- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
iyiler kadar yüksek eksilerde olduğu için kötüydük.Kaçıncı olduk
Bence bu hafta çok iyidik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiler kadar yüksek eksilerde olduğu için kötüydük.Kaçıncı olduk
Bence bu hafta çok iyidik
canım takım dereceye giremedi. sen bireyselde 2. oldun. tebrik ederimAaa ikinci olmuşum ya kizzzz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Canım ananasa nerden bulayım ki yaw ha deyince alınacak bisi değil yeşil çay içsem?Ananasin odem olusmanasi icin etkisi var ayni zamanda muthis bir yag yakici ben ananasin kabuklarini iyice temizledikten sonra kabuklari ve yarim limonu tencereye koyuyorum 1 poset yesil cay koyuyorum poset yesil cayi icini cikartarak koyuyorum ben yarim cay kasigi zencefil atiyorum sicak su koyuyorum yariya yafar 5 dakika demliyorum süzüp butun gunbunu iciyorum ozellikle regl doneminden once vucudun su tutmasini engelkiyor bu cay ben regl donemlerimde ozellikle son 2 regl doneminde bunu uyguluyorumcok şükür son iki adetimde artiyi gormedim tartida. Kollarini yorma fazla dedigim gibi cok fazla kol hareketi var youtube da bunlar eritmek adi altinda kas yaptirici kol kaslari icin ermesi ucin pet siselerle kendin 10 gun kollarini yormadan gunde sabah 10 aksam yatmadan öncede 10 tane yapsan hergun düzenli 10 gun sonra kollarinin inceligini goruceksin ben 10 gun pilates annesi yapmistim o su sileriyle butun vucudu calustirici hareket yaptiriyor aynada 10 gun icinde kollarimin inceligini farketmistim ilk 2 ay devam ettim kollarim inceldi pilates annesine bile gerek yok evde kullanmadigin pet siselerle yaparsin canim inan kendini yormadan alisirsin![]()
tebrik ederim canımAaa ikinci olmuşum ya kizzzz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sagolasin canım inşallah haftayada grupça 1ci oluruzcanım takım dereceye giremedi. sen bireyselde 2. oldun. tebrik ederim![]()
inşallahSagolasin canım inşallah haftayada grupça 1ci oluruz
Tamam canm öyle deneyelimCanlarim kollar hareket edilince 15 gun yeter zaten diyet ve kol hareketleriyle en hizli giden kilo kollarinizdir 21 gun luk programlar kas yapma dir bilginize .bilgi online spor hocam.once kollariniz gider. elinizde pet siselerle gunde 20 haret yapsaniz bir hafta bilemediniz 10 gunde kollar inceliyor ha diyosaniz kollarim kas yapsin kasli dursun bana soylemisti spor hocasi 21 gunluk programlar var kas yaparsin demisti
Allah şifa versin canımKizlar benim belim tutuldu 3 gun spor yasakk![]()
Allah şifa versin canımAy benim de disim fena çok kötüyüm tadım tuzum yok gerçekten
Tebrik ederim canımAaa ikinci olmuşum ya kizzzz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Saol canımTebrik ederim canım
Tebrik ederim sekerim perfect sin❤❤❤❤Saol canım![]()
GünaydınGu
. Nay
.
.
.
. DııııNNn
![]()
Şunu anladim galiba öbür takim larda baya azimliler varcanım takım dereceye giremedi. sen bireyselde 2. oldun. tebrik ederim![]()