Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlarrrrrrrrrr
Dayanamayacağım pazartesiye kadar
Az önce tartıldım 78.5
Yuppii÷
Dusunsenize 1 günde giden 1.4 kg
Ve de wc cıkmadım
Ve de regl öncesi son iki üç gün
Hamd olsun Rabbim sonunda oluyor ya
Hem sevildiğini bilmek(malum biliyorsunuz eşim olacak adam özgüvenimi o kadar yerle yeksan etmişti ki ilgisizlik ile, şimdi başka birinin hem de benim de elektrik aldıgım birinin beni begenmesi, tabi reddettim çünkü oğlum büyümeden evlilik yok kesin kararlıyım, oglum benim hassas noktam. Öte git dese, bagırsaadamı parçalarım herhalde o nedenle no evlilik,) hem ailenle mutlu olmak cok iyi geldi
Kabus gibi birkaç senden sonra hak etmiştim ama değil mi
Aman nazar degmesin
Rabbim cok sukur
Eski çıtı pıtı Baby Cat olacağım galiba

Saaahaaanesin yaaaa,ciiitiiiir ol,o adamla eeeevlen,ex kocan da caaatlaaasiiiin

Menümü yazayım malum hafta sonları yazamıyorum

Sahur yok

İftar
Beyti kebabı yoğurt eşliğinde
Yanına daha ne yapacağımı düşünüyorum da bulamadım bi türlü

Su 2 lt içerim

Spor yok
Salataya ne dersin,biraz yulafta katabilirsin...

Olsun bugün telafi edersin
Oooo ben 69 olana kadar sen 10 kilo verdin bile neredeyse yawww napion jöle bizede soleeee

Kizlar menumu yazayim
Sabah kahvaltisi
Yogurtlu yulaf

Ara öğün
Yok

Oglen yemeği
Yok

Ara öğün
Yok

Aksam yemeği
1 dilim haslama tavuk
Yarim salata

Su
2 litre

Spor
Tum gun disardaydim 6 saat yürüdüm ben bugun 25.000 adim atttim

Dur daha onumde Allah izin verirse uzun bir omur var. Hemen ilk talibe atlamayayim
Ay napcan canım ya keyfine bak valla kafan rahat ohhh ya erkek dırdırı yok tabi birgün mecburen evlilik olur tabi yalnızlık Allah'a mahsus ama keyif çat evlenmeden önce

Olsun bugün telafi edersin

Oooo ben 69 olana kadar sen 10 kilo verdin bile neredeyse yawww napion jöle bizede soleeee

Canim benim iki ogun saay 19.30... saat 00.00
Bazen geceleri hafif atlattigim da oldu az yiyerek. Ama bugun sanki biraz istahliyim malum gun arefesinde:)
Ay napcan canım ya keyfine bak valla kafan rahat ohhh ya erkek dırdırı yok tabi birgün mecburen evlilik olur tabi yalnızlık Allah'a mahsus ama keyif çat evlenmeden önce
Amaan aynen ya. Istediğin saatte yat istediginde kalk istedigin zaman yemek yap. Mis mis
Tabi bana deger veren biri olsa,bayila bayila yaparim bunlari ama kolay kolay guvenemem bu saatten sonra kimseye

Saat 22.30
6 petibor bisjuvi ile 1 bardak cay
.
Saat 00.30
1 kucuk kase hazir corba
Az bir sey seyden yedim tarif edeyim: ekmekleri parcaladim salca koydum sogan sarimsak yag koydum karistirdim .tavada 15 . 20 saniye ısıttım. Ev halki bayıldı :) ben de tabi, az bir sey yedim
....
Suyum henuz 1 lt
Mydestinyy

Tabiki de bir gün evlenicen kimse hayatı boyunca yalnız kalmak istemez hazır fırsatın varken keyfini çıkar keşke olmasaydı böyle ama kader işte bu mübarek günde rabbim karşına çıkaracağı kişiyle bir ömür boyu mutlu mesut olursun rabbim herkesin yardımcısı olsun herkesin evinde mutluluk huzur eksik olmasın inşallah hepinizi çok sevdim yakın akrabalardan daha iyisiniz her ne kadar da sadece nicklede olsa konuşmamız

Bende o şekilde yiyiyorum. Canım kaç günde bir ı cikiosun wc ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…