- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
2021 ekle yazına canım
akşama doğru tekrar tartılırsınEki Görüntüle 2843583
Geçen hafta : 91.1
Bu hafta 91.7
Fark +0.600 Gr
Yüzde : + 0.658
Çok üzgünüm kızlar
Canım ben dün katıldım kilo bildirimi yapayım mı bugün haftayamı yapayımkızçeler kilo bildirimleri unutulmasın
canım seni tanıyabilmek adına mini anketi doldurur musunHoşbuldum canım
ben de tam onu yazmıştım yap canımCanım ben dün katıldım kilo bildirimi yapayım mı bugün haftayamı yapayım
Maalesef canimSana bir kucuk ceza,kalk bakalim 100 bolgesel bisey yap,emegine yazik olmasin,huzurlu uyursun enazindan:)
kuzum ya çok geçmiş olsunMaalesef canim
Dun köy yolunda yürürken yol kenarjndan cicek toplayayim dedim , pislikler yol kenarinda şise atmislar sanirsam,otlarin arasjnda göremedim, ayagimda da terlik vardi. Ayagimi kesti ,hoop acile gittik temizlettik sardilar falan. Yani degil bolgesel sekerek yürüyorum:) ayagimjn kenarini cizdi ayy cok kanadı
.
Hatirlarlar eski arkadaslar iki sene once de evde kirik bardagin uzerine basip cikarmistim ayagami o daha kotuydü, ayak parmagimin birinde his kaybi hasari kalmisti
Nedir bu camlardan cektigim yahu
Çok geçmiş olsun canim ya..çok düşüncesiz insanlar var malesef..bazen çocuk parklarinda bile görüyorum şişe kiriklarini..ben kaldiriyorum çocuklari kesmesin diyeMaalesef canim
Dun köy yolunda yürürken yol kenarjndan cicek toplayayim dedim , pislikler yol kenarinda şise atmislar sanirsam,otlarin arasjnda göremedim, ayagimda da terlik vardi. Ayagimi kesti ,hoop acile gittik temizlettik sardilar falan. Yani degil bolgesel sekerek yürüyorum:) ayagimjn kenarini cizdi ayy cok kanadı
.
Hatirlarlar eski arkadaslar iki sene once de evde kirik bardagin uzerine basip cikarmistim ayagami o daha kotuydü, ayak parmagimin birinde his kaybi hasari kalmisti
Googlden gönderebilirsin resim..uygulamadan olmuyoFoto yollayamiyorum benim mesaj kismindaki foto aktif deil anlamadim
Aaaa gecmis olsun cok cok,Allah gorunur gorunmez kazalardan korusun hepimizi.Maalesef canim
.
Selamlar
Geçen cuma 92.2
Bu gün 91
Fark 1,2
Yüzde 1.301
Ben bekliyorum,geceleden ictigim sular filan bir uzaklassin:))Bende tartilsammi biraz beklesemmi bilemedim ya
Gecen hafta mi 91diMydestinyy canım 91 imiş ben kaç olduğunu hatirlamiyirdum dönüp baktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?