- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Saaahaaanesin yaaaa,ciiitiiiir ol,o adamla eeeevlen,ex kocan da caaatlaaasiiiinKızlarrrrrrrrrr
Dayanamayacağım pazartesiye kadar
Az önce tartıldım 78.5
Yuppii÷
Dusunsenize 1 günde giden 1.4 kg
Ve de wc cıkmadım
Ve de regl öncesi son iki üç gün
Hamd olsun Rabbim sonunda oluyor ya
Hem sevildiğini bilmek(malum biliyorsunuz eşim olacak adam özgüvenimi o kadar yerle yeksan etmişti ki ilgisizlik ile, şimdi başka birinin hem de benim de elektrik aldıgım birinin beni begenmesi, tabi reddettim çünkü oğlum büyümeden evlilik yok kesin kararlıyım, oglum benim hassas noktam. Öte git dese, bagırsaadamı parçalarım herhalde o nedenle no evlilik,) hem ailenle mutlu olmak cok iyi geldi
Kabus gibi birkaç senden sonra hak etmiştim ama değil mi
Aman nazar degmesin
Rabbim cok sukur
Eski çıtı pıtı Baby Cat olacağım galiba
Salataya ne dersin,biraz yulafta katabilirsin...Menümü yazayım malum hafta sonları yazamıyorum
Sahur yok
İftar
Beyti kebabı yoğurt eşliğinde
Yanına daha ne yapacağımı düşünüyorum da bulamadım bi türlü
Su 2 lt içerim
Spor yok
Dur daha onumde Allah izin verirse uzun bir omur var. Hemen ilk talibe atlamayayimSaaahaaanesin yaaaa,ciiitiiiir ol,o adamla eeeevlen,ex kocan da caaatlaaasiiiin
Olsun bugün telafi edersinValla canım söyle söyleyeyim.l
Minimum iki litre içmeye çalışıyorum.
Baharatcidan aldığım açık yesilcayim bitti. Bugün marketten karanfilli tarçınlı aldım çok güzel
Kayısı çayı içiyorum iki gündür. Sindirime ilgili sıkıntı yaşıyorum
Suyu çok içtim
Ama malesef bende iftarda değilse de çayın yanına bugün abarttım baya
Oooo ben 69 olana kadar sen 10 kilo verdin bile neredeyse yawww napion jöle bizede soleeeeKızlarrrrrrrrrr
Dayanamayacağım pazartesiye kadar
Az önce tartıldım 78.5
Yuppii÷
Dusunsenize 1 günde giden 1.4 kg
Ve de wc cıkmadım
Ve de regl öncesi son iki üç gün
Hamd olsun Rabbim sonunda oluyor ya
Hem sevildiğini bilmek(malum biliyorsunuz eşim olacak adam özgüvenimi o kadar yerle yeksan etmişti ki ilgisizlik ile, şimdi başka birinin hem de benim de elektrik aldıgım birinin beni begenmesi, tabi reddettim çünkü oğlum büyümeden evlilik yok kesin kararlıyım, oglum benim hassas noktam. Öte git dese, bagırsaadamı parçalarım herhalde o nedenle no evlilik,) hem ailenle mutlu olmak cok iyi geldi
Kabus gibi birkaç senden sonra hak etmiştim ama değil mi
Aman nazar degmesin
Rabbim cok sukur
Eski çıtı pıtı Baby Cat olacağım galiba
Sağol ablacım cacık yaptım hafif olsun diye zaten ağır bişey bide vicdan yapıyorum gece gece ama olan olduSalataya ne dersin,biraz yulafta katabilirsin...
Ay napcan canım ya keyfine bak valla kafan rahat ohhh ya erkek dırdırı yok tabi birgün mecburen evlilik olur tabi yalnızlık Allah'a mahsus ama keyif çat evlenmeden önceDur daha onumde Allah izin verirse uzun bir omur var. Hemen ilk talibe atlamayayim
Ay maşallah sana da abla 106 kilodan 67 kiloya inmişsin görünce gözlerim pörtlediBu hafta birinci olmuşsunuz hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorumZerosima senide ayrıca tebrik ediyorum
Canim benim iki ogun saay 19.30... saat 00.00Olsun bugün telafi edersin
Oooo ben 69 olana kadar sen 10 kilo verdin bile neredeyse yawww napion jöle bizede soleeee
Amaan aynen ya. Istediğin saatte yat istediginde kalk istedigin zaman yemek yap. Mis misAy napcan canım ya keyfine bak valla kafan rahat ohhh ya erkek dırdırı yok tabi birgün mecburen evlilik olur tabi yalnızlık Allah'a mahsus ama keyif çat evlenmeden önce
Saat 22.30Kizlar gece olunca, ne yedigimi unutuyorum
O nedenle yazayim simdi
Zaten ekmek cok kacti gece bir sey yemeyecegim
Menu
2 kucuk.kase yesil bexelye sogan.türlüsü
Salata
Ayran
Biraz ekmek oyle cok degil ama.normaldekinden fazla :)
.
Gece 2 gibi tam menuyu paylaşacağım
Tabiki de bir gün evlenicen kimse hayatı boyunca yalnız kalmak istemez hazır fırsatın varken keyfini çıkar keşke olmasaydı böyle ama kader işte bu mübarek günde rabbim karşına çıkaracağı kişiyle bir ömür boyu mutlu mesut olursun rabbim herkesin yardımcısı olsun herkesin evinde mutluluk huzur eksik olmasın inşallahCanim benim iki ogun saay 19.30... saat 00.00
Bazen geceleri hafif atlattigim da oldu az yiyerek. Ama bugun sanki biraz istahliyim malum gun arefesinde:)
Amaan aynen ya. Istediğin saatte yat istediginde kalk istedigin zaman yemek yap. Mis mis
Tabi bana deger veren biri olsa,bayila bayila yaparim bunlari ama kolay kolay guvenemem bu saatten sonra kimseye
Bende o şekilde yiyiyorum. Canım kaç günde bir ı cikiosun wc yeCanim benim iki ogun saay 19.30... saat 00.00
Bazen geceleri hafif atlattigim da oldu az yiyerek. Ama bugun sanki biraz istahliyim malum gun arefesinde:)
Amaan aynen ya. Istediğin saatte yat istediginde kalk istedigin zaman yemek yap. Mis mis
Tabi bana deger veren biri olsa,bayila bayila yaparim bunlari ama kolay kolay guvenemem bu saatten sonra kimseye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?