıstık ezmesi harikulade oluyor.

Oylede benim esim isten 6 da cikiyor gelmeside 1 saat suruyor ben en gec 8 de yemek isini bitirmis oluyorum ama indan ayri yemekte olmuyor bir kac gundur is yigunlugu nedeniyle sekizde evde oluyor ben yemegimi bitirmis oluyorum oda beni neden beklemedin falan diyor olmuyor maalesef 5 te yemek isini bitirmek.😫😫😫 if te kolay gidiyor kilolar if in saatleri bana uymuyor bizde kahvalti en gec sekizde biter oglen yemegi saati en gec 13.30 aksam yemegi yazin bazen 10 bile oluyor benim esim tek yemek yemekten nefret eder oyuzden ona masada eslik ederim saat kac olursa olsun diyet yaptigimdan beri gec geldiginde kendi yer yemegini üzülüyor bende onu uzmemek icin ayak uyduruyorum olmuyor maalesef en gec 17.00 isi maalesef haftasonlari gec kahvalti en gec 13.00 de kahvalti ve aksam yemegi saat 22.00 i buluyor
şöyle yapabilirsin: ana yemeğini erken yersin. eşinle masada da ara öğün yapabilirsin.
Hu huu tanıdık kimse varmı diye bı bakayım dedim nasılsıniz hanımlar. Nasıl gidiyor.
ben varım :halay::KK200::deli:

o tür durumlarda puding ve sütlaç yapma canım. emeğini boşa harcama. hurma arası ceviz ya da şekersiz fıstık ezmesi harikulade oluyor.

şöyle yapabilirsin: ana yemeğini erken yersin. eşinle masada da ara öğün yapabilirsin.

Super fikir bu vallahiiii

Hu huu tanıdık kimse varmı diye bı bakayım dedim nasılsıniz hanımlar. Nasıl gidiyor.
Ben varım napiosun nerelerdesin buralardan uzaklaşma mezunu oldun gittin

Ya canım geçen ceviz aldık o bile kaç para olmuş. İnan kısa çalışma ödeneği ile geciniyoruz şuan. Oyuzden çok çerez kuruyemis tarafına yonelemiyorum çok pahalandi onlar ya. Eşimde çok gdrke görmediği için sadece temel şeyleri alalım diyor. Ayrıca ben kendimi çok kısıtlama taraftarı değilim. Buz sefer daha çok yiyesim geliyor

Ya canım geçen ceviz aldık o bile kaç para olmuş. İnan kısa çalışma ödeneği ile geciniyoruz şuan. Oyuzden çok çerez kuruyemis tarafına yonelemiyorum çok pahalandi onlar ya. Eşimde çok gdrke görmediği için sadece temel şeyleri alalım diyor. Ayrıca ben kendimi çok kısıtlama taraftarı değilim. Buz sefer daha çok yiyesim geliyor
doğrudur canım. Allah kolaylık versin. kuruyemiş gerçekten tavan yaptı :sinirli:
o zaman sütlaç yap. az yersin. üstüne tarçın eklersin.

bugün sabahtan bu yana bir tuhaftım nedense. aslında normal uyudum. ne az ne de çok ama başımda bir ağırlık vardı. herşeye karşı bir isteksizlik. tabi kaç haftadır sınırlı hareket ve yürüyüş. ister istemez vücut ağırlaşıyor ve psikolojik yönü de var. az önce azcık spor yapayım dedim. yok isteksizim. sonra bir fırladım yerimden gittim ev spor ayakkabılarımı giydim. biraz leslie yaptım ama birden heveslendim. çok iyi geldi.

Gittim mi geldim mi bende bilmiyorum geçmişe şöyle bir baktım da hep oyalanmisim. Geçen yıl bu zamanlar 76-77 miş sizler nasılsınız özledim sizleri uzaktaki arkadaşlarimsiniz uzak olmayan 🥰

Insallah canım benim:)
Aşıķ olmus olabilirim zira senelerdir aşk yuzu görmedim 🤣🤣 ya şaka bir yana eskiden de hoslandigim biriydi kendini bana saklamış dermişim 🙃🙃
Ya bakalim ya oyle takiliyoz henüz bir sey yok gibi

Insallah canım benim:)
Aşıķ olmus olabilirim zira senelerdir aşk yuzu görmedim 🤣🤣 ya şaka bir yana eskiden de hoslandigim biriydi kendini bana saklamış dermişim 🙃🙃
Ya bakalim ya oyle takiliyoz henüz bir sey yok gibi
olsun öyle deme. hiç belli olmaz bu işler. hakkınızda hayırlısı olsun. çok sevindim :KK73::KK73::KK73::nazar:

bugün sabahtan bu yana bir tuhaftım nedense. aslında normal uyudum. ne az ne de çok ama başımda bir ağırlık vardı. herşeye karşı bir isteksizlik. tabi kaç haftadır sınırlı hareket ve yürüyüş. ister istemez vücut ağırlaşıyor ve psikolojik yönü de var. az önce azcık spor yapayım dedim. yok isteksizim. sonra bir fırladım yerimden gittim ev spor ayakkabılarımı giydim. biraz leslie yaptım ama birden heveslendim. çok iyi geldi.
spor en iyi terapidir insana

Sabah kahvaltisi
Yulaf tost

Ara öğün
Nescafe
5 çiğ badem

Öğlen yemeği
Kinoali salata

Ara öğün
Ketojenik tarhana kraker

Aksam yemegi
Kabak spagetti