- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| +100 | +70 | +70 | ||||
| +135 | +285 | +185 | ||||
@emxeren | +90 | +90 | +60 | ||||
A Abceli52 | - | - | - | ||||
B Bugunneselibirgun | +70 | +300 | +215 | ||||
| - | + | + | ||||
| +60 | +45 | +120 | ||||
| + | + | +130 | ||||
E Eftalios | +240 | +250 | +180 | ||||
| - | + | + | ||||
@Babsy baby | + | + | - | ||||
E Etabiti | +30 | + | + | ||||
Karsi tarafa iftira davasi ac canim guclu bir kadinsin sen hakliligini ispat edersin hemen karsi dava acBoşanma aşamasındayım karşı tarafın çirkinliklerinden çirkefliklerinden haklı olarak çıkmak istiyorum inşallah canımı sıkıp duruyorlar
İyiyimm sen nasılsın ? Ne işin var burda hâlâ mı diyet yoksa :)Dinom gelmiş
Naber, nasılsın?
En temizinden bir kurtulus diliyorum kisa zamanda=/
Karsi tarafa iftira davasi ac canim guclu bir kadinsin sen hakliligini ispat edersin hemen karsi dava ac
Bir an once kurtumani dilerim rabbimden insallah haketmedigin seyler yasiyorsun bunlar insanin moralini bozar amaclari bu yildirmak boyle insanlar insanlari iftiralarla dusurecegini sanirlar rabbim versin cezalariniAmin inşallah kurtulurum pisliklerden
Davayı ben açtım zaten onlar cevap verip karşı dava açtı yazdıklarının dışında canı sıkılan beni arayıp içini döküyor olayların olalı 2,5 ay oldu hala kötü düşünmeyip açıyorum telefonu amaç işitmediğim hakaret kalmıyor artık açmıyorum onların yüzünden moralim alt üst oluyor o lafların hiç birini hak etmiyorum
Bir an once kurtumani dilerim rabbimden insallah haketmedigin seyler yasiyorsun bunlar insanin moralini bozar amaclari bu yildirmak boyle insanlar insanlari iftiralarla dusurecegini sanirlar rabbim versin cezalarini
Tşk canımCok güzel
Şaka gibi canım 15 kg gibi bir rakamı üç günde almış olsan hissedilirdiBenim elektronik tarti kafayi yedi yine ne zaman sabahtan beri tartiliyorum 90. 80 gosteriyor ben ne agladim safim ben ya3 gunde doksana ciktim diye yemek yemedigim spor yaptigim halde esim tartildi onda da 90.80 cikinca bunda bir gariplik var diye su girmis hafizasina damacanayi bosaltirken su girmis servis aldi temizleyip yarin aksama dogru teslim edecek dun cekilmistik 73 kusurdu ben 90 i gorunce kafa yandi ne bileyim bozuldugunu yaaa ben
kimleri görüyorum, dinommm hoşgeldin
Şimdiye kadar zayıflamış olmamız gerekmiyor muydu can ablamkimleri görüyorum, dinommm hoşgeldin
yıl oldu 2021, bin yıldır da buradayız hala zayıflıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?