- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Hayranlarim zaten çoktu dermişimCanım benim de öyle oldu 1.5 kilo fazla zciktim bisey yemedigim halde ben şok ve etap sonuncusu oldum. Tamamen ramazandan kaynaklı bide wc Tabiki. Oyuzden hiç motive ni kaybetme. Benimkide düştü şükür
Hayranların çoğalıyor
Düzenini oturt o düşecek canım. Bol su hareket ve inşallah wc
Sana bu gidişle kilit falan dayanmazHayranlarim zaten çoktu dermişim
ay şaka bir yana, hayran cok da olsa een odununu bulmak benim işimama işte kısmet, yine de eski esimle evlendigim icin oyle bir pismanligim yok sonucta hoslandim sevdim evlendim ,olmadi ışte , tatli bir evlada sahip oldum
Ha bundan sonra tek kelimelik bile işimolmaz onunla.
O kadar
Bu haftaki hedefim 75 kilidini acmak insallahhhhhhhamin
Ay insallah canımmmmmSana bu gidişle kilit falan dayanmaz
Kız baya geç gelmiş oraya yaz. Burda benim yazlıkları çıkaralı baya oluyormutlu pazarlar herkese. bugün yazlıklarımı çıkarttım. onlarla uğraştım. ev beden beden giysi dolu
ortada bir iki vardı. onlarla idare ettim. gerisini bugün çıkarttım.Kız baya geç gelmiş oraya yaz. Burda benim yazlıkları çıkaralı baya oluyor
Bende nisanin basinda cikardim yazliklariKız baya geç gelmiş oraya yaz. Burda benim yazlıkları çıkaralı baya oluyor
Gardrobsta canım,ama sitenin işleyişini beğenmedim.Nerde kız
Vallahi ben artık ev değil kendime alicam giyecek kıyafetim yok ya. Bu yaz etek giymek istiyorum. Diz altı. Eşim paltolona falan izin vermiyor. Hele zayıfladım ya artık hiç izin vermiyor biseye. Hatalarım belli olmucakmis. Varmi bildiğin siteGardrobsta canım,ama sitenin işleyişini beğenmedim.
Satmak için iyi,ama alırken kargo yok diyorlar,17 TL hizmet bedeli alıyorlar.
Dolaptan alacağım,en azından kargo sana ait diyorlar,biliyorsun ne nedir.
Bir de gardrobsta fiyatlar daha yüksek.
Ama vallahi emaye çaydanlık koleksiyonu yapasim geldi,nasıl guzelleeeer nasıl
Çıtır olunca kıskandı enisteeeVallahi ben artık ev değil kendime alicam giyecek kıyafetim yok ya. Bu yaz etek giymek istiyorum. Diz altı. Eşim paltolona falan izin vermiyor. Hele zayıfladım ya artık hiç izin vermiyor biseye. Hatalarım belli olmucakmis. Varmi bildiğin siteikinci el istemiyorum hizmet bedelide ödemem
Annem mm caydanlıklar ne kadar pahalı yaÇıtır olunca kıskandı enisteee
Valla canım ben çarşıdan alışveriş yapardım,pandemiden beri de bişey aldığım yok.
Ben de bu akşam dedim eşime,bosaltacagim su dolapları,bakarsan çok ama giymeye bişey yok diye.
Elbiselerim vardı,onlardan kalanı çöpe atasim var.
Gardrops 2ci el sitesi ama sıfır etiketli ürünler de var canım.
Filtrelere istediğin fiyatı ve durum yerine de sıfır etiketli seçiyorsun,dünya kadar şey var.
Çaydanlıklar da sıfır,kullanana saygım var ama ben hele mutfak eşyası kimsenin kullanmam.
Fakat 2ci el bence çok güzel birşey,birinin kullanmadığı diğerinin ihtiyacı oluyor,dönüşüm sağlanıyor .
Alışmak lazım aslında,hiç denemesem de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?