Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hoşbuldum canım
canım seni tanıyabilmek adına mini anketi doldurur musun
genel kurallar gereği bugün kilo bildirmen de gerekiyor, kullanıcı adının ve bugünün tarihi yazılı olan bir kağıt not ile birlikte.

İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Boyunuz:
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyor musunuz:
Evli/bekar:
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir:
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz:
Hedef kilonuz:

Hayirli cumalar arkadaşlar...daha dün öylen tartildiğimda 61,4 kiloydum...şimdi tartildim 62,5 kiloyum..okadarda dikkat ediyorum...mübarek ramazandan dolayi dengeler bozuldu bende...sizde nasil gidiyor..
Ekmek tüketmiyorum..sebze meyve peynir yumurta ağirlikli besleniyorum

Sana bir kucuk ceza,kalk bakalim 100 bolgesel bisey yap,emegine yazik olmasin,huzurlu uyursun enazindan:)
Maalesef canim
Dun köy yolunda yürürken yol kenarjndan cicek toplayayim dedim , pislikler yol kenarinda şise atmislar sanirsam,otlarin arasjnda göremedim, ayagimda da terlik vardi. Ayagimi kesti ,hoop acile gittik temizlettik sardilar falan. Yani degil bolgesel sekerek yürüyorum:) ayagimjn kenarini cizdi ayy cok kanadı
.
Hatirlarlar eski arkadaslar iki sene once de evde kirik bardagin uzerine basip cikarmistim ayagami o daha kotuydü, ayak parmagimin birinde his kaybi hasari kalmisti
Nedir bu camlardan cektigim yahu

kuzum ya çok geçmiş olsun

*** 10. TAKIM 725. ETAP ***

Yasom7272(70,2///%)
Mydestinyy (91,1///%)
Maviskelebegimm ( 91,0///%)
emxeren (79,35///%)
Abceli52 (91,1///%)
Eddaak (74,5///%)
Pembegomlek (66,8///%)
Babsy baby
(65,4///% )

10. Takım Ortalaması: %

takım içi kızçeler

Zerosima(66,1/)
Mezun üye 52 kg ile, 10 ağustos 2018 BK: 70 BT: 21 şubat 2020 HK: 63
Baby Cat (81,3/)Mezun üye. 1 ocak 2021 72.2 BT: ? BK:? HK: 64,9?
Eftalios (76,85/)?K: 82,5 BT: 21 Mart 2020 HK: 70 kad:Tradiaos
İçimdekisonsuzdeniz (79,2/)591. etapta 73,4 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye k.a değişikliği: DenizinYosunKokusu HK:75
herasmom (67,7/)BK: 69,5 BT: 21 Mart 2020 HK:
Etabiti (67,7/66.0)Mezun üye. 27 mayıs 2016 62 kg ile. BT: 9 nisan 2021BK:68,5 HK:61,6 kad: Sosyoloji12
CherryQueen ( /) Yeni üye. bt: 6, mayıs 2021 bk: 78,8 h:

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun canim ya..çok düşüncesiz insanlar var malesef..bazen çocuk parklarinda bile görüyorum şişe kiriklarini..ben kaldiriyorum çocuklari kesmesin diye

Aaaa gecmis olsun cok cok,Allah gorunur gorunmez kazalardan korusun hepimizi.
Allah cezasini versin bu dusuncesiz insanlarin.
Piknik yerleri ful bunlardan dolu olur,yol kenarlari oyle =/
Cocuklarimla done done cop toplardik pikinige gidince,ondan bile zevk alirdik,elindekini atmak nasil bir zihniyet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…